Anna Tukarcsy

Arts

“Het vakgebied van de esthetische geneeskunde heeft me altijd geboeid door de harmonieuze mix van medische expertise en artistieke finesse, waardoor behandelingen zorgvuldig kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van elk individu.

Hoewel de kans om het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van patiënten te verbeteren door middel van niet-invasieve procedures ongelooflijk de moeite waard is, zal ik er altijd naar streven om veiligheid voorop te stellen en hun oorspronkelijke kenmerken en natuurlijke uiterlijk te behouden.

Ik streef ernaar om alles te ontdekken wat dit vakgebied te bieden heeft, want het geeft me veel voldoening om getuige te zijn van de tevredenheid van mijn patiënten als ze in de spiegel kijken.”

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50