Mondhoeken

Transformeer je uitstraling met de mondhoeken Botox-behandeling van House of Bratz

Ervaar je hangende mondhoeken, waardoor je misschien onbedoeld een sombere of boze indruk maakt? Ontdek hoe de mondhoeken Botox-behandeling van House of Bratz dit probleem effectief aanpakt en je een frisse, jeugdige uitstraling geeft.

Wat zijn hangende mondhoeken?

Hangende mondhoeken kunnen optreden wanneer de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken, te gespannen zijn en zich niet ontspannen. Dit kan je gezichtsuitdrukking onbedoeld somber, ontevreden of boos doen lijken, zelfs als je je van binnen helemaal niet zo voelt.

Waarom heb ik hangende mondhoeken?

Er zijn verschillende oorzaken voor hangende mondhoeken, waaronder overmatig gebruik van bepaalde gezichtsspieren en natuurlijke veroudering van de huid. Bij House of Bratz bieden we een oplossing voor dit probleem met onze hangende mondhoeken Botox-behandeling.

House of Bratz mondhoeken Botox-behandeling

Onze specialisten hebben de kunst van het gebruik van Botox geperfectioneerd om een jeugdige, natuurlijke uitstraling te creëren. Door de spieren rond de mond te ontspannen, worden de mondhoeken gelift, waardoor een meer positieve en jeugdige expressie ontstaat.

Behandelingsproces mondhoeken Botox-behandeling

Tijdens een consult bespreken we je wensen en doelen, waarna we de beste behandeling voor je bepalen. Na een grondige reiniging van het gebied worden de Botox-injecties nauwkeurig toegediend rond de mondhoeken. De behandeling duurt meestal tussen de 5 en 15 minuten.

Nazorgtips:

  • Vermijd gedurende de eerste 4 uur na de behandeling platliggen en bukken.
  • Geen roken, alcohol of intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en vermijd sauna’s, spa’s en gezichtsbehandelingen gedurende dezelfde periode.

Herwin je jeugdige uitstraling en zelfvertrouwen met de mondhoeken Botox-behandeling van House of Bratz.

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50