Mondhoeken

Heeft u last van hangende mondhoeken, waardoor het lijkt alsof u somber of boos kijkt? Dan is de mondhoeken Botox behandeling van House of Bratz de oplossing voor u!

Hangende mondhoeken zijn heel gewoon. Hoe gelukkig en geweldig u zich van binnen ook voelt, uw gezicht kan een ander signaal afgeven. Door hangende mondhoeken lijkt u verdrietig, ontevreden en soms zelfs boos! De hangende mondhoeken ontstaan wanneer de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken, zich niet ontspannen en gespannen blijven. Gelukkig wordt dit probleem aangepakt met de hangende mondhoeken Botox behandeling van House of Bratz.

Wat zijn hangende mondhoeken?

Pak een spiegel en kijk naar uw eigen gezicht. Lach eerst met gesloten mond. Ziet u hoe uw mondhoeken omhoog gekruld zijn? Uw glimlach tilt de mondhoeken op, en u ziet er gelukkig uit. Probeer nu eens boos te kijken. Ziet u hoe de mondhoeken nu naar beneden kantelen, waardoor u afkeurend en geïrriteerd lijkt? Probeer nu uw gezicht te ontspannen. Kantelen uw mondhoeken naar boven, naar beneden of bevinden ze zich in een neutrale positie, wat betekent dat de hoeken er bijna recht uitzien? Als uw mondhoeken er recht of opgetild uitzien, heeft u geen hangende mondhoeken. Maar als ze naar beneden gekanteld lijken, heeft u hoogstwaarschijnlijk last van hangende mondhoeken.

Waarom heb ik hangende mondhoeken?

Er zijn verschillende oorzaken voor hangende mondhoeken. We hebben veel spieren in ons gezicht. Een van de spieren in de kaak heet de depressor anguli oris. Deze spieren lopen van de mondhoeken naar de kin en zorgen ervoor dat de mondhoeken bij het fronsen naar beneden staan. Bij overmatig gebruik kan de herhaalde actie afhangende mondhoeken veroorzaken. Gelukkig kunt u bij House of Bratz terecht om dit effect om te keren door onze Botox behandeling voor hangende mondhoeken te ondergaan.

Een andere reden voor hangende mondhoeken is het natuurlijke verouderingsproces van uw huid. Naarmate we ouder worden, wordt de productie van elastine en collageen minder efficiënt, waardoor de huid veroudert. Gewoonten die uw huid kunnen verouderen zijn roken, overmatig drinken, een onregelmatig slaapschema en geen zonnebrand gebruiken als u naar buiten gaat.

House of Bratz mondhoeken Botox behandeling

Het doel van het corrigeren van uw hangende mondhoeken is het bereiken van een neutrale, gelifte look die er jeugdig en esthetisch aantrekkelijk uitziet. House of Bratz heeft de kunst van het gebruik van Botox op de juiste manier geperfectioneerd. Botox heeft een spierontspannend effect. Onze House of Bratz specialisten injecteren de relaxator in de musculus depressor anguli oris in uw kaak, dit is de spier die verantwoordelijk is voor het naar beneden trekken van uw mondhoeken. Hierdoor ontspannen de spieren, en op hun beurt zullen de hangende mondhoeken omhoog krullen en liften. De hangende mondhoeken Botox behandeling van House of Bratz zorgt ervoor dat wanneer u gelukkig bent, u er ook gelukkig uitziet!

Mondhoeken Botox behandelingsproces

Voordat we beginnen met uw Botox behandeling voor hangende mondhoeken, zal een van onze specialisten met u om de tafel gaan zitten voor een consult. Samen bespreken we wat u precies wilt veranderen en wat u wilt bereiken met uw Botox behandeling tegen hangende mondhoeken. We kijken naar uw medische achtergrond en bepalen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we met de injectie beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. Op die manier weet u precies wat voor invloed de hangende mondhoeken Botox behandeling van House of Bratz heeft.

Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist zal vervolgens de behandelgebieden injecteren. Deze vrij eenvoudige behandeling duurt meestal tussen de 5 en 15 minuten. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plekken waar u bent geïnjecteerd, maar deze vallen bijna niet op. Na de behandeling bent u direct toonbaar.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw hangende mondhoeken Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
    Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz mondhoeken Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland €85 / België €85 / Dubai 350 د.إ
Prijs voor mannen Nederland €105 / België €105 / Dubai ?? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 5 tot 15 minuten
Pijn (0-10) 4
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Wilt u uw hangende mondhoeken verhelpen? De hangende mondhoeken Botox behandeling die House of Bratz aanbiedt is uw oplossing voor het probleem. Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Wilt u ook uw grote, mooie glimlach terug, zonder u onzeker te voelen?

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50