Profhilo®

Profhilo® is een innovatieve behandeling die je huid van binnenuit verzorgt voor optimale hydratatie, huidherstel en celvernieuwing.

Deze behandeling is perfect voor iedereen die huidverslapping wil voorkomen, zonder extra volume aan het gezicht toe te voegen. Merk je dat je huid niet meer zo strak is als vroeger? Zie je de eerste tekenen van veroudering terwijl je je van binnen nog jong en fit voelt? Misschien wil je nu investeren in je huid, zodat deze zo sierlijk mogelijk ouder wordt. Als je er zowel van binnen als van buiten levendig uit wilt zien, dan is Profhilo® perfect voor jou.

Profhilo® richt zich niet alleen op het voorkomen van huidverslapping, maar ook op het verbeteren van de huidstructuur en het geven van een prachtige glow. Deze behandeling is ideaal voor jongere vrouwen die hun huid willen verjongen en beschermen tegen toekomstige veroudering. Of je nu de eerste tekenen van veroudering opmerkt of gewoon wilt stralen met een gezonde, gehydrateerde huid, Profhilo® biedt een effectieve oplossing. Investeer nu in je huid en behoud die jeugdige uitstraling die je verdient.

Wat is Profhilo® precies?

Het is een behandeling met zuiver hyaluronzuur zonder toegevoegde chemicaliën. Dit type hyaluronzuur stimuleert de productie van verschillende soorten collageen en elastine in je huid. Het wordt via kleine injecties in de huid gebracht, waardoor je huid wordt gestimuleerd om te herstellen. Hierdoor krijg je een stevigere, gladdere huid met een mooie gloed.

Wat doet Profhilo®

Na je 25ste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine die je huid produceert af. Sommige mensen kiezen voor injectables zoals fillers, maar deze voegen volume toe aan het gezicht, wat niet altijd wenselijk is. Profhilo® voegt geen volume toe. Het werkt als een vochtinbrengende crème, maar dan van binnenuit door de huid heen. Door zuiver hyaluronzuur te gebruiken zonder toevoegingen, kan het gemakkelijk door je huid worden opgenomen om deze optimaal te hydrateren, herstellen en stimuleren.

Bij House of Bratz beginnen we altijd met een consult voordat we met de behandeling beginnen. Tijdens dit consult bespreken we alles wat je moet weten over de behandeling en bepalen we welke methode het beste bij jou past op basis van je medische geschiedenis. Voordat we gaan injecteren, maken we foto’s van je gezicht vanuit verschillende hoeken, zodat je de vooruitgang kunt zien.

Na het aanbrengen van een verdovende crème op het gebied, wordt Profhilo® via onderhuidse injecties aangebracht op de specifieke plaatsen. Een gezichtsmassage is meestal niet nodig omdat de gel zichzelf verspreidt. De behandeling duurt meestal tussen de 8 en 15 minuten.

Je zult binnen een week de eerste resultaten zien, met een soepelere en gladdere huid. We raden minstens 2 Profhilo® behandelingen aan voor de beste resultaten, waarbij de beste resultaten zichtbaar zijn ongeveer 4 weken na de tweede behandeling. De resultaten zijn tot 12 maanden zichtbaar, waarna het effect geleidelijk afneemt. We adviseren een pakket van drie sessies voor de beste resultaten, gevolgd door touch-up behandelingen om de zes tot twaalf maanden.

Na je Profhilo® behandeling bij House of Bratz is het belangrijk om niet te roken, geen alcohol te drinken en geen lichaamsbeweging te doen gedurende de eerste 24 uur. Vermijd ook blootstelling aan de zon, de zonnebank, sauna’s, spa’s en hammams gedurende de eerste 2 weken, en geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings gedurende dezelfde periode.

Wilt u ook stralen, niet alleen van binnen, maar ook van buiten?

Boek uw Profhilo® afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50