Profhilo®

Profhilo® is een innovatieve behandeling die uw huid van binnenuit verzorgt. Voor optimale hydratatie, huidherstel en cel vernieuwing.

Profhilo® is een behandeling voor iedereen die huidverslapping wil voorkomen, zonder volume aan het gelaat toe te voegen. Heeft u het gevoel dat uw huid niet meer zo strak is als vroeger? Ziet u de eerste tekenen van veroudering terwijl u zich van binnen nog jong en fit voelt? Misschien wilt u nu investeren in uw huid, om deze zo sierlijk mogelijk ouder te laten worden. Als het uw doel is om er van binnen en van buiten levendig uit te zien, dan is Profhilo® perfect voor u.

Wat is Profhilo® precies?

Profhilo® is een behandeling met een grote hoeveelheid zuiver hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Dit type hyaluronzuur stimuleert de productie van verschillende soorten collageen, om precies te zijn collageen type 1, 3, 4 en 7. Het stimuleert ook de elastine in cellen zoals keratinocyten en fibroblasten. Het actieve bestanddeel hyaluronzuur wordt in zijn zuiverste vorm geïnjecteerd via kleine injecties. De huid wordt aan het werk gezet en herstelt zich. Hierdoor oogt het resultaat natuurlijk. U krijgt een stevigere, gladdere huid en een mooie gloed.

Wat doet Profhilo®?

Wist u dat na het 25ste levensjaar de hoeveelheid collageen en elastine die de huid aanmaakt, afneemt? Sommige mensen beginnen met injectables zoals fillers. Dit werkt goed, maar dit voegt wel volume toe aan het gezicht en dat is niet altijd wat u wilt. Profhilo® voegt geen volume toe. Profhilo® is vergelijkbaar met een vocht inbrengende crème, maar het grote verschil is dat deze specifieke vocht inbrengende crème in de huid wordt geïnjecteerd en van binnenuit werkt. Door geen additieven aan hyaluronzuur toe te voegen, kan het zich gemakkelijk door de huid verspreiden om uw huid optimaal te hydrateren, herstellen en stimuleren.

House of Bratz Profhilo® filler behandelingsproces

Zoals altijd bij House of Bratz, beginnen we uw behandeling met een consult. Tijdens dit consult leggen we u alles uit wat u moet weten over de behandeling. Aan de hand van uw medische achtergrond en voorgeschiedenis wordt bepaald wat voor u de beste behandelmethode is. Voordat we met het injecteren beginnen, maken we foto’s van uw gezicht maken vanuit verschillende hoeken, zodat u deze kunt vergelijken met uw uiteindelijke resultaat.

Nadat we een foto van uw gezicht hebben gemaakt, brengen we een verdovende crème aan op het gebied. Profhilo® wordt via een onderhuidse injectie op de betreffende plaatsen aangebracht. We zullen ons richten op verschillende delen van het gezicht. Een gezichtsmassage is in de meeste gevallen niet nodig omdat de gel zich vanzelf verspreidt. De Profhilo® filler behandeling duurt tussen de 8 en 15 minuten.

Hoelang duurt het voordat de resultaten zichtbaar zijn en hoelang houden ze aan?

U zult binnen een week het eerste resultaat zien: uw huid wordt soepeler en gladder. Wij adviseren minstens 2 Profhilo® behandelingen omdat de beste resultaten zichtbaar zijn rond 4 weken na de tweede behandeling. Na 8 weken ziet uw huid er gehydrateerd, gezond en jeugdig uit.

De resultaten van een Profhilo® behandeling zijn 12 maanden zichtbaar, waarbij het effect in de laatste maanden geleidelijk afneemt. Dit verschilt per persoon. Wij adviseren onze drie sessies pakket om de beste resultaten te krijgen. Na drie sessies kunt u besluiten om touch-up behandelingen in te plannen, die om de zes maanden tot 12 maanden plaats zouden vinden.

Wat moet u weten na de behandeling?

Wat u moet weten na uw Profhilo® filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

House of Bratz Profhilo® filler behandeling feiten

Prijs afhankelijk van het aantal sessies
Anesthesie beschikbaar, maar niet vereist
Duur 8 tot 15 minuten
Pijn (0-10) 2
Product Profhilo®
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat tot maanden 12

Waar kunt u ons vinden?

House of Bratz is een internationale kliniek. U kunt ons vinden in Nederland, in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Wilt u ook stralen, niet alleen van binnen, maar ook van buiten?

Boek uw Profhilo® afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50