Lip fillers

Droomt u van volle, gevormde en mooie lippen? Of wilt u wat meer volume, voor een meer natuurlijke look? Uw lippen zijn een belangrijk onderdeel van uw gezicht, en daarom zijn ze ongelooflijk belangrijk voor uw algehele esthetiek. Lip fillers zijn erg populair, en met de House of Bratz lip filler behandeling krijgt u een op u afgestemde perfecte pruillip.

Lip fillers zijn, bij gebrek aan een beter woord, ‘IT’, op dit moment. Met goede reden! Lippen zijn een zeer essentieel en centraal deel van het gezicht. Vrouwen hebben sinds het begin der tijden hun lippen in allerlei kleuren geverfd. Een mooie mond wordt gezien als een teken van jeugd, sensualiteit en gezondheid. Mooie lippen zijn er in alle soorten en maten, maar de meeste mensen houden van volle, gevormde lippen. Wij bevelen onze lip filler behandeling aan als u natuurlijk vollere lippen en een jeugdiger uiterlijk wilt. De lip filler behandeling is ook geschikt voor mensen die de contour en het volume van hun lippen willen herstellen of asymmetrische lippen willen corrigeren.

Waarom houden mensen van vollere lippen?

Dunne lippen krijgen tegenwoordig een slechte naam, maar ze kunnen prachtig zijn als ze bij uw gezicht passen! Vollere, gevormde lippen worden echter vaak als vrouwelijk gezien, net zoals grote ogen als vrouwelijker worden gezien. Het zijn, wat onderzoekers en esthetische experts noemen, neotene kenmerken. Neotenie is een meer wetenschappelijke term voor babyachtige trekken. Het hebben van een neoteen gezicht, of een baby gezicht, wordt gezien als aantrekkelijk (voor vrouwen, voor mannen geldt het tegenovergestelde). Het hebben van volle lippen creëert een jeugdiger, neotene blik, en dat is de reden waarom veel vrouwen lip fillers gebruiken. De lip filler behandeling van House of Bratz creëert de look die u wenst.

Waarom heb ik dunne lippen?

Sommige mensen worden geboren met van nature dunne lippen, als gevolg van genetica. Bepaalde etnische groepen lijken meer mensen met dunne lippen te hebben dan andere. Hoewel dunne lippen meestal het gevolg zijn van genetica, kunnen ze ook het gevolg zijn van ouderdom. Als onze huid haar elasticiteit verliest, vertraagt de productie van collageen, wat een negatieve invloed heeft op onze lippen, waardoor ze hun stevigheid verliezen en er dunner gaan uitzien.

House of Bratz lip filler behandeling

U bent mooi, met dunne lippen of met volle lippen. Als u echter de voorkeur geeft aan de tweede optie, kan House of Bratz u helpen met de lip filler behandeling. Het doel is om de natuur een handje te helpen en uw dunne lippen voller te maken, met behoud van hun natuurlijke vorm. Bent u niet tevreden met uw natuurlijke lip vorm? Dan kunnen we het tijdens het consult hebben over de mogelijkheid om voor een andere lip vorm te gaan. House of Bratz wil uw droom resultaat creëren en zal ervoor zorgen dat het past bij uw gezicht voor een esthetisch aangename look. Geen twee paar lippen zijn hetzelfde, dus ons advies is op maat gemaakt voor u specifiek.

We gebruiken hyaluronzuur om uw mooie, volle lippen te creëren. U vindt hyaluronzuur van nature in uw lichaam. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt op zijn beurt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en voller uitziet, maar ook nog eens gezond is. Al onze fillers bevatten lidocaïne, dit zorgt ervoor dat de injectiezone verdoofd is.

Lip filler behandelingsproces

Voordat we beginnen met uw lip filler behandeling, voeren we een consult uit. We bespreken wat u precies wilt veranderen en wat u wilt bereiken met uw lip filler behandeling. We gebruiken verschillende methoden, afhankelijk van wat voor resultaat u wilt bereiken. We kijken naar uw medische achtergrond beslissen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we met de behandeling beginnen, maken we foto’s van de lippen zodat u persoonlijke voor-en-na foto’s van uw lip filler behandeling krijgt.

Nadat we een foto van de lippen hebben gemaakt, brengen we een verdovende crème op de lippen aan. Onze House of Bratz specialist zal dan met een ultra dunne canule naald de injectable filler toedienen. Hierdoor krijgen de lippen meer volume, contouren of worden ze voller, afhankelijk van wat uw wensen waren tijdens het consult. Deze vrij eenvoudige behandeling duurt meestal tussen de 10 en 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

Een lip filler behandeling heeft een onmiddellijk effect. Na de behandeling kunnen de lippen ietwat gezwollen of wat blauw en rood zijn. Dat betekent dat uw lippen er groter uitzien dan u van plan was, maar na ongeveer 2 weken is het gebied genezen en is het resultaat precies wat het moet zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u er te vol uitziet, het is echt de zwelling die zal afnemen. 

Wat niet te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw lip filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

House of Bratz lip filler behandeling feiten

Prijs afhankelijk van de hoeveelheid filler en het land van behandeling
Anesthesie beschikbaar
Duur 10 tot 20 minuten
Pijn (0-10) 4
Product Stylage M
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 6 tot 12 maanden

Waar kunt u ons vinden?

Bent u enthousiast over de lip filler behandeling die House of Bratz aanbiedt? Geweldig! Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Klaar voor die prachtige pruillip waar u altijd al van gedroomd heeft?

Boek uw afspraak voor lip filler behandeling online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50