Fronsrimpels

Heeft u last van fronsrimpels tussen uw wenkbrauwen? Fronsrimpels, ook wel bekend als Glabella lijnen, zijn eenvoudig te verhelpen door de fronsrimpels Botox behandeling te ondergaan bij House of Bratz!

Fronsrimpels zijn overduidelijk en veranderen de aanblik van uw gezicht enorm. Iedereen met fronsrimpels zal beamen dat ze niet altijd positief signaal afgeven. Fronsrimpels tonen aan hoeveel iemand heeft gefronst. Dit hoeft natuurlijk niet te gelden voor iedereen die last heeft van fronsrimpels. Fronsrimpels kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd met de House of Bratz fronsrimpels Botox behandeling.

Wat zijn fronsrimpels?

Fronsrimpels zijn de lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen wanneer u fronst. Als u de fronsrimpels nog kunt zien wanneer uw gezicht ontspannen is, heeft u ze. Veel mensen verwarren fronsrimpels met voorhoofdrimpels. Dat is begrijpelijk, omdat beide soorten deel uitmaken van uw “glabella”, de huid op uw voorhoofd, tussen uw wenkbrauwen en boven uw neus. Er is echter een groot verschil. Fronsrimpels zijn verticale lijnen tussen uw wenkbrauwen. Ze variëren in lengte, diepte en uiterlijk, afhankelijk van de persoon. Voorhoofdslijnen zijn horizontale lijnen op uw voorhoofd.

Waarom heb ik fronsrimpels?

Zoals bij bijna alle rimpels, kunnen we ze toeschrijven aan het verlies van elastine, collageen en veroudering in het algemeen. Dit, in combinatie met spiergeheugen en intensief gebruik van de verantwoordelijke spier (de musculus corrugator supercilii), is waarom fronsrimpels verschijnen. Enkele factoren die veroudering en het ontstaan van fronsrimpels versnellen, zijn stress, natuurlijke zwaartekracht, genetische aanleg, uv-straling en blootstelling aan de zon. Er zijn ook dagelijkse activiteiten waarbij mensen de neiging hebben te fronsen, bijvoorbeeld bij computergebruik. Het ontspannen van de corrugator supercilii spier kan de vorming van fronsrimpels helpen voorkomen. Dit is het doel van de fronsrimpels Botox behandeling door House of Bratz.

House of Bratz frons lijnen Botox behandeling

House of Bratz wilt u helpen de look te krijgen die het beste bij u past en u mooi te laten voelen. Wat betreft de fronsrimpels Botox behandeling is ons doel te voorkomen dat uw fronsrimpels verschijnen. House of Bratz gebruikt Botox (dit is een Botulinetoxine). Botox is een spierverslapper. Onze specialisten van House of Bratz injecteren de relaxator in de corrugator supercilii spier, de spier die verantwoordelijk is voor uw fronsrimpels. De fronsrimpels Botox behandeling zal de spanning in deze spier verlichten, waardoor deze niet meer zal samentrekken en de lijn tussen uw wenkbrauwen zal ontstaan.

Fronsrimpels Botox behandelingsproces

De fronsrimpels Botox behandeling van House of Bratz is een relatief eenvoudige en ongecompliceerde behandeling. Een van onze specialisten van House of Bratz zal u tijdens een consult door het proces van de fronsrimpels Botox behandeling heen praten. U kunt uw wensen beschrijven, en wij zullen u adviseren. Vervolgens kijken we naar uw medische voorgeschiedenis en achtergrond en bepalen we samen welke behandeling het beste bij u past. House of Bratz waardeert uw unieke uitstraling en daarom gebruiken onze specialisten hun uitgebreide kennis van esthetiek om hoogwaardige resultaten te creëren die bij u passen. Voordat we met het behandeling beginnen, maken we foto’s van het gebied we behandelden. Zo krijgt u uw eigen House of Bratz fronsrimpels Botox behandeling voor en na foto’s

Daarna brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist prikt de te behandelen gebieden aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid tussen uw wenkbrauwen te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consultatie duurt het ongeveer 6 tot 15 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

U zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen zien. Ze zullen klein zijn in vergelijking met uw uiteindelijke resultaten, die u binnen 14 dagen na uw fronsrimpels Botox behandeling zult zien. Onmiddellijk na uw behandeling kunt u een licht prikkend of verdoofd gevoel ervaren in het gebied van de injecties. Dit is volkomen normaal en zou binnen een dag verdwenen moeten zijn. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats van de injectie, maar die zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Na de behandeling bent u onmiddellijk toonbaar. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw fronsrimpels Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz fronsrimpels Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 140/ België € 140/ Dubai 940 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 160/ België € 160/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 6 tot 15 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Met de House of Bratz fronsrimpels Botox behandeling bent u snel van die vervelende frons af. Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Niet meer boos kijken als u zich gelukkig voelt! De House of Bratz fronsrimpels Botox behandeling is de oplossing.

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50