Fronsrimpels

Fronsrimpels Botox Behandeling bij House of Bratz: Verlichting en Verjonging

 *Heeft u last van fronsrimpels tussen uw wenkbrauwen? Fronsrimpels, ook wel bekend als Glabella lijnen, zijn eenvoudig te verhelpen door de fronsrimpels Botox behandeling te ondergaan bij House of Bratz!*

Fronsrimpels zijn overduidelijk en veranderen de aanblik van uw gezicht enorm. Ze kunnen een negatief signaal afgeven en worden vaak geassocieerd met intensieve fronsbewegingen. Gelukkig kunnen fronsrimpels gemakkelijk worden gecorrigeerd met de speciale behandelingen die we aanbieden bij House of Bratz.

Wat zijn Fronsrimpels?

Fronsrimpels zijn de verticale lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen wanneer u fronst. Ze kunnen zelfs zichtbaar blijven wanneer uw gezicht ontspannen is. Het is belangrijk om fronsrimpels te onderscheiden van voorhoofdrimpels, die horizontale lijnen op uw voorhoofd zijn.

Waarom heb ik Fronsrimpels?

Fronsrimpels worden hoofdzakelijk veroorzaakt door een combinatie van factoren, waaronder verlies van elastine en collageen, spiergeheugen en genetische aanleg. Onze dagelijkse activiteiten, zoals computergebruik, kunnen ook bijdragen aan de vorming van fronsrimpels.

De Fronsrimpels Botox Behandeling bij House of Bratz

Bij House of Bratz streven we ernaar om u te helpen de beste versie van uzelf te zijn. Onze fronsrimpels Botox behandeling is speciaal ontworpen om fronsrimpels te verminderen en uw natuurlijke schoonheid te accentueren. Door Botox te gebruiken, een veilige spierverslapper, kunnen we de spieren ontspannen die verantwoordelijk zijn voor fronsrimpels, waardoor ze minder zichtbaar worden.

Het Proces van de Fronsrimpels Botox Behandeling

Onze specialisten bij House of Bratz zullen u tijdens een consult uitgebreid informeren over het behandelproces. We nemen uw wensen en medische geschiedenis in overweging om een behandeling op maat te bieden die bij u past. Voordat we beginnen, maken we foto’s om uw vooruitgang te kunnen volgen. Tijdens de behandeling wordt een plaatselijk verdovingsmiddel aangebracht en wordt Botox zorgvuldig geïnjecteerd in de spieren tussen uw wenkbrauwen.

Resultaten en Nazorg

U zult al binnen enkele dagen na de behandeling de eerste resultaten zien, die zich in de daaropvolgende weken verder zullen ontwikkelen. Na de behandeling is het belangrijk om bepaalde instructies op te volgen om het beste resultaat te behouden. Vermijd gedurende de eerste uren na de behandeling platliggen en bukken, en onthoud dat blootstelling aan de zon en intense gezichtsbehandelingen gedurende de eerste weken moeten worden vermeden.

Bij House of Bratz streven we naar uw tevredenheid en streven we ernaar om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren met onze hoogwaardige behandelingen.

Niet meer boos kijken als u zich gelukkig voelt! De House of Bratz fronsrimpels Botox behandeling is de oplossing.

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50