Over ons

House of Bratz is een cosmetische kliniek voor injectables en huidverzorging. House of Bratz is in de afgelopen 5 jaar exponentieel gegroeid en is uitgegroeid tot een van Nederlands meest bekende en geliefde klinieken. Alle cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde, BIG-geregistreerde, artsen volgens strikte protocollen. Bij House of Bratz werken uitsluitend artsen die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Team House of Bratz

Onze waarden

House of Bratz hecht waarde aan transparantie en zorgt voor transparantie op elk niveau. Wanneer onze specialisten u hun advies geven, zullen zij dit eerlijk doen, met uw beste belang voor ogen. Op deze manier kunnen wij andere belangrijke waarden hoog houden, zoals ons doel om hoogwaardige resultaten te creëren voor onze cliënten. De specialisten van House of Bratz beschikken over de esthetische focus die nodig is om deze hoogwaardige resultaten te garanderen. Hun kennis van wat wij noemen “The Art of Bratz”, is wat onze resultaten mogelijk maakt. Wij streven ernaar om de uniciteit van onze cliënt te waarborgen, terwijl we toch onze esthetische kennis gebruiken om de gewenste resultaten te creëren, specifiek afgestemd op onze cliënt.

Onze esthetische manier van werken

Onze manier van werken is wat ons onderscheidt van andere cosmetische klinieken. Bij House of Bratz kijken we holistisch naar gezichten, wat volgens ons de juiste manier is om gezichten te analyseren. Het doel is om harmonie te creëren in het gezicht, want schoonheid draait om balans.

“The Art of Bratz” is een esthetische, kunstachtige manier van denken, die onze specialisten gebruiken om de perfecte resultaten te creëren, specifiek afgestemd op de cliënt die voor hen staat. Geen twee gezichten zijn hetzelfde, en uniciteit is een belangrijke eigenschap die wij willen behouden, net als onze cliënten. Onze methode is gebaseerd op de wensen, verlangens, gezichtsverhoudingen, de gulden snede en de evolutionaire biologie van onze cliënt. Het bewust toepassen van de golden ratio en gezichtsverhoudingen bij cosmetische ingrepen, zoals de specialisten van House of Bratz doen, is een moderne ontwikkeling.

Schoonheid is in de ogen van de toeschouwer, maar hoe mensen schoonheid waarnemen verschilt over het algemeen niet. Studies tonen aan dat mensen onbewust rekening houden met de volgende signalen wanneer ze een gezicht analyseren:

De gemiddeldheid van een gezicht, oftewel hoe vrij van cosmetische gebreken is uw gezicht binnen uw specifieke ras of etniciteit. Gemiddeldheid is dus een goede zaak (tot op zekere hoogte).
Het seksuele dimorfisme van een gezicht, oftewel in hoeverre lijkt u op uw respectieve geslacht. Vrouwen willen op vrouwen lijken (vaker wel dan niet) en mannen willen meer op mannen lijken (in de meeste gevallen).
Gezichtsverhoudingen, oftewel hoe goed zien uw gelaatstrekken er holistisch uit, aan de hand van methoden als de gulden snede en de regel van derden. Dit is een meer wiskundige benadering van het analyseren van een gezicht.
Symmetrie, dat wil zeggen hoe symmetrisch is uw gezicht.

Elke gewenste look en unieke gelaatstrek van de cliënt heeft een voorkeurs (combinatie van) techniek(en) om de perfecte look te creëren. Dit is wat “The Art of Bratz” echt tot een kunst maakt en waarom onze cliënten telkens weer voor ons kiezen.

House of Bratz klinieken over de hele wereld

De kliniek van House of Bratz bestaat uit verschillende behandelkamers die allemaal voldoen aan de wettelijke richtlijnen op het gebied van medische toepassingen en hygiëne. Vanaf 2021 heeft House of Bratz in totaal 4 klinieken over de hele wereld.

Onze eerste kliniek in Rotterdam bevindt zich op een prachtige plek langs de Rotterdamse Maas, aan de Willemskade nr. 16b. De kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, en zelfs met de boot. De parkeergarage onder de Erasmusbrug is op loopafstand.

Onze tweede kliniek in Amsterdam Museumkwartier ligt op een centrale plek op loopafstand van het Vondelpark en het Van Gogh Museum, aan de Johannes Verhulststraat 62H. De kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en kan ook met de auto worden bereikt. Aangezien dit Amsterdam is, is parkeergelegenheid beschikbaar, maar beperkt.

Onze derde kliniek in België bevindt zich op Amerikalei 194 en ligt in het zuidelijke deel van Antwerpen. De kliniek is bereikbaar met het openbaar vervoer en kan ook met de auto worden bereikt. Er zijn meerdere parkeermogelijkheden, maar als u de voorkeur geeft aan een parkeergarage, is APCOA Parking ’t Zuid – Antwerpen vlakbij.

Onze vierde en nieuwste kliniek is onlangs geopend in Dubai en bevindt zich in het luxueuze 5-sterren FIVE Palm Jumeirah Hotel. Het spreekt voor zich dat de kliniek en al haar mogelijkheden uitstekend passen in dit welvarende etablissement.

Cosmetische behandelingen

House of Bratz zorgt voor esthetische verbeteringen van uw uiterlijk, naar uw wensen. Uw verwachtingen worden duidelijk besproken tijdens uw persoonlijke consult met onze House of Bratz artsen. Wij streven naar een optimaal resultaat; dit is echter wel afhankelijk van de reactie van uw huid op onze behandelingen. Onze specialisten van House of Bratz spreken en handelen uit ervaring. Zij geven eerlijk advies en geven een realistische voorstelling van zaken. In grote lijnen zijn de cosmetische behandelingen die House of Bratz uitvoert, gericht op esthetische verbeteringen, zoals:

waarom kiezen voor house of bratz

Scroll naar boven