Over ons

Cosmetische behandelingen

Bij House of Bratz streven we naar esthetische verbeteringen die aansluiten bij jouw wensen. Tijdens een persoonlijk consult met onze artsen bespreken we duidelijk jouw verwachtingen. Bij House of Bratz streven we naar optimale resultaten met onze behandelingen, maar het uiteindelijke effect hangt af van de unieke reactie van jouw huid. Onze ervaren specialisten bieden deskundig en eerlijk advies, en stellen daarbij realistische verwachtingen. Met onze cosmetische behandelingen richten we ons op het volgende:

Kies voor House of Bratz en ontdek hoe onze behandelingen je natuurlijke schoonheid naar voren kunnen brengen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil!

Onze waarden

Bij House of Bratz staan we voor transparantie op elk niveau.

Wanneer onze specialisten advies geven, doen ze dat eerlijk en met jouw beste belangen voor ogen. Zo kunnen we onze belangrijke waarden hoog houden, zoals ons streven naar hoogwaardige resultaten voor onze cliënten. Onze specialisten bij House of Bratz hebben de esthetische expertise die nodig is om deze kwalitatieve resultaten te garanderen. Hun kennis van wat wij noemen “The Art of Bratz” vormt de basis voor ons succes. We streven ernaar om de unieke kenmerken van elke cliënt te behouden, terwijl we tegelijkertijd onze esthetische kennis gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken, volledig afgestemd op elke individuele cliënt.

Waarom kiezen voor House of Bratz?

Omdat onze specialisten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends, bieden we behandelingen die je elders in Nederland zelden tegenkomt. Deze vooruitstrevende aanpak zorgt ervoor dat wij boven de rest uitsteken en jou de beste zorg en resultaten kunnen bieden. Onze continue investering in de nieuwste technologieën en methoden garandeert dat je bij ons altijd profiteert van de meest innovatieve en effectieve behandelingen.

Onze kernwaarden:

Kies voor House of Bratz en ervaar het verschil. Onze expertise, transparantie, en toewijding aan jouw unieke schoonheid maken ons de beste keuze voor al jouw cosmetische behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jouw natuurlijke schoonheid naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze esthetische aanpak

Bij House of Bratz hanteren we een unieke benadering die ons onderscheidt van andere cosmetische klinieken. We bekijken gezichten holistisch, omdat we geloven dat dit de juiste manier is om ze te analyseren. Ons doel is om harmonie te bereiken in het gezicht, omdat schoonheid draait om evenwicht. “The Art of Bratz” is een esthetische, artistieke denkwijze die onze specialisten gebruiken om perfecte resultaten te behalen. Onze aanpak is gebaseerd op de wensen, verlangens, gezichtsverhoudingen, de gulden snede en de evolutionaire biologie van elke cliënt. Het bewust toepassen van deze principes bij cosmetische ingrepen, zoals onze specialisten doen, is een moderne benadering. Hoewel schoonheid subjectief is, zijn er algemene signalen waar mensen vaak rekening mee houden bij het analyseren van een gezicht:

“The Art of Bratz” is een esthetische, artistieke denkwijze die onze specialisten gebruiken om perfecte resultaten te behalen, volledig afgestemd op elke individuele cliënt. Geen twee gezichten zijn hetzelfde, en we hechten veel waarde aan de uniciteit van onze cliënten. Onze aanpak is gebaseerd op de wensen, verlangens, gezichtsverhoudingen, de gulden snede en de evolutionaire biologie van elke cliënt. Het bewust toepassen van deze principes bij cosmetische ingrepen, zoals onze specialisten doen, is een moderne benadering.

Hoewel schoonheid subjectief is, zijn er algemene signalen waar mensen vaak rekening mee houden bij het analyseren van een gezicht:

Elke gewenste look en unieke gelaatstrek van de cliënt vereist een specifieke techniek om de perfecte uitstraling te creëren. Dit is wat “The Art of Bratz” echt tot een kunst maakt, en waarom onze cliënten keer op keer voor ons kiezen.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50