Bunny lines

De vouw in uw neus wanneer u lacht, kan op het moment misschien schattig lijken, maar kan vervelend worden als deze plotseling niet meer verdwijnt. Wilt u af van deze kleine lijntjes rond uw neus? Een behandeling voor bunny lines bij House of Bratz biedt de oplossing die u zoekt.

Wat zijn bunny lines?

Bunny lines zijn de fijne lijntjes die aan beide zijden van uw neus verschijnen wanneer u lacht of uw neus fronst. Net als veel andere rimpels in het gezicht, worden bunny lines veroorzaakt door herhaalde bewegingen van bepaalde gezichtsspieren. De beweging die deze lijntjes veroorzaakt, lijkt op het trillen van de neus van een konijn, vandaar de naam. Terwijl sommige mensen ze charmant vinden, kunnen bunny lines na verloop van tijd hinderlijk worden als ze opvallend zijn.

Waarom heb ik bunny lines?

Bunny lines ontstaan door het ouder worden en door het herhaaldelijk gebruiken van de spieren rond de neus. Deze rimpeltjes zijn een normaal onderdeel van het verouderingsproces en kunnen al op jonge leeftijd beginnen, afhankelijk van de mate waarin iemand zijn neus fronst. Het knijpen van de neus gebeurt tijdens het lachen, maar ook bij het fronsen van de neus. Het is een automatische functie van het lichaam die in de loop der jaren kan worden ontwikkeld.

Behandeling van bunny lines bij House of Bratz

Onze bunny lines Botox-behandeling is gericht op het verminderen van rimpels rond de neus, waardoor uw huid er jeugdiger en gladder uitziet. Bij House of Bratz hebben we de kunst van het gebruik van Botox geperfectioneerd om prachtige resultaten te behalen. Door Botox op strategische punten rond de neus te injecteren, ontspannen de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van bunny lines, waardoor de rimpels vervagen en uw huid een gladdere uitstraling krijgt.

Proces van de behandeling

Voordat we beginnen met de behandeling, bespreken we uw wensen en doelen tijdens een consult. Daarna passen onze specialisten de behandeling aan op basis van uw behoeften en medische geschiedenis. Na een grondige reiniging van het behandelgebied worden de Botox-injecties nauwkeurig toegediend om de bunny lines te verminderen. De behandeling duurt doorgaans tussen de 10 en 15 minuten, inclusief uw consultatie.

Resultaten en nazorg

U kunt binnen enkele dagen resultaten zien van de behandeling, met optimale resultaten binnen 2 weken. Na 3 tot 6 maanden is het effect van de behandeling uitgewerkt en kunt u ervoor kiezen om de behandeling te herhalen. Het is belangrijk om na de behandeling enkele voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het vermijden van platliggen, roken en intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur, en het vermijden van blootstelling aan de zon en gezichtsbehandelingen gedurende de eerste 2 weken.

Herontdek een jeugdige uitstraling en maak vandaag nog een afspraak voor een bunny lines Botox-behandeling bij House of Bratz!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50