Bunny lines

De kreukel in uw neus wanneer u lacht, is in het moment misschien schattig, maar het kan vervelend worden als het plotseling niet meer weg wil. Wilt u van deze kleine bunny lines rond uw neus af? Een House of Bratz bunny lines Botox behandeling is de oplossing voor u.

Bunny lines kunnen schattig zijn en emotie uitdrukken. Ze ontstaan wanneer u lacht of wanneer u uw neus opheft uit afschuw. Rimpels horen bij het leven, en sommige mensen hebben meer uitgesproken bunny lines dan anderen. Daar is niets mis mee! Bent u onzeker over uw bunny lines? Of wilt u gewoon uw gezicht eens zien zonder, om te zien hoe het eruit ziet? House of Bratz biedt de bunny lines Botox behandeling aan om u te helpen met het bereiken van uw doel.

Wat zijn bunny lines?

Bunny lines zijn de fijne lijntjes die aan weerszijden van uw neus verschijnen wanneer u uw neus rimpelt. Net als veel andere rimpels in het gezicht, worden bunny lines veroorzaakt door het herhalen van bepaalde gezichtsuitdrukkingen. De beweging die u maakt, is vergelijkbaar met het trillen van de neus van konijntjes, daarom de naam. Deze lijnen zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, en sommige mensen vinden ze charmant. Dat komt doordat bunny lines een verhaal vertellen. Het betekent dat uw gezicht en de spieren in uw gezicht afgestemd zijn op uw emoties en de nodige gevoelens overbrengen met de mimiek van uw gezicht. Bunny lines zijn niet erg, maar ze kunnen hinderlijk worden als de lijnen gerimpeld en opvallend zijn.

Waarom heb ik bunny lines?

U vraagt u misschien af: “Waarom heb ik bunny lines?”. Zoals gezegd ontstaan deze rimpels met het ouder worden en het gebruik van de spieren rond de neus. Ze zijn een normaal onderdeel van het verouderingsproces en kunnen al op 25-jarige leeftijd ontstaan, soms zelfs eerder, afhankelijk van de mate waarin iemand zijn neus plooit. Het knijpen van de neus gebeurt wanneer u lacht, maar ook wanneer u uw neus ophaalt van walging. Het is iets wat u in de loop van de jaren ontwikkelt, en dat betekent ook dat u uzelf niet kunt trainen om te stoppen met het trekken van deze spieren. Het is een automatische functie van uw lichaam. Een gemakkelijke oplossing voor bunny lines is een House of Bratz bunny lines Botox behandeling.

House of Bratz bunny lines Botox behandeling

Het doel van het corrigeren van uw bunny lines is om minder rimpels rond uw neus te krijgen die uw leeftijd weggeven, terwijl we een esthetisch aangename look creëren. House of Bratz heeft de kunst van het gebruik van Botox geperfectioneerd om prachtige resultaten te creëren voor deze bunny lines Botox behandeling. Botox (ook bekend als Botulinetoxine) is een spierverslapper. Het blokkeert bepaalde chemische signalen van zenuwen, meestal signalen die spieren doen samentrekken, om rimpels, lijnen en het trekken van spieren te voorkomen. Onze specialisten van House of Bratz zullen de relaxator inspuiten in de spier die verantwoordelijk is voor het optrekken van de neus bij rimpels, zodat deze zich meer zal ontspannen. Op deze manier heeft u nog steeds uw mooie glimlach en neusbewegingen, maar zonder de bunny lines.

Bunny lines Botox behandelingsproces

De bunny lines Botox behandeling van House of Bratz is een eenvoudige en ongecompliceerde behandeling. Wanneer u op uw afspraak komt, zal een van onze specialisten van House of Bratz het proces met u doornemen. We willen graag weten wat u precies wilt bereiken met uw bunny lines Botox behandeling. We kijken naar uw medische achtergrond en geschiedenis en bepalen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we beginnen met het injectieproces, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. Dit doen we, zodat u uw eigen voor en na foto’s heeft van uw bunny lines Botox behandeling door House of Bratz.

In sommige gevallen brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist zal vervolgens de te behandelen gebieden aanprikken. Vervolgens zullen we een dunne, gesteriliseerde naald gebruiken om Botox in de huid rond de zijkanten van uw neus te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consultatie zal het ongeveer 10 tot 15 minuten duren.

Hoelang duurt het voordat u resultaat ziet?

Bij het verlaten van uw bunny lines Botox behandeling in uw House of Bratz kliniek, kunt u een prikkend of gevoelloos gevoel in het gebied van uw injecties opmerken. Deze bijwerkingen zouden binnen een dag of zo moeten verdwijnen. Het kan zijn dat u meteen een gebrek aan reactie van uw spieren voelt, maar geef het de tijd, omdat Botox enkele dagen nodig heeft om volledig te werken. Binnen 3 tot 4 dagen begint u resultaten te zien, maar het kan tot 14 dagen duren voordat u de beste resultaten ziet. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw bunny lines Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz bunny lijnen Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland €85 / België €85 / Dubai 350 د.إ
Prijs voor mannen Nederland €105 / België €105 / Dubai ?? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 10 tot 15 minuten
Pijn (0-10) 4
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Bent u klaar voor uw eigen bunny lines Botox behandeling bij House of Bratz? Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Wilt u weer stralend lachen zonder u zorgen te maken over uw bunny lines?

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50