Filler behandelingen

Met fillers kan uw droom look werkelijkheid worden.

Fillers, zoals u waarschijnlijk al weet, dienen om groeven, lijntjes en rimpels op te vullen en volume toe te voegen waar nodig. Ze verschillen van Botox, aangezien Botox de spieren tijdelijk ontspant maar geen volume kan toevoegen. Bij House of Bratz maken we gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur, waarbij we verschillende merken gebruiken, afhankelijk van het te behandelen gebied. Voor elk gebied gebruiken we het beste merk dat voor dat gebied het beste werkt, omdat we hebben gemerkt dat dat het beste werkt. Het gebruik van fillers is uiterst veilig in handen van een gekwalificeerde behandelaar, en wereldwijd zijn er al miljoenen behandelingen uitgevoerd met hyaluronzuur.

Fillers bieden een niet-chirurgische oplossing voor bijna elke onzekerheid over het gezicht of lichaam, zonder de noodzaak van een operatie. Veel mensen geven de voorkeur aan fillers en Botox boven chirurgische ingrepen vanwege het minder pijnlijke karakter en de minimale tot geen hersteltijd die nodig is. Ze helpen bij het behoud van een jeugdige uitstraling door volumeverlies in het gezicht tegen te gaan. Naarmate men ouder wordt, neemt het vet en steunweefsel in het gezicht af, wat resulteert in verslapping van de huid. Dit kan leiden tot minder gedefinieerde jukbeenderen, ingevallen traangoten en marionetlijnen die een vermoeide of ontevreden uitstraling veroorzaken. Het hoeft echter niet te maken te hebben met leeftijd; genetisch volume missen kan ook voorkomen. In zulke gevallen is het verstandig om volume toe te voegen.

FIllers FAQ

Heeft u nog vragen over Filler behandelingen? Check onderstaande frequently asked questions (FAQ). Mocht uw vraag er niet tussen staan bel ons dan gerust.

Een filler is een stof die in en onder de huid wordt geïnjecteerd. Met filler kunnen de gezichtscontouren worden hersteld en rimpels en lijntjes worden verminderd door te vullen waar de lijn het meest zichtbaar is. Het is ook mogelijk om de huid te verstevigen of volume te creëren op plaatsen waar er van nature of door ouderdom minder volume is, zoals in de lippen. Soms worden fillers verward met Botox. Het grote verschil tussen fillers en Botox is dat Botox de spier plaatselijk ontspant, waardoor beweging wordt voorkomen. Fillers vullen een gebied op en hebben daarom geen invloed op de spieren.

U moet minstens 18 jaar oud zijn om een House of Bratz filler behandeling te ondergaan.

Volgens de ‘Wet Individuele Gezondheidszorg’, wat zich laat vertalen naar de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG), mag iedere arts cosmetische behandelingen uitvoeren. Ook als u niet kiest voor House of Bratz voor uw filler behandeling, raden wij u toch aan om een arts te kiezen die is aangesloten bij de NVCG. De NVCG waarborgt de kwaliteit van cosmetische behandelingen en verbetert deze voortdurend. Artsen die zijn aangesloten bij de NVCG beheersen de nieuwste technieken en zijn uitstekend op de hoogte van de laatste productontwikkelingen. Daarnaast hebben deze artsen jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables (fillers en Botox). Alle specialisten van House of Bratz zijn lid van de NVCG.

Een filler is een stof die in de huid wordt geïnjecteerd om meer volume te creëren. De gel wordt op de gewenste plaats geïnjecteerd met behulp van een zeer dunne canule naald. We bespreken al uw wensen tijdens uw consultatie om ervoor te zorgen dat u vertrekt met een resultaat van hoge kwaliteit waar u van houdt. De artsen van House of Bratz zullen bepalen welke filler het meest geschikt is voor de behandeling die u wenst. Sommige fillers hebben een dikkere structuur en worden vooral gebruikt om het verlies van contouren te herstellen. Een wat dunnere filler is beter geschikt voor lijntjes en rimpels. Wij houden hier allemaal rekening mee en zullen u op de juiste manier adviseren.

Een van de vele goede dingen aan fillers is dat de resultaten niet blijvend zijn. Fillers worden door het lichaam afgebroken en kunnen tussen de 6 en 12 maanden effect hebben. Het verschilt natuurlijk per individu. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld de neuscorrectie filler behandeling heeft geprobeerd om te zien of u een chirurgische neuscorrectie zou moeten ondergaan, en u vindt het resultaat niet mooi, u niet voor altijd aan het resultaat vastzit. U weet nu dat een neuscorrectie u niet het gewenste resultaat zou geven.

Tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur zijn volkomen veilig. Fillers op basis van hyaluronzuur worden na een paar maanden automatisch door het lichaam afgebroken en omdat hyaluronzuur van nature in het lichaam voorkomt, is de kans op allergische reacties minimaal. Het is echter van essentieel belang dat u een erkende behandelaar kiest om veilige resultaten van hoge kwaliteit te garanderen.

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

Het mooie van fillers is dat het resultaat onmiddellijk zichtbaar is. U zult een gezwollen versie van het eindresultaat hebben na uw filler behandeling, en het kan zijn dat u een lichte blauwe plek heeft op de plaatsen waar de filler is toegediend. Dat is volkomen normaal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Sommigen vinden dat ze er “overfilled” uitzien, maar het is de zwelling die die indruk wekt. Wij raden geduld aan als het om fillers gaat. Na ongeveer 2 weken is de zone volledig genezen, is de zwelling verdwenen en is het eindresultaat precies wat het moet zijn.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50