Neus- lippenplooi

Bijna iedereen heeft neuslippenplooien, behalve baby’s en mensen bij wie het gezicht verlamd is door een medische aandoening. Stoort u zich aan de vermoeide, bezorgde uitdrukking die deze plooien creëren? De House of Bratz neuslippenplooi filler behandeling helpt u ervan af.

Neuslippenplooien zijn erg opvallend en hebben daarom een aanzienlijke invloed op de esthetiek van uw gezicht. Naarmate u ouder wordt, worden de neuslippenplooien dieper en kunnen ze uw gezicht een droevige of vermoeide uitdrukking geven. Wij kunnen dat snel en gemakkelijk veranderen met filler!

Wat zijn neuslippenplooien?

Neuslippenplooien zijn de lijnen aan weerszijden van uw mond die zich uitstrekken van de rand van uw neus tot de buitenste hoeken van uw mond. Deze plooien, die bestaan uit dichte bundels vezelig weefsel en spieren, vallen op wanneer mensen glimlachen, maar zijn ook zichtbaar in ontspannen toestand. Neuslippenplooien worden met de jaren dieper, net als de meeste lijnen en rimpels.

Wat veroorzaakt neuslippenplooien?

Zoals met bijna alle rimpels, kunnen we neuslippenplooien toeschrijven aan de veroudering van de huid. Naarmate we ouder worden, vertraagt de productie van elastine en collageen aanzienlijk, wat een negatieve invloed heeft op onze huid. Neuslippenplooien zijn dus onvermijdelijk. Maar u kunt de gezondheid van uw huid verbeteren en voorkomen dat uw huid te snel veroudert. Bijvoorbeeld door uw gezicht te beschermen tegen de zon. Blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen, waardoor rimpels en veranderingen in de textuur ontstaan. Zoek een goede zonnecrème met SPF en gebruik deze elke dag. Roken heeft ook een negatieve invloed op uw huid. Als u het verouderingsproces wilt vertragen, kunt u overwegen te stoppen met roken. Ten slotte is het handig om op een gewicht te blijven, want snel gewichtsverlies en frequente schommelingen kunnen de huid onnodig uitrekken.

House of Bratz neuslippenplooi filler behandeling

House of Bratz vult de zogenaamde neuslippenplooien op met filler om de lijnen in uw gezicht te verminderen. Met fillers is bijna alles mogelijk en onze specialisten van House of Bratz zijn opgeleid om het perfecte resultaat te creëren met behulp van de ‘Art of Bratz’ methode. Wij creëren resultaten die passen bij uw gezicht voor een esthetisch aangename look die tegelijkertijd harmonie in het gezicht aanbrengt.

Wij gebruiken hyaluronzuur om uw neuslippenplooien op te vullen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in uw lichaam voorkomt. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt op zijn beurt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en vol uitziet, maar ook nog eens gezond is. Het merk dat House of Bratz gebruikt is Stylage. Deze filler verhoogt de elasticiteit van de huid en zorgt voor een natuurlijk glad effect. De filler bevat mannitol, waardoor de kans op bijwerkingen zoals blauwe plekken minimaal is. De lidocaïne die in Stylage is verwerkt, zorgt voor een verdovend effect wanneer de injectie in de huid wordt geplaatst.

Neuslippenplooien behandelingsproces

Tijdens een consult bespreken we wat u zou willen bereiken met uw neuslippenplooien filler behandeling. Afhankelijk van uw wensen, zullen we verschillende methoden gebruiken die passen bij uw doelen. We kijken naar uw medische achtergrond, en beslissen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we met het injecteren beginnen, maken we foto’s van uw gezicht vanuit verschillende hoeken, zodat u deze kunt vergelijken met het uiteindelijke resultaat van uw neuslippenplooien filler behandeling.

Nadat we een foto van uw gezicht hebben gemaakt (met name van het gebied rond uw mond/neus), brengen we een verdovende crème aan op het gebied. Onze arts zal dan de filler met een ultra dunne canule naald toedienen. Dit voegt volume toe, geeft contouren en vult de lijnen op om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling van de neuslippenplooien duurt 8 tot 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

De resultaten zijn meteen te zien na uw neuslippenplooien filler behandeling; het zal echter een gezwollen versie van het eindresultaat zijn. U kunt zelfs een lichte blauwe plek krijgen op de plaatsen waar de filler is aangebracht. Geen zorgen, dit is volkomen normaal! Na ongeveer 2 weken zult u het eindresultaat zien. Het gebied is dan volledig genezen, de zwelling is weg en uw resultaat is precies zoals u het wilt hebben.

Wat niet te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw neuslippenplooien filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50