Jukbeenderen

Hoge jukbeenderen zijn volgens velen het toppunt van schoonheid. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen waarderen geaccentueerde, hoge jukbeenderen. House of Bratz creëert deze look voor u met de jukbeenderen filler behandeling!

Hoge jukbeenderen, sommigen zijn er mee geboren; anderen dromen van de dag dat ze hoge jukbeenderen zullen hebben. Mannen en vrouwen houden beiden van geaccentueerde jukbeenderen, alhoewel de redenen verschillen. Volgens een studie in The Journal of Cosmetic Dermatology, worden hoge jukbeenderen bij vrouwen gezien als een indicator van een hoog oestrogeen niveau en een teken van jeugdigheid. Zowel jeugdigheid als hoge oestrogeenspiegels zijn componenten waar mannen zich tot aangetrokken tot voelen wanneer ze een partner zoeken. Hoge jukbeenderen bij mannen worden als aantrekkelijk beschouwd omdat ze het gezicht verbreden. Een brede, vierkante kaak in combinatie met hoge, geaccentueerde jukbeenderen wordt gezien als mannelijk en sterk, wat iets is waar vrouwen zich vaak tot aangetrokken voelen.

Redenen om een jukbeenderen filler behandeling te ondergaan

Er zijn vele redenen waarom mensen kiezen voor een jukbeenderen filler behandeling. Zelfs mensen met van nature prachtige jukbeenderen hebben de neiging hun vorm te verliezen naarmate ze ouder worden. Fillers helpen het verloren volume van de jukbeenderen te herstellen en worden ook gebruikt om ze mooi te accentueren. Hoge jukbeenderen accentueren de V-vorm waar veel vrouwen van dromen, en liften het gezicht op een subtiele manier. Voor vrouwen is het resultaat van een filler behandeling voor jukbeenderen een goed uitgeruste look die natuurlijk, vrouwelijk en elegant is. Voor mannen creëert de jukbeenderen filler behandeling een scherpe lijn die de breedheid en mannelijkheid van de kaaklijn accentueert. Beide geslachten ervaren een verzachting van de neuslippenplooien, waardoor een meer jeugdige uitstraling ontstaat.

House of Bratz jukbeenderen filler behandeling

Jukbeen fillers zijn een reeks injecties die langs de lijn van het jukbeen worden geplaatst. Voordat we het gebied injecteren, maken we met een wit potlood een ‘schets’ van het gezicht om er zeker van te zijn dat we de juiste gebieden injecteren. Ons doel is om ofwel het ingevallen gebied om te keren en de jukbeenderen weer volume te geven, of om volume toe te voegen en de jukbeenderen nog meer te accentueren. We zorgen voor een natuurlijke look die esthetisch verantwoord is en perfect bij uw gezicht past. De meeste van onze cliënten willen een subtiele verbetering en geen complete transformatie.

We gebruiken hyaluronzuur om de jukbeenderen op te vullen. Hyaluronzuur komt voor in uw lichaam, wat betekent dat het een natuurlijke stof is. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt op zijn beurt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en voller uitziet, maar ook daadwerkelijk gezond is.

Behandeling jukbeenderen filler

Al onze behandelingen beginnen met een consult. Voordat we iets aan uw gezicht doen, bespreken we wat u precies zou willen veranderen en wat u wilt bereiken. We gebruiken verschillende methoden, afhankelijk van wat voor resultaat u wilt bereiken, en zijn altijd eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Uw medische achtergrond heeft invloed op het soort behandeling dat het beste bij u past. Vervolgens maken we foto’s van uw jukbeenderen zodat u uw persoonlijke voor en na foto’s van uw jukbeenderen filler behandeling krijgt.

We brengen een verdovende crème aan op de jukbeenderen. Onze House of Bratz specialist zal dan de filler toedienen met een ultra dunne canule naald. Dit zal het volume herstellen of meer volume toevoegen, waardoor u die mooie hoge jukbeenderen krijgt waar iedereen zo verliefd op is. Deze vrij eenvoudige behandeling duurt meestal tussen de 10 en 20 minuten, exclusief de tijd die we gebruiken voor het aanbrengen van de verdovende crème en het laten intrekken van de crème.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

U zult het effect van de jukbeenderen filler behandeling onmiddellijk zien. De behandelde jukbeenderen kunnen er gezwollen en/of enigszins blauw of rood uit zien. Maakt u zich geen zorgen, dit is normaal. Sommigen denken dat ze er “overfilled” uitzien, maar het is de zwelling die die indruk geeft. Geduld is een schone zaak als het om fillers gaat. Het echte resultaat, zonder zwelling, is na ongeveer 2 weken te zien.

Wat niet te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw jukbeenderen filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

House of Bratz jukbeenderen filler behandeling feiten

Prijs varieert naargelang de hoeveelheid filler en het land
Anesthesie beschikbaar
Duur 10 tot 20 minuten
Pijn (0-10) 2
Product Stylage XL
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 6 tot 12 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Wilt u uw jukbeenderen meer aandacht geven? Met de jukbeenderen filler behandeling creëert u uw droom look! Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

De hoge jukbeenderen waar u van droomt kunnen eindelijk uw werkelijkheid worden!

Boek uw jukbeenderen filler afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag verder.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50