Voorhoofd rimpels

Heeft u last van voorhoofdrimpels wanneer u uw wenkbrauwen optrekt? Deze rimpels zijn eenvoudig te verhelpen door een voorhoofdrimpels Botox behandeling te ondergaan bij House of Bratz!

Voorhoofdrimpels komen veel voor. Bijna iedereen krijgt voorhoofdrimpels. Het hebben van deze rimpels bewijst dat u een expressief gezicht hebt, en dat is een goede zaak! Het betekent dat u emotie toont, en dat u verrast kunt worden. Deze rimpels zijn echter een van de duidelijkste soorten rimpels die u kunt hebben. Velen willen ervan af omdat ze zo duidelijk zijn. De House of Bratz voorhoofdrimpels Botox behandeling is de oplossing voor uw probleem.

Wat zijn voorhoofdrimpels?

Voorhoofdrimpels zijn horizontale lijnen op uw voorhoofd. Ze ontstaan wanneer u uw wenkbrauwen optrekt. Ze worden gebruikt om gevoelens over te brengen, zoals angst, verrassing en geluk. Veel mensen verwarren fronsrimpels met voorhoofdrimpels. Dit is begrijpelijk, omdat beide soorten deel uitmaken van uw “glabella”, de huid op uw voorhoofd, tussen uw wenkbrauwen en boven uw neus. Fronsrimpels zijn de lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen wanneer u fronst en zijn verticaal. Fronsrimpels zijn verticaal en komen voor tussen de wenkbrauwen.

Waarom heb ik rimpels op mijn voorhoofd?

Voorhoofdrimpels worden veroorzaakt door de werking van de frontalis-spier op het voorhoofd. Deze spier trekt samen wanneer we onze wenkbrauwen optrekken. Het optrekken van de musculus frontalis trekt de huid van het voorhoofd omhoog en veroorzaakt voorhoofdrimpels, die als lijnen op ons voorhoofd verschijnen. Zoals bij bijna alle soorten rimpels, kunnen we ze toeschrijven aan het verlies van elastine, collageen en veroudering in het algemeen. Enkele factoren die veroudering en het ontstaan van voorhoofdrimpels versnellen zijn stress, natuurlijke zwaartekracht, genetica, UV en blootstelling aan de zon. Het ontspannen van de frontalis spier kan helpen voorkomen dat er voorhoofdrimpels ontstaan. Dit is het doel van de voorhoofdrimpels Botox behandeling door House of Bratz.

House of Bratz voorhoofdrimpels botox behandeling

House of Bratz helpt u de look te bereiken die u graag wilt en waar u zich ook goed bij voelt. Wat betreft de voorhoofdrimpels Botox behandeling, is ons doel te voorkomen dat uw voorhoofdrimpels verschijnen. House of Bratz gebruikt Botox (Botulinetoxine), een spierverslapper. Onze specialisten van House of Bratz injecteren de relaxator in de frontalis spier, de spier die verantwoordelijk is voor uw voorhoofdrimpels. De voorhoofdrimpels Botox behandeling zal de spanning in deze spier verlichten, waardoor deze niet meer zal samentrekken en de rimpels op uw voorhoofd zullen ontstaan.

Voorhoofdrimpels botox behandelingsproces

De voorhoofdrimpels Botox behandeling van House of Bratz is een eenvoudige en duidelijke behandeling. We beginnen met een consult, waarin we u door het proces van de voorhoofdrimpels Botox behandeling heen praten. U kunt uw wensen beschrijven, en wij zullen u adviseren op basis van verschillende variabelen. Wij willen de hoogste kwaliteit bereiken, met behoud van uw eigen unieke look. Onze House of Bratz specialist bekijkt uw medische voorgeschiedenis en samen met u wordt bepaald welke behandeling het beste bij u past. De specialisten van House of Bratz gebruiken hun uitgebreide kennis van esthetiek om een hoogwaardige look te creëren die perfect bij u past. Voordat we met het injectieproces beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. We willen dat u echt het verschil ziet tussen de voor en na foto’s van uw House of Bratz voorhoofdrimpels Botox behandeling.

Daarna brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de specialist van House of Bratz prikt de te behandelen gebieden aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consult duurt het ongeveer 6 tot 15 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

U zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen zien. Ze zullen klein zijn in vergelijking met uw uiteindelijke resultaten, die u binnen 14 dagen na uw voorhoofdrimpels Botox behandeling zult zien. Onmiddellijk na uw behandeling kunt u een licht prikkend of gevoelloos gevoel ervaren in het gebied van de injecties. Dit is volkomen normaal en zou binnen een dag verdwenen moeten zijn. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats van de injectie, maar die zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Na de behandeling bent u onmiddellijk toonbaar. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Na de behandeling:

Na uw voorhoofdrimpels Botox behandeling bij House of Bratz raden wij u aan om de volgende richtlijnen te volgen:

  • Vermijd gedurende de eerste 4 uur na de behandeling platliggen en bukken.
  • Onthoud dat u gedurende de eerste 24 uur na de behandeling niet rookt, geen alcohol drinkt en geen lichaamsbeweging doet.
  • Vermijd gedurende 2 weken blootstelling aan de zon, zowel buiten als binnen zonnen.
  • Ga gedurende de eerste 2 weken niet naar de sauna, spa of hammam.
  • Voer gedurende de eerste 2 weken geen gezichtsbehandelingen uit, zoals laserbehandelingen of peelings.

De House of Bratz voorhoofdrimpels Botox behandeling is de oplossing voor uw probleem!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50