Kin

De vorm van uw kin heeft een grote invloed op uw gezichtscontouren en zijprofiel. Een ‘goede’ kin creëert harmonie. Heeft u een kleine, bijna terugliggende kin? Onze kin filler behandeling kan de oplossing zijn.

Kin fillers geven uw kin meer volume, waardoor deze iets meer uitsteekt en een aangenaam zijprofiel ontstaat. De kin is een belangrijk deel van het gezicht en bepaalt, net als de kaaklijn, de basisvorm van het gezicht en het bijbehorende zijprofiel. Sommige mensen denken dat hun neus te groot is, maar soms is de reden waarom het gezicht er onevenwichtig uitziet, een zwakke, teruggetrokken kin. De specialisten van House of Bratz, met al hun uitgebreide kennis over esthetiek, weten precies wat uw gezicht nodig heeft nadat we het hebben geanalyseerd.

WAAROM DE KIN BELANGRIJKER IS DAN U DENKT

Waarom de kin belangrijk is voor vrouwen
Onze neus, lippen, ogen, wenkbrauwen, kaaklijn en jukbeenderen zijn allemaal zeer duidelijke gelaatstrekken. Veel mensen weten precies hoe ze willen dat deze gelaatstrekken eruitzien, maar interessant genoeg lijken niet veel mensen zich bewust te zijn van het belang van de kin en hoe deze past in de grotere structuur van het gezicht. Bij House of Bratz richten we ons op het creëren van resultaten van hoge kwaliteit en helpen we u zich mooi te voelen. We creëren deze hoogwaardige resultaten door ervoor te zorgen dat onze behandelingen bijdragen aan de harmonie van het gezicht van onze cliënten. We kunnen dit niet genoeg benadrukken; schoonheid zit in harmonie en balans. De kin is een belangrijk onderdeel van dit evenwicht. Zelfs de mooiste vrouw ter wereld, Bella Hadid (volgens het rapport van Golden Ratio of Beauty Phi) zou er minder uitzien zonder haar sterke, licht vooruitstekende kin.

Waarom de kin belangrijk is voor mannen

Hetzelfde geldt voor mannen, misschien nog wel meer dan voor vrouwen. Een sterke, gevormde kaak met een mannelijke kin kan een man totaal transformeren. Onderzoek heeft aangetoond dat scherpe kaken en sterke kinnen mannelijker overkomen en als universeel aantrekkelijk worden beschouwd. Uit een onderzoek dat in 2015 door een plastisch chirurg werd uitgevoerd, bleek dat 94% van de CEO’s op de Fortune 500 lijst een kin had die varieerde van gemiddeld tot bovengemiddeld sterk. Het is belangrijk om te bedenken dat deze mannen behoren tot de succesvolste en invloedrijkste mannen ter wereld. Een prominente kin wordt in verband gebracht met macht, wat betekent dat het iets is waar veel mannen naar streven. Sommigen laten zelfs een baard groeien om de aandacht af te leiden van hun gebrek aan kin. Enkele mannen die bekend staan om hun sterke kinnen zijn Henry Cavill, John Hamm en Liam Hemsworth.

HOUSE OF BRATZ KIN FILLERS BEHANDELING

House of Bratz brengt uw gezicht in balans met de kin filler behandeling. Het doel van de kin filler behandeling is het creëren van harmonie in het gezicht voor het voor- en zijprofiel. Met fillers is bijna alles mogelijk en onze specialisten van House of Bratz zijn opgeleid om het perfecte resultaat te creëren. Een resultaat dat past bij uw gezicht en zorgt voor een esthetisch aangename look. Geen twee gezichten zijn hetzelfde, dus ons advies zal altijd voor u specifiek zijn.

WAT VOOR FILLER GEBRUIKEN WE?

We gebruiken hyaluronzuur om uw nieuwe kin te creëren. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in uw lichaam voorkomt. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en vol uitziet, maar ook nog eens gezond is. House of Bratz gebruikt Stylage. Deze filler verhoogt de elasticiteit van de huid en bevat mannitol, waardoor de kans op bijwerkingen zoals blauwe plekken klein is. De lidocaïne die in Stylage is verwerkt, zorgt voor een verdovend effect wanneer de injectie in de huid wordt toegediend.

KIN FILLER BEHANDELINGSPROCES

Nadat wij u hebben verwelkomd, voeren we een consult uit. Tijdens dit consult bespreken we wat u zou willen veranderen en wat u wilt bereiken met uw kin filler behandeling. Afhankelijk van uw wensen, zullen we verschillende methoden gebruiken die passen bij uw doelen. We analyseren ook uw gezicht en adviseren u over wat u het beste zou staan. We kijken naar uw medische achtergrond en beslissen welke behandeling het beste hierop aansluit. Voordat we met het injecteren beginnen, maken we foto’s van uw kin vanuit verschillende hoeken, zodat u deze kunt vergelijken met het uiteindelijke resultaat van uw kin filler behandeling.
Nadat we foto’s van uw kin hebben gemaakt, brengen we een verdovende crème op de kin aan. Onze House of Bratz specialist zal vervolgens met een ultra dunne canule naald de filler toedienen. Hiermee wordt volume toegevoegd en de vorm van uw kin veranderd naar het gewenste resultaat. De kin filler behandeling duurt tot 10 tot 15 minuten.

HOELANG DUURT HET VOORDAT U HET RESULTAAT ZIET?

Het mooie van fillers is dat u onmiddellijk resultaat krijgt. Natuurlijk zal het de eerste paar dagen een gezwollen versie van het eindresultaat zijn. Het kan zelfs zijn dat u een lichte blauwe plek krijgt op de plaatsen waar de filler is toegediend. Dat is volkomen normaal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Sommigen vinden dat ze er te vol uitzien, maar het is de zwelling die deze indruk wekt. Na 2 weken is het gebied volledig genezen, de zwelling verdwenen en het eindresultaat precies wat het moet zijn.

WAT NIET TE DOEN NA DE BEHANDELING?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw kin filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

Enthousiast om de kin filler behandeling te proberen?

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50