Marionetlijnen

Stoort u zich aan de verticale lijntjes bij uw mondhoeken? Marionetlijnen kunnen u een ontevreden, strenge en soms zelfs trieste blik geven. De House of Bratz marionetlijnen filler behandeling helpt u van deze rimpels af.

Marionetlijnen kunnen u eruit laten zien als een marionet aan een touwtje. Deze lijnen kunnen een negatieve invloed hebben op uw zelfvertrouwen en uw algehele esthetiek. Veel mensen gebruiken Botox of fillers om deze marionetlijnen tegen te gaan.

WAT ZIJN MARIONETLIJNEN?

Marionetlijnen zijn gezichtsrimpels die van nature ontstaan door het ouder worden. De lijnen lopen verticaal tussen de mond en de kin, waardoor een verzakking in de onderste helft van uw gezicht kan ontstaan. De naam ‘marionetlijnen’ komt van marionetten poppen. Die staan bekend om hun gespleten kaken, die poppenspelers gebruiken om ze te laten praten. De lijnen lijken erg op elkaar, en daarom werden ze marionetlijnen genoemd.

WAAROM HEB IK MARIONETLIJNEN?

Zoals gezegd, marionetlijnen zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden. De huid rond uw mond is bijzonder gevoelig voor rimpels omdat deze dunner is dan de rest van uw gezicht. Deze rimpels ontstaan meestal rond uw veertigste, maar sommigen zien de eerste tekens van deze rimpels al vanaf hun dertigste en soms zelfs al vanaf hun twintigste. U kunt het ontstaan van deze rimpels tegengaan door in een vroeg stadium te beginnen met Botox behandeling en, of, als u al marionetlijnen heeft, door de House of Bratz marionetlijnen filler behandeling te ondergaan.

HOUSE OF BRATZ MARIONETLIJNEN FILLER BEHANDELING

Het doel van de marionetlijnen filler behandeling is dat de groeven worden opgevuld opvullen en dat een esthetisch aangename en natuurlijke uitstraling behouden wordt. We willen subtiele, natuurlijk ogende verbeteringen, net als de meeste van onze cliënten. Wilt u een complete transformatie ondergaan? Laat het ons weten tijdens het consult en onze specialisten van House of Bratz zullen u op basis van uw wensen adviseren.
We gebruiken hyaluronzuur om uw marionetlijnen op te vullen. Hyaluronzuur is een stof die in ons lichaam voorkomt, wat betekent dat het geheel natuurlijk is. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en vol uitziet, maar ook nog eens gezond is.

MARIONETLIJNEN FILLER BEHANDELINGSPROCES

Het proces van een marionetlijnen filler behandeling is eenvoudig. Zoals altijd beginnen we met een consult. We horen graag wat u precies wilt veranderen en wat u wilt bereiken. We gebruiken verschillende methodes, afhankelijk van wat voor resultaat u wilt bereiken. Bij House of Bratz zijn we altijd eerlijk en transparant over de mogelijkheden. We controleren uw medische achtergrond omdat dit invloed heeft op de behandeling die we u aanraden. We maken ook foto’s voor uw behandeling, zodat u uw resultaten kunt vergelijken en verbaasd kunt zijn over het positieve verschil dat de marionetlijnen filler behandeling creëert.
Voordat we beginnen met het injecteren van de filler met een ultra dunne canule naald, brengen we een verdovende crème aan op de marionetlijnen. Dit zal helpen het gebied te verdoven. Als we in het gebied injecteren, voelt u een lichte druk. Dit is het gevoel van uw lijnen die worden opgevuld. Deze behandeling duurt tussen de 10 en 15 minuten, exclusief de tijd die we gebruiken voor het aanbrengen van de verdovende crème en het laten intrekken hiervan.

HOELANG DUURT HET VOORDAT U HET RESULTAAT ZIET?

Het mooie van fillers is dat het resultaat direct zichtbaar is. Na uw marionetlijnen filler behandeling heeft u een gezwollen versie van het eindresultaat. De behandelde marionetlijnen kunnen een blauwe plek vertonen. Geen zorgen, dit is volkomen normaal. Sommigen vinden dat ze er “overfilled” uitzien, maar het is de zwelling die die indruk geeft. Na ongeveer 2 weken is de zone volledig genezen, de zwelling verdwenen en het eindresultaat ongetwijfeld wat het moet zijn.

WAT NIET TE DOEN NA DE BEHANDELING?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw marionetlijnen filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

Laat uw marionetlijnen behandelen door House of Bratz en zeg vaarwel tegen deze gezichtsrimpels!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten staan u graag te woord.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50