Neuscorrectie

Wie zegt dat u onder het mes moet om uw droom neus te krijgen? De neuscorrectie filler behandeling van House of Bratz is binnen 30 minuten voltooid, zonder downtime!

De neuscorrectie filler behandeling is de perfecte manier om de vorm van uw neus te veranderen zonder een chirurgische neuscorrectie te ondergaan. Geen downtime, geen operatie, geen zwelling, en geen messen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar we kunnen u verzekeren dat de neuscorrectie filler behandeling echt is. U zult misschien een paar kleine blauwe plekjes hebben waar we de filler aanbrengen, maar die kunnen 24 uur na de behandeling met foundation worden bedekt. De neuscorrectie filler behandeling is een echte lunch behandeling, wat betekent dat u binnen 30 minuten klaar bent.

WAAROM U NEUS ZO BELANGRIJK IS VOOR DE ALGEHELE ESTHETIEK VAN UW GEZICHT

Onze neus is een belangrijk onderdeel van het gezicht en kan het daarom maken, of breken, esthetisch gezien. Een ‘goede’ neus zorgt voor harmonie in het gezicht. Als de neus te klein is, kan het gezicht er plat en breed uitzien. Als een neus te groot is, kan de kin minder aantrekkelijk lijken en worden de andere gelaatstrekken overweldigd. De neus in harmonie brengen met de andere gelaatstrekken is het doel van de House of Bratz neuscorrectie filler behandeling. Wat als een aantrekkelijke neus wordt gezien, verschilt voor elk individu. Sommigen vinden de Griekse, rechte neus het mooiste type. Anderen zweren bij de wipneus, ook wel de Tinkerbell neus genoemd.
Het is belangrijk dat uw neus bij uw gezicht past. Niet iedereen kan de wipneus hebben, en niet iedereen ziet er geweldig uit met een rechte, Griekse neus. Verschillende etnische groepen hebben verschillende neuzen. Als u te ver van uw natuurlijke neus afwijkt, kan dat er onnatuurlijk uitzien. Een goede cosmetisch arts zal uw gezicht analyseren en u adviseren over wat het beste bij u zou staan, rekening houdend met uw etniciteit en uw gezichtsharmonie.

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SOORTEN NEUZEN?

We hebben de meest voorkomende neus types verzameld op basis van etnische achtergrond. Het is belangrijk om te beseffen dat dit een generalisatie is. Er zullen dus zeker uitzonderingen zijn als het gaat om individuen.
De Afrikaanse neus heeft doorgaans wijde neusgaten, een lage neusbrug en een minimale projectie van de neuspunt.
Neuzen uit het Midden-Oosten zijn vaak lang en enigszins hangend. Zij worden gekenmerkt door bolvormige neuspunten, opvallende neusbruggen en soms grote dorsale bulten.
Aziatische neuzen lijken op Afrikaanse neuzen in die zin dat ze beide wijde neusgaten hebben met lage neusbruggen. Dit kan een vlakker gezichtsprofiel opleveren.
Latino- of Hispanic-neuzen hebben meestal een bredere neus zonder een afhangende of bolle punt. Zij hebben vaak een bult op de rug en soms ook zij bobbels.
Kaukasische neuzen kunnen smal, klein, en wip vormig zijn of recht met een schuine welving die prominent uit het gezicht steekt. Kaukasiërs hebben meestal een smallere neus die meer uitsteekt in vergelijking met Afrikaanse of Aziatische neuzen.

HOUSE OF BRATZ NEUSCORRECTIE FILLER BEHANDELING

U bent mooi zoals u bent, maar als u bepaalde onzekerheden over uw neus heeft, kunt u deze veranderen om u zelfverzekerder te voelen. House of Bratz kan u helpen met de neuscorrectie filler behandeling. Veel mensen besluiten om een neuscorrectie filler behandeling te laten uitvoeren voordat ze een echte neuscorrectie laten uitvoeren om een voorproefje te krijgen van wat het resultaat zou kunnen zijn. Wanneer u een neuscorrectie ondergaat, is het resultaat definitief, zelfs als u het niet mooi vindt. Een neuscorrectie filler behandeling is niet permanent, wat betekent dat na 6 tot 12 maanden de filler verdwenen is en u uw oorspronkelijke neus behoudt. U kunt besluiten om uw ‘eigen’ neus te behouden, door te gaan met de neuscorrectie filler behandelingen, of verder te gaan met een chirurgische neuscorrectie.
Het doel van de neuscorrectie filler behandeling is om uw droomneus te creëren zonder pijn of downtime. We kunnen de botstructuur of het kraakbeen niet veranderen, maar we kunnen wel hobbels, bobbels, deukjes en meer wegwerken! We kunnen zelfs de beroemde wipneus creëren die iedereen wil, of uw neus rechtzetten en een elegante, bijna koninklijke uitstraling geven. Met fillers is bijna alles mogelijk, en onze specialisten van House of Bratz zijn opgeleid om het perfecte resultaat te creëren. Een neus die past bij uw gezicht voor een esthetisch aangename look en een neus die zorgt voor een harmonieus gezicht. Geen twee gezichten zijn hetzelfde, dus ons advies is, zoals altijd, op maat gemaakt.

WAT VOOR FILLER GEBRUIKEN WE?

Wij gebruiken hyaluronzuur om uw nieuwe neus te creëren. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in uw lichaam voorkomt. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en vol uitziet, maar ook nog eens gezond is. House of Bratz gebruikt Stylage. Deze filler verhoogt de elasticiteit van de huid, waardoor de filler stevig wordt en een natuurlijk glad effect creëert. De filler bevat mannitol, waardoor de kans op bijwerkingen zoals blauwe plekken minimaal is. De lidocaïne die in Stylage is verwerkt, zorgt voor een verdovend effect wanneer de injectie in de huid wordt toegediend.

NEUSCORRECTIE FILLER BEHANDELING PROCES

Het is ongelooflijk belangrijk dat u voor een neuscorrectie filler behandeling een gediplomeerd behandelaar kiest. Deze behandeling is een stuk ingewikkelder dan andere fillerbehandelingen, wat betekent dat u een specialist met ervaring nodig heeft. Zelfs als u een andere kliniek kiest, hopen we dat u er een kiest met gediplomeerde professionals die weten wat ze doen.
Voordat we beginnen met uw neuscorrectie filler behandeling, beginnen we met een consultatiegesprek. We bespreken wat u precies zou willen veranderen en wat u wilt bereiken met uw neuscorrectie filler behandeling. We gebruiken verschillende methoden, afhankelijk van wat voor resultaat u wilt bereiken. Daarnaast analyseren we ook uw gezicht en adviseren u over wat het beste bij u zou staan. We kijken naar uw medische achtergrond omdat dit invloed kan hebben op de behandeling. Als u bijvoorbeeld ooit aan uw neus bent geopereerd, kunnen we u niet verder helpen met fillers omdat dit risicovol kan worden. Voordat we met de behandeling beginnen, nemen we foto’s van uw neus vanuit verschillende hoeken, zodat u ze kunt vergelijken met het eindresultaat van uw neuscorrectie filler behandeling.
Nadat we de foto’s van uw neus hebben gemaakt, brengen we een verdovende crème op de neus aan. Onze arts zal dan de filler met een ultra dunne canule naald injecteren. Hierdoor krijgt uw neus meer volume, meer contour en verandert de vorm tot het gewenste resultaat is bereikt. Deze behandeling duurt tussen 12 en 25 minuten.

HOELANG DUURT HET VOORDAT U HET RESULTAAT ZIET?

Het mooie van fillers is dat het resultaat onmiddellijk is. U zult eerst een gezwollen versie van het eindresultaat hebben na uw neuscorrectie filler behandeling. Het kan zijn dat u een lichte blauwe plek heeft op de plekken waar de filler is geïnjecteerd. Dit is volkomen normaal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Sommigen vinden dat ze er “overfilled” uitzien, maar het is de zwelling die die indruk wekt. Na ongeveer 2 weken is het gebied volledig genezen, is de zwelling verdwenen en is het eindresultaat precies wat het moet zijn.

WAT NIET TE DOEN NA DE BEHANDELING?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw neuscorrectie filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

Wie zegt dat u een chirurgische neuscorrectie nodig heeft om van een kleine bult af te komen?

Boek uw neuscorrectie filler behandeling afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50