Bovenliplijntjes

Heeft u kleine verticale lijntjes die tussen uw neus lippen gebied lopen, en wilt u daar verandering in brengen? House of Bratz helpt u van deze lijntjes af met de bovenliplijntjes filler behandeling.

De bovenliplijntjes zijn de lijnen boven de bovenlip. Ze beginnen aan de onderkant van de neus en eindigen aan de bovenkant van de lip, waardoor ze er uitgerekt uitzien. Deze lijntjes worden ook wel rokerslijntjes genoemd, omdat mensen die roken vaak deze lijntjes hebben. Dit hoeft niet bij alle rokers het geval te zijn. Mensen die niet roken kunnen ook bovenliplijntjes krijgen, omdat ze een natuurlijk onderdeel zijn van het ouder worden. Deze lijntjes worden ook wel lipstick lijntjes genoemd, omdat lippenstift de neiging heeft om uit te lopen in de spleten die door de liplijntjes worden achtergelaten. De bovenliplijntjes filler behandeling die House of Bratz aanbiedt kan u helpen deze bovenliplijntjes kwijt te raken.

Waarom ontstaan er bovenliplijntjes?

Bovenliplijntjes ontstaan in de loop van de tijd, omdat ze een onderdeel zijn van het natuurlijke verouderingsproces. Onze huid produceert geleidelijk minder collageen en elastine als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Deze proteïnen zijn essentieel omdat ze onze huid gehydrateerd en soepel houden. Hierdoor kan de huid rekken en tegelijkertijd stevig zijn. Ons lichaam produceert helaas elk jaar na het 25ste levensjaar minder collageen en elastine. Dit resulteert in een dunnere en minder elastische huid die heel kwetsbaar is voor rimpels. Onze lippen krimpen en verliezen hun volume. Dit veroorzaakt de rek tussen de neus en de mond, waardoor verticale lijnen ontstaan.

Hoe kunt u de vorming van bovenliplijntjes kunt vertragen.

Helaas kunt u veroudering niet tegenhouden, maar u kunt uw huid wel helpen door haar te verzorgen. Er zijn bepaalde dingen die het verouderingsproces, en de vorming van bovenliplijntjes, versnellen. Bovenliplijntjes worden verergerd door factoren als genetica, herhaalde gezichtsuitdrukkingen, blootstelling aan de zon en, natuurlijk, roken. Drinken uit een rietje of flesje, het bespelen van muziekinstrumenten zoals de fluit of de mondharmonica en pruilen kunnen ook de vorming van bovenliplijntjes bevorderen. Bepaalde keuzes in levensstijl, zoals een onregelmatig slaapschema en overmatig drinken, kunnen het verouderingsproces ook versnellen.

House of Bratz bovenliplijntjes filler behandeling

House of Bratz injecteert filler in de bovenliplijntjes, waardoor een glad oppervlak ontstaat. Onze House of Bratz specialisten zijn opgeleid om het perfecte resultaat te creëren, met behulp van de ‘Art of Bratz’ methode. U kunt rekenen op een gladde, rimpelvrije huid die er 100% natuurlijk uitziet. Niet alleen dat, we creëren ook resultaten die passen bij uw gezicht die zorgen voor een esthetisch aangename look die tegelijkertijd harmonie creëert in het gezicht.

Wij gebruiken hyaluronzuur om uw bovenliplijntjes op te vullen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in uw lichaam voorkomt. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en vol uitziet, maar ook nog eens gezond is. Het merk dat House of Bratz gebruikt is Stylage. Deze filler verhoogt de elasticiteit van de huid, wat zorgt voor een natuurlijk glad effect. Stylage filler bevat mannitol, waardoor de kans op bijwerkingen zoals blauwe plekken minimaal is. De lidocaïne die in Stylage is verwerkt, zorgt voor een verdovend effect wanneer de filler in de huid wordt geplaatst.

Bovenliplijntjes filler behandelingsproces

Zoals altijd bij House of Bratz, beginnen we uw behandeling met een consult. Tijdens dit consult bespreken we wat u zou willen bereiken met uw bovenliplijntjes filler behandeling. De meeste cliënten hebben een duidelijk doel: het wegwerken van de lijntjes, maar sommigen willen extra behandelingen ondergaan. Veel van onze cliënten kiezen ervoor om ook hun neuslippenplooien te laten behandelen en, in sommige gevallen, lip fillers toe te voegen. We gebruiken verschillende methodes tijdens uw behandeling, afhankelijk van wat past bij uw doel. Uw medische achtergrond en voorgeschiedenis worden gebruikt om te beslissen welke behandeling het beste bij u past. Voordat we met de behandeling beginnen, maken we foto’s van uw bovenliplijntjes vanuit verschillende hoeken, zodat u ze kunt vergelijken met het uiteindelijke resultaat van uw bovenliplijntjes filler behandeling.

Nadat we een foto van uw gezicht hebben gemaakt (met name tussen het mond/neus gebied) zullen we een verdovende crème op het gebied aanbrengen. Onze House of Bratz specialist zal dan de filler met een ultra dunne canule naald toedienen. Hiermee wordt volume toegevoegd en worden de lijnen opgevuld om het gewenste resultaat te bereiken. De bovenliplijntjes filler behandeling duurt tussen de 8 en 15 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

De resultaten zijn meteen te zien na de bovenliplijntjes filler behandeling; het is echter mogelijk dat u direct na de behandeling enige zwelling ervaart. Sommige cliënten krijgen lichte blauwe plekken op de plekken waar de filler is toegediend. U zult uw eindresultaat na ongeveer 2 weken ervaren. Het gebied is dan volledig genezen, de zwelling is weg en uw resultaat is precies zoals u het wilt hebben.

Wat niet te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw bovenliplijntjes filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

House of Bratz bovenliplijntjes filler behandeling feiten

Prijs afhankelijk van de hoeveelheid filler en het land van behandeling
Anesthesie beschikbaar
Duur 8 tot 15 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Stylage XL
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 6 tot 12 maanden

Waar kunt u ons vinden?

Bent u enthousiast over de gummy smile Botox behandeling die House of Bratz aanbiedt? Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Laat uw bovenliplijntjes opvullen en zeg vaarwel tegen ouder lijken dan u zich voelt!

Boek uw bovenliplijntjes filler afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50