Traangoot

Heeft u last van donkere kringen of wallen onder de ogen, met als gevolg een vermoeide blik? Dan is de traangoot fillerbehandeling de oplossing voor u!

Ingevallen traangoten zijn de oorzaak van uw vermoeide blik. U denkt misschien dat uw wallen het gevolg zijn van slaapgebrek, wat waar kan zijn, maar dat hoeft niet de enige reden te zijn. Veel mensen besluiten de traangoot filler behandeling te ondergaan om van deze ingevallen blik af te komen.

WAT VEROORZAAKT INGEVALLEN TRAANGOTEN?

Traangoten, of ingevallen oogkassen, kunnen ontstaan door het ouder worden. De productie van collageen en elastine vertraagt waardoor de huid dunner en slapper wordt. Hierdoor ontstaan kleine vetzakjes onder de ogen die een schaduw over het gebied werpen. Traangoten kunnen ook genetisch bepaald zijn: ze ontstaan al op jonge leeftijd en worden ernstiger naarmate u ouder wordt. Sommige mensen vinden ingevallen traangoten er mooi uitzien, omdat ze het gezicht een slanke look kunnen geven, wat voor sommigen aantrekkelijk is. De meeste mensen denken echter dat ingevallen traangoten het gevolg zijn van een slechte nachtrust. Het verschil tussen normale, donkere wallen onder de ogen en ingevallen traangoten is dat de eerste het gevolg is van slaapgebrek en genetica, terwijl de andere het gevolg is van veroudering en genetica.

HOUSE OF BRATZ TRAANGOOT FILLER BEHANDELING

Traangoot fillers zijn een reeks micro-injecties die worden geplaatst langs de lijn van het holle, ingevallen gebied. Het doel is om het verzonken gebied weer volume te geven en tegelijkertijd een esthetisch aangename, natuurlijke uitstraling te behouden. De meeste cliënten willen een subtiele verbetering en geen complete transformatie. Geen twee gezichten zijn hetzelfde, dus ons advies zal op maat gemaakt zijn voor uw specifieke situatie. Wij gebruiken hyaluronzuur om de traangoot gebieden op te vullen. Hyaluronzuur komt voor in uw eigen lichaam, wat betekent dat het een natuurlijke stof is. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt op zijn beurt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en vol uitziet, maar die ook nog eens gezond is. Precies wat u nodig heeft en wat u krijgt van de traangoot filler behandeling bij House of Bratz

TRAANGOOT FILLER BEHANDELINGSPROCES

Voordat we beginnen met uw traangoot filler behandeling, vindt een consult plaats. We bespreken wat u precies wilt veranderen en wat u wilt bereiken met uw traangoot filler behandeling. We gebruiken verschillende methodes, afhankelijk van wat voor resultaat u wilt bereiken. Uw medische achtergrond heeft invloed op het soort behandeling dat het beste bij u past, daarom bespreken we dit altijd voordat we met het injectieproces beginnen. We maken foto’s van het gebied dat zal worden behandeld zodat u uw eigen persoonlijke voor en na foto’s van uw traangoot filler behandeling heeft. Veel van onze cliënten vinden de resultaten verbluffend!

Nadat we uw traangoten hebben gefotografeerd, brengen we een verdovende crème aan op het gebied. Onze House of Bratz specialist zal dan de injectable filler met een ultra dunne (canule) naald toedienen. Het verlies aan volume onder uw ogen wordt hersteld, waardoor u er frisser, opener en minder vermoeid uitziet. Deze vrij eenvoudige behandeling duurt meestal tussen de 10 en 20 minuten, exclusief de tijd die we gebruiken voor het aanbrengen van de verdovingscrème.

HOELANG DUURT HET VOORDAT U HET RESULTAAT ZIET?

U zult het effect van de traangoot filler behandeling onmiddellijk zien. Het behandelde gebied kan gezwollen en/of wat blauw en rood zijn. Dat is volkomen normaal, dus maakt u zich geen zorgen. Na ongeveer 2 weken is het gebied genezen, en is het resultaat precies wat het moet zijn. Binnen de eerste twee weken kan het gebied “overfilled” lijken, maar dat is het niet! Dit is de zwelling die vanzelf weer afneemt.

WAT NIET TE DOEN NA DE BEHANDELING?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw traangoot filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

Wilt u dat uw gezicht er open, wakker en aanwezig uitziet? Bevrijd uzelf van de ingevallen traangoten en pluk de vruchten.

Reserveer uw afspraak voor het opvullen van uw traangoten online of bel. Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag verder.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50