Kaaklijn

Wilt u uw kaaklijn definiëren, contouren en strakker laten ogen? De kaaklijn bepaalt, samen met de kin, de vorm van het gezicht. De kaaklijn filler behandeling van House of Bratz geeft u de definitie die u wilt.

Kaaklijn filler kan het uiterlijk van uw kaak rechttrekken, waardoor deze er strakker en meer gelift uitziet. De kaak is een cruciaal aspect van het zijprofiel. De specialisten van House of Bratz, met al hun uitgebreide kennis over esthetiek, weten precies wat uw gezicht nodig heeft nadat we het hebben geanalyseerd. Samen kunnen we uw perfecte zijprofiel creëren.

KAAKLIJN FILLER BEHANDELING VOOR VROUWEN

De meeste vrouwen willen een ietwat zachte, vrouwelijke uitstraling hebben, wat kan worden bereikt met de faceslimming Botox behandeling die House of Bratz aanbiedt. Deze behandeling creëert de geliefde V-vorm die zo veel vrouwen willen. Aan de andere kant van het spectrum zijn er vrouwen met een rechte hoekige, ‘mannelijke’ kaaklijn. Hoewel het tegenstrijdig klinkt, wordt in de westerse samenleving een bredere kaak bij een vrouw als aantrekkelijk gezien wanneer deze, en dit is een belangrijke factor, in harmonie is met de rest van het gezicht. Daarom analyseren we bij House of Bratz eerst uw gezicht voordat we fillers injecteren.

De harmonie van uw gezicht is cruciaal en kan de algehele aantrekkelijkheid van uw gezicht sterk veranderen. Stelt u zich Angelina Jolie, Lucy Liu, Adriana Lima, en Margot Robbie eens voor zonder hun kenmerkende kaaklijn. Deze bloedmooie vrouwen zouden er heel anders uitzien zonder. Hun voorhoofd zal hoogstwaarschijnlijk te breed lijken, zonder de balans die de kaaklijn creëert. Dit zou een negatieve invloed hebben op het hele gezicht.

KAAKLIJN FILLER BEHANDELING VOOR MANNEN

“A jaw so sharp, it could cut glass!”. Deze uitdrukking wordt vaak gebruikt voor mannen met een scherpe, bijna vierkant gevormde kaaklijn. Onderzoek heeft aangetoond dat brede kaken en sterke kinnen mannelijk overkomen en universeel als aantrekkelijk worden beschouwd. Mannen met een sterke kaaklijn hebben schijnen meer testosteron in hun lichaam te hebben, waardoor ze als mannelijk en aantrekkelijk worden ervaren door (de meeste) vrouwen. Enkele mannen die bekend staan om hun sterke kaaklijn zijn Henry Cavill, John Hamm, en Chris Hemsworth.

Een sterke kaak kan een meer “jongensachtige” man veranderen in een meer mannelijk uitziende man. Timothée Chalamet, een man die erg populair is bij jonge vrouwen, heeft meer jongensachtige trekken, die soms zelfs naar vrouwelijk neigen! Hij heeft echter wel een sterke kaak die zijn meer vrouwelijke gelaatstrekken in evenwicht brengt. Feit is dat schoonheid en aantrekkelijkheid voor zowel mannen als vrouwen te maken heeft met de harmonie en balans van het gezicht.

HOUSE OF BRATZ KAAKLIJN FILLER BEHANDELING

Het doel van de kaaklijn filler behandeling is om gezichtsharmonie te creëren voor het voor- en zijprofiel van uw gezicht. Met fillers is bijna alles mogelijk, en onze specialisten van House of Bratz zijn opgeleid om het perfecte resultaat te creëren. Een resultaat dat niet alleen past bij uw gezicht, maar ook voor een esthetisch aangename look zorgt die harmonieus is. Geen twee gezichten zijn hetzelfde, dus ons advies zal altijd hand gemaakt zijn.

WAT VOOR FILLER GEBRUIKEN WE?

We gebruiken hyaluronzuur om uw nieuwe, scherpe kaaklijn te scheppen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in uw lichaam voorkomt. Het is een vocht magneet die uw cellen helpt hun elasticiteit te behouden. Dit zorgt voor een huid die er niet alleen gehydrateerd en vol uitziet, maar ook nog eens gezond is. House of Bratz gebruikt Stylage. Deze filler verhoogt de elasticiteit van de huid, waardoor de filler stevig wordt en een natuurlijk, glad effect ontstaat. De filler bevat mannitol, waardoor de kans op bijwerkingen zoals blauwe plekken klein is. De lidocaïne die in Stylage is verwerkt, zorgt voor een verdovend effect wanneer de injectie in de huid wordt toegediend.

KAAKLIJN FILLER BEHANDELINGSPROCES

Nadat wij u hebben verwelkomd, voeren we een consult uit. Tijdens dit consult bespreken we wat u zou willen veranderen en wat u wilt bereiken met uw kaaklijn filler behandeling. Afhankelijk van uw wensen, zullen we verschillende methoden gebruiken die passen bij uw doelen. We analyseren ook uw gezicht en adviseren u over wat het beste bij u past. Voordat we met de behandeling beginnen, maken we foto’s van uw kaak vanuit verschillende hoeken, zodat u deze foto’s kunt vergelijken met het eindresultaat van uw kaak filler behandeling.

Nadat we de foto’s van uw kaaklijn hebben gemaakt, brengen we een verdovende crème aan. Onze House of Bratz specialist zal vervolgens met een ultra dunne canule naald de filler toedienen. Hiermee wordt volume toegevoegd en de vorm van uw kaak veranderd naar het gewenste resultaat. De kaaklijn filler behandeling duurt 15 tot 25 minuten.

HOELANG DUURT HET VOORDAT U HET RESULTAAT ZIET?

Het mooie van fillers is dat u onmiddellijk een resultaat te zien krijgt. Natuurlijk zal het de eerste paar dagen een gezwollen versie van het eindresultaat zijn. Het is zelfs mogelijk dat u een lichte blauwe plek krijgt op de plaatsen waar de filler is toegediend. Dit is volkomen normaal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Sommigen vinden dat ze er “overfilled” uitzien, maar het is de zwelling die die indruk wekt. Na 2 weken is het gebied volledig genezen, de zwelling verdwenen en het eindresultaat precies wat het moet zijn.

WAT NIET TE DOEN NA DE BEHANDELING?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw kaaklijn filler behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

Droomt u van rechte contouren en een strakke kaaklijn? Droom niet langer en maak het uw werkelijkheid!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50