Missie en Visie

House of Bratz is de plek waar uw droom look werkelijkheid kan worden. Wij creëren uw look door esthetische verbeteringen aan te brengen aan uw uiterlijk, gebaseerd op uw wensen, maar ook op de mogelijkheden die uw huid en gezicht bieden. 

House of Bratz

Uw verwachtingen en wensen worden door onze specialisten centraal gesteld tijdens uw persoonlijke consult. Eerlijkheid en transparantie staan in dit proces centraal. Wij streven naar hoogwaardige resultaten die esthetisch verantwoord zijn en harmonie creëren in het gezicht, maar zijn tegelijkertijd realistisch over de mogelijkheden. Onze missie is het u te helpen u goed en verzekerd te voelen. Voor sommige cliënten betekent dat cosmetische behandelingen ondergaan, anderen komen voor onze vitamine drips of shots. Wat uw doel ook is, onze specialisten van House of Bratz helpen u graag uw volledige potentieel te bereiken.

Cosmetische behandelingen

House of Bratz zorgt voor esthetische verbeteringen van uw uiterlijk, gebaseerd op uw wensen, maar ook op de mogelijkheden die uw huid en gezicht bieden. Uw verwachtingen worden duidelijk besproken tijdens uw persoonlijke consult met onze House of Bratz artsen. Wij streven naar een optimaal resultaat; dit is echter wel afhankelijk van de reactie van uw huid op onze behandelingen. Onze specialisten van House of Bratz spreken en handelen uit ervaring. Zij geven eerlijk advies en geven een realistische voorstelling van zaken. In grote lijnen zijn de cosmetische behandelingen die House of Bratz uitvoert, gericht op esthetische verbeteringen, zoals:

Schoonheid begint van binnen.

Bij House of Bratz zeggen we graag dat men schoonheid vindt balans. Niet alleen vanuit een esthetisch opzicht, maar ook op lichamelijk en geestelijk niveau. Als u zich van binnen goed, gezond en in balans voelt, zult u dat ook aan de buitenkant merken. Daarom biedt House of Bratz talloze vitamin drips en shots aan om u de boost te geven die u nodig heeft en u te helpen zich van binnenin in balans te voelen.

Toegewijd aan uw uiterlijk

Onze missie is het dat u, onze cliënt, tevreden bent met de manier waarop wij u behandelen en met de resultaten die wij u geven. Wij willen u helpen u goed en veilig te voelen in uw eigen huid. Cosmetische behandelingen, vitamin drips en vitamin shots kunnen u helpen om u zo te voelen, maar wij adviseren u om ook rekening te houden met uw mentale gezondheid, zodat u een gebalanceerd leven kunt leiden op ieder vlak.

Wij, als kliniek, streven naar een langdurige relatie met u. De artsen van House of Bratz doen niet alleen hun plicht, maar voelen zich persoonlijk betrokken bij u en uw uiterlijke schoonheid. Zij adviseren u en hebben altijd het beste met u voor. Dat betekent dat ze heel eerlijk en transparant zullen zijn.

Zo houden wij onze waarden hoog:

Dat is hoe we werken bij House of Bratz, en dit is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. 

Kies voor de BIG-geregistreerde artsen van House of Bratz

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50