Overmatig zweten (hyperhidrosis)

Heeft u last van overmatig zweten? Belemmert dit u in uw dagelijks leven, en bent u er misschien zelfs een beetje onzeker door? Er is geen reden om zo door te gaan, als u de House of Bratz overmatig zweten behandeling kunt proberen om zo uw zweten te verminderen.

Overmatig zweten, ook bekend als hyperhidrosis, kan uw dagelijks leven ernstig beïnvloeden. Het zweten kan optreden in ongewone situaties, zoals bij kouder weer, of zonder enige aanleiding. Het kan ook worden veroorzaakt door andere medische aandoeningen, zoals de menopauze of hyperthyreoïdie. U heeft misschien het gevoel dat iedereen kan zien hoeveel u zweet, waardoor u zich onzeker voelt. Het is echter niet allemaal slecht. Zweet heeft enkele positieve voordelen voor uw huid. Het hydrateert en verkoelt de huid. Het is aangetoond dat een normale zweetproductie veroudering tegengaat en het helpt zelfs om schadelijke bacteriën op het huidoppervlak te doden. Overmatig zweten is echter te veel van het goede.

Wat is overmatig zweten precies?

Overmatig zweten betekent dat u meer zweet dan wat als normaal wordt beschouwd. Normaal is nogal subjectief als het om zweten gaat. Mensen die in een warm klimaat wonen, zoals in Dubai, zweten meer dan mensen in een kouder klimaat, zoals in Nederland. Het hangt ervan af hoeveel u zweet in uw specifieke situatie. Tekenen en symptomen van overmatig zweten (hyperhidrosis) kunnen zijn: klamme of natte handpalmen, klamme of natte voetzolen, veelvuldig zweten of merkbaar zweten dat door kleding heen dringt.

Waarom heb ik last van overmatig zweten?

Zelfs als u het niet merkt, zweet uw lichaam altijd. Wanneer zweet verdampt, koelt het uw lichaam af en verwerkt het de warmte die door uw stofwisseling wordt gegenereerd. Als uw transpiratie zichtbaar is in de vorm van druppels of parels op de huid, komt dat vaak doordat het buiten warm is, of omdat u aan het sporten bent. Soms kan stress zichtbare transpiratie veroorzaken. Wanneer u merkt dat zichtbaar zweten niet alleen in deze scenario’s voorkomt, lijdt u misschien aan een aandoening die bekend staat als hyperhidrosis. Deze aandoening zorgt ervoor dat u meer transpireert dan nodig is om uw lichaamstemperatuur te reguleren.

Hyperhidrosis is vaak een symptoom van een onderliggende gezondheidstoestand. Misschien lijdt u aan stofwisselingsstoornissen, diabetes, infecties of lymfe tumoren. Sommige mensen hebben last van overmatig zweten als gevolg van alcoholmisbruik of ontwenning. Soms kunnen medicijnen overmatige transpiratie veroorzaken. Soms zijn het de veranderingen in de hormonen, veroorzaakt door de menopauze of angst, die hyperhidrosis tot gevolg hebben. Overmatig transpireren kan ook het gevolg zijn van kleine storingen in het zenuwstelsel.

House of Bratz overmatig zweten Botox behandeling

Hoewel House of Bratz zich vooral richt op esthetiek, willen we ook dat onze cliënten zich van binnen gelukkig, mooi en veilig voelen. Dat kan moeilijk zijn als u worstelt met overmatig zweten. Ons doel met de overmatig zweten Botox behandeling, is het de spieren die verantwoordelijk zijn voor uw overmatig zweten probleem, te helpen ontspannen. House of Bratz gebruikt Botox, dit is een Botulinetoxine. Het ontspant de nodige spieren en voorkomt overmatig zweten.

Overmatig zweten Botox behandelingsproces

House of Bratz hecht veel waarde aan transparantie en kwaliteit, daarom beginnen wij altijd met een consult. Tijdens dit consult nemen we de stappen van de overmatig zweten Botox behandeling met u door. Onze House of Bratz specialist bekijkt uw medische voorgeschiedenis en achtergrond, en samen bepalen we welke behandeling het beste bij u past. Er zijn vier gebieden die u kunt behandelen:

  • De oksels
  • De voeten
  • De handpalmen
  • Het voorhoofd

Ons team van specialisten maakt gebruik van hun uitgebreide kennis van de spieren en de gebieden waarop ze invloed hebben om de spieren aan te pakken die verantwoordelijk zijn voor uw overmatig zweten probleem. We brengen een plaatselijk verdovingsmiddel aan om de te behandelen zones te verdoven. Deze gebieden worden grondig gereinigd en de specialist van House of Bratz prikt met een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consult duurt het ongeveer 10 tot 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

U zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen merken. Het eindresultaat ervaart u binnen 14 dagen. Na de behandeling kunt u een licht prikkend of gevoelloos gevoel ervaren in het gebied van de injecties. Maak u geen zorgen, dit is volkomen normaal en zou binnen een dag moeten verdwijnen. Het kan zijn dat u kleine rode vlekjes ziet op de plaats waar u geïnjecteerd bent. Deze zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Zorg ervoor dat u onze richtlijnen voor de nabehandeling volgt om infecties te voorkomen. Het effect van de overmatig zweten Botox behandeling houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan, waarna u de behandeling kunt herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw overmatig zweten Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz overmatig zweten Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 375/ België € 375/ Dubai 3500 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 395/ België € 395/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Voorbereiding scheer uw oksels als u ervoor kiest deze zone te behandelen
Duur afhankelijk van de behandelingszone
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Probeer de House of Bratz overmatig zweten Botox behandeling om uw zweten te verminderen. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken over de hele wereld. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

De House of Bratz overmatig zweten Botox behandeling is de oplossing voor uw overmatige transpiratie probleem.

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50