Overmatig zweten (hyperhidrosis)

Overmatig Zweten Behandeling bij House of Bratz: Een Oplossing voor Uw Zweetprobleem

*Heeft u last van overmatig zweten dat uw dagelijks leven beïnvloedt en uw zelfvertrouwen aantast? Er is geen reden om zo door te gaan, wanneer u de overmatig zweten behandeling bij House of Bratz kunt overwegen om uw zweetprobleem aan te pakken.*

Overmatig zweten, bekend als hyperhidrosis, kan een aanzienlijke impact hebben op uw leven. Het kan zich voordoen in ongewone situaties, zoals bij koud weer, of zelfs zonder enige aanleiding. Het kan ook worden veroorzaakt door medische aandoeningen zoals de menopauze of hyperthyreoïdie. Dit kan leiden tot gevoelens van onzekerheid, hoewel zweet enkele positieve effecten heeft op de huid, zoals hydratatie en het bestrijden van schadelijke bacteriën. Echter, overmatig zweten is te veel van het goede.

Wat is Overmatig Zweten Precies?

Overmatig zweten houdt in dat u meer zweet dan normaal wordt beschouwd. Normaal zweten is subjectief en afhankelijk van factoren zoals het klimaat waarin u leeft. Tekenen van overmatig zweten kunnen zijn: klamme handpalmen, natte voetzolen, en frequent zweten dat door kleding dringt.

Waarom Heb Ik Last van Overmatig Zweten?

Zweten is een natuurlijke manier van het lichaam om af te koelen en overtollige warmte af te voeren. Zichtbaar zweten kan worden veroorzaakt door warm weer, lichaamsbeweging of stress. Als dit echter niet beperkt blijft tot deze situaties, kunt u last hebben van hyperhidrosis, wat vaak een symptoom is van onderliggende gezondheidsproblemen.

Overmatig Zweten Botox Behandeling bij House of Bratz

Bij House of Bratz, waar we streven naar innerlijk geluk en schoonheid, bieden we een behandeling aan die de spieren ontspant die verantwoordelijk zijn voor overmatig zweten. We maken gebruik van Botox, een Botulinetoxine, om deze spieren te ontspannen en overmatig zweten te voorkomen.

Het Proces van de Overmatig Zweten Botox Behandeling

Onze specialisten bij House of Bratz beginnen altijd met een consult om uw behoeften en medische geschiedenis te bespreken. We kunnen vier gebieden behandelen: de oksels, voeten, handpalmen en het voorhoofd. Met behulp van een plaatselijke verdoving worden de te behandelen gebieden gereinigd en wordt Botox geïnjecteerd met een dunne naald. De behandeling duurt meestal 10 tot 20 minuten, inclusief het consult.

Resultaten en Nazorg

De eerste resultaten van de behandeling zijn binnen 3 tot 4 dagen merkbaar, met het volledige effect binnen 14 dagen. Na de behandeling kunt u lichte prikkelingen of een doof gevoel ervaren, wat normaal is en binnen een dag verdwijnt. Zorg ervoor dat u onze richtlijnen voor nazorg volgt om infecties te voorkomen. Het effect van de behandeling houdt doorgaans 3 tot 6 maanden aan, waarna de behandeling kan worden herhaald.

Wat te Doen Na de Behandeling?

Na uw behandeling bij House of Bratz raden we aan om gedurende de eerste 4 uur niet plat te liggen of te bukken, geen alcohol te drinken, niet te roken en geen lichaamsbeweging te doen. Blijf ook 2 weken uit de zon en vermijd sauna’s, spa’s en gezichtsbehandelingen gedurende de eerste 2 weken.

De House of Bratz overmatig zweten Botox behandeling is de oplossing voor uw overmatige transpiratie probleem.

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50