Kraaienpootjes

Veel mensen die graag lachen en het ook veel doen, hebben last van kraaienpootjes. Helaas, zelfs een mooie emotie als geluk veroorzaakt rimpels. Dat betekent dat lachen vanaf nu verboden is! In dit geval is de House of Bratz kraaienpootjes Botox behandeling de oplossing.

Kraaienpootjes vertellen vaak het verhaal van een persoon die gelukkig is en graag lacht. Het is dan ook een van de meer ‘positieve’ rimpels die u kunt hebben. Sommige mensen vinden ze mooi, anderen zien ze liever niet. Hier bij House of Bratz vinden we dat u er prachtig uitziet, wat u ook kiest. Wij hechten waarde aan uniciteit, transparantie en hoogwaardige esthetiek. Deze dingen kunnen allemaal naast elkaar bestaan met of zonder de behandeling van uw kraaienpootjes. House of Bratz is er voor u als u besluit om uw kraaienpootjes te laten behandelen.

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes is de term die wordt gebruikt om de fijne lijntjes en rimpels aan de buitenhoeken van uw ogen te beschrijven. Er zijn twee varianten van deze rimpels: dynamische en statische. Dynamische rimpels worden voornamelijk veroorzaakt door gezichtsuitdrukkingen. Elke lach, frons en opgetrokken wenkbrauw heeft bijgedragen tot het ontstaan van kleine plooitjes in de ooghoeken. Statische rimpels daarentegen worden veroorzaakt door natuurlijke verschijnselen, zoals zwaartekracht en veroudering.

Waarom heb ik kraaienpootjes?

Naarmate we ouder worden, begint onze huid twee onmisbare eiwitten te verliezen: elastine en collageen. Collageen houdt de huid soepel en stevig, terwijl elastine de huid helpt ’terug te veren’ na het maken van gezichtsuitdrukkingen. Herhaalde gezichtsuitdrukkingen zoals lachen, fronsen en ogen tot spleetjes knijpen, worden een bron van fijne lijntjes en rimpels. Enkele factoren die veroudering versnellen en kraaienpootjes dieper maken zijn blootstelling aan Uv-straling, een ongezond dieet en ongezonde slaapgewoonten. Daarom kunnen we zeggen dat kraaienpootjes deel uitmaken van de categorie dynamische en statische rimpels.er mattis, pulvinar dapibus leo.

House of Bratz kraaienpootjes Botox behandeling

House of Bratz wil dat u zich mooi voelt en zal u daarbij op alle mogelijke manieren helpen! Wat betreft de kraaienpootjes Botox behandeling, is ons doel uw kraaienpootjes te laten verdwijnen. House of Bratz gebruikt Botox (Botulinetoxine). Dit is een spierverslapper. Omdat uw ogen ongelooflijk expressief zijn, is het niet meer dan logisch dat meerdere spieren ze beïnvloeden. Afhankelijk van uw individuele behoeften zal de specialist van House of Bratz de nodige spieren inspuiten om het ontstaan van kraaienpootjes te voorkomen.

Kraaienpootjes Botox behandeling

De kraaienpootjes Botox behandeling door House of Bratz is een relatief eenvoudige behandeling. We beginnen met het consult, waarin we u door het proces van de kraaienpootjes Botox behandeling heen praten. Uw wensen en behoeften staan voorop, maar we zullen altijd eerlijk en transparant zijn met onze cliënten over wat er mogelijk is. Ons doel is om de door u gewenste resultaten te behalen, terwijl we een natuurlijk en esthetisch verantwoord resultaat nastreven dat past bij uw gezicht. Onze House of Bratz specialist zal kijken naar uw medische geschiedenis en achtergrond, en samen met u beslissen welke behandeling het beste bij u past.

Voordat we met de injectie beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. Op deze manier kunt u zien hoe de House of Bratz kraaienpootjes Botox behandeling uw gezicht heeft veranderd. Daarna brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist prikt de te behandelen gebieden aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consult duurt het ongeveer 10 tot 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

Na ongeveer 3 tot 4 dagen zult u de eerste resultaten zien. De uiteindelijke resultaten zullen duidelijk zijn binnen 14 dagen na uw kraaienpootjes Botox behandeling. Sommige cliënten ervaren een licht prikkend of gevoelloos gevoel op de plaats van de injecties. Dit is volkomen normaal en zou binnen een dag moeten verdwijnen. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats van de injectie, maar die zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Na de behandeling bent u onmiddellijk toonbaar. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden namelijk minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw kraaienpootjes Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz kraaienpootjes Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 140/ België € 140/ Dubai 940 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 160/ België € 160/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 10 tot 20 minuten
Pijn (0-10) 4
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

House of Bratz heet u van harte welkom in een van onze vele klinieken voor een consult, een kraaienpootjes Botox behandeling of een andere behandeling waar u interesse in heeft. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Maak vandaag nog een afspraak voor een kraaienpootjes Botox behandeling!

Dit kan online of per telefoon, Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50