Neuspunt lift

Vindt u de vorm van uw neus mooi, maar zakt de punt naar beneden wanneer u bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Een hangende neuspunt is eenvoudig te verhelpen met de neuspuntlift Botox behandeling van House of Bratz.

Een neuspuntlift kan een enorm verschil maken en daarmee uw algehele esthetiek veranderen. Een hangende neuspunt creëert de illusie van een gezicht dat naar beneden wordt getrokken. Dit kan u een vermoeide uitstraling geven. Het kan ook een positief effect op het gezicht hebben als uw andere gelaatstrekken hoog aangezet en opgetrokken zijn. De hangende neus creëert een contrasterende trekkracht die de rest van uw gezicht in evenwicht kan brengen. Zoals bij elke cosmetische behandeling hangt het van het individu af of de hangende neuspunt mooi staat. Uw mening is natuurlijk het belangrijkst! Heeft u het gevoel dat uw hangende neuspunt uw gezicht naar beneden trekt? Dan kan een Botox behandeling bij house of Bratz uw oplossing zijn.

Wat is een hangende neuspunt?

De hangende neuspunt wordt veroorzaakt door een gebrek of verlies aan structuur op de neuspunt. U kunt een hangende neus hebben omdat u te veel kraakbeen rond de neus heeft, of als uw kraakbeen te weinig stevigheid heeft. Het ‘hangen’ wordt vaak meer uitgesproken naarmate we ouder worden, omdat de zwaartekracht, het gebruik van de neus en het verlies van elastine en collageen de structuur dagelijks beïnvloeden.

Misschien heeft u alleen een hangende neus wanneer u lacht, of bij bepaalde gelaatsuitdrukkingen. De neus bestaat voor het grootste deel uit kraakbeen dat op zijn plaats wordt gehouden door drie hoofdspieren. De trekkracht van deze spieren kan de vorm van de neus beïnvloeden, vooral de flexibele neuspunt. De basis en de punt van de neus zijn met elkaar verbonden door de musculus depressor septi nasi. Deze spier verbindt de bovenkaak met de neus, wat van invloed is op het uiterlijk van de neuspunt en de neusgaten. Als de neuspunt verslapt, kan dit te wijten zijn aan de spanning van de musculus depressor septi nasi. Een gemakkelijke oplossing is het ontspannen van deze spier met de neuspuntlift Botox behandeling. Hierdoor kan de neuspunt worden gelift, waardoor een gelift uiterlijk ontstaat.

Waarom heb ik een hangende neuspunt?

De hangende neuspunt wordt veroorzaakt door een gebrek of verlies aan structuur op de neuspunt. U kunt een hangende neus hebben omdat u te veel kraakbeen rond de neus heeft, of als uw kraakbeen te weinig stevigheid heeft. Het ‘hangen’ wordt vaak meer uitgesproken naarmate we ouder worden, omdat de zwaartekracht, het gebruik van de neus en het verlies van elastine en collageen de structuur dagelijks beïnvloeden. Misschien heeft u alleen een hangende neus wanneer u lacht, of bij bepaalde gelaatsuitdrukkingen. De neus bestaat voor het grootste deel uit kraakbeen dat op zijn plaats wordt gehouden door drie hoofdspieren. De trekkracht van deze spieren kan de vorm van de neus beïnvloeden, vooral de flexibele neuspunt. De basis en de punt van de neus zijn met elkaar verbonden door de musculus depressor septi nasi. Deze spier verbindt de bovenkaak met de neus, wat van invloed is op het uiterlijk van de neuspunt en de neusgaten. Als de neuspunt verslapt, kan dit te wijten zijn aan de spanning van de musculus depressor septi nasi. Een gemakkelijke oplossing is het ontspannen van deze spier met de neuspuntlift Botox behandeling. Hierdoor kan de neuspunt worden gelift, waardoor een gelift uiterlijk ontstaat.

House of Bratz neuspuntlift Botox behandeling

Het doel van het corrigeren van uw hangende neus is om een meer gelift uiterlijk te krijgen en te voorkomen dat de neus gaat hangen tijdens het glimlachen of andere gezichtsuitdrukkingen. House of Bratz creëert deze look, maar zorgt er ook voor dat de look esthetisch verantwoord is en past bij uw gezicht. Niet iedereen kan de wipneus hebben, en u kunt erop rekenen dat wij eerlijk zijn over wat wel en niet werkt voor uw gezicht.

House of Bratz heeft de kunst van het gebruik van Botox geperfectioneerd om prachtige resultaten te creëren voor deze neuspuntlift Botox behandeling. Botox (ook bekend als Botulinetoxine) is een spierverslapper. Onze specialisten van House of Bratz zullen de relaxator injecteren in de septi nasi spier. Deze spier is verantwoordelijk voor het naar beneden trekken van de neus. De neuspuntlift Botox behandeling zal de spanning in deze spier verlichten, waardoor de neuspunt gelift zal worden, waardoor een meer rechte of wipneus ontstaat.

Neuspuntlift Botox behandeling proces

De neuspuntlift Botox behandeling door House of Bratz is een vrij eenvoudige en ongecompliceerde behandeling. Wanneer u op uw afspraak komt, zal een van onze House of Bratz specialisten u door het proces heen praten. We willen graag weten wat u precies wilt bereiken met uw neuspuntlift Botox behandeling. Wilt u een meer wip vormige look en past dit bij uw gezicht? Of heeft u liever een rechte ‘stop’-neus zonder neerwaartse beweging wanneer u lacht? We bekijken uw medische achtergrond en voorgeschiedenis en beslissen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we met het injectieproces beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. De resultaten van de Botox behandeling voor de neuspuntlift zullen duidelijk zijn wanneer u de voor- en na foto’s vergelijkt.

We brengen een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist zal vervolgens de te behandelen gebieden aanprikken. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid onder de neus en rond de punt te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consultatie duurt het ongeveer 5 tot 15 minuten.

Hoelang duurt het voordat u resultaat ziet?

U zult waarschijnlijk een licht prikkend of gevoelloos gevoel ervaren in het gebied van uw injecties na uw neuspuntlift Botox behandeling bij House of Bratz. Dit is normaal, en deze bijwerkingen zouden binnen een dag moeten verdwijnen. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats waar u geïnjecteerd bent, maar deze zijn bijna niet waarneembaar. U bent direct toonbaar na de behandeling.

Botox heeft enkele dagen nodig om volledig in te werken, dus geef het de tijd. Binnen 3 tot 4 dagen begint u de eerste resultaten te zien, maar het duurt tot 14 dagen voordat u de beste resultaten ziet. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt.

Wat moet u doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw neuspuntlift Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz neuspuntlift Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 99/ België € 99/ Dubai 360 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 119/ België € 119/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 5 tot 15 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Klaar om uw hangende neuspunt te veranderen met de House of Bratz neuspuntlift Botox behandeling? Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Wilt u uw neuspunt iets verhogen met de House of Bratz neuspuntlift Botox behandeling?

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50