Gummysmile

We glimlachen allemaal op verschillende manieren, en elke glimlach kan mooi zijn! Sommigen van ons hebben tonen zichtbaar tandvlees tijdens het glimlachen en zijn daar niet blij mee. House of Bratz heeft de perfecte oplossing voor dit probleem: onze gummy smile Botox behandeling.

De gummy smile is een glimlach die u niet snel vergeet. Wist u dat mensen een mooie glimlach een van de aantrekkelijkste trekken aan een ander persoon vinden? Uw glimlach is de investering waard omdat het meer kan veranderen dan alleen uw gezicht. Sommige mensen zijn onzeker over hun glimlach, en proberen deze daarom te verbergen. Er zijn verschillende redenen: sommigen vinden hun tanden niet mooi, anderen houden niet van de manier waarop hun lippen naar binnen krullen en voor veel mensen is het hun gummy smile die een einde maakt aan hun stralende glimlach.

Wat is een gummy smile?

Een gummy smile is een lach waarbij meer tandvlees te zien is dan normaal. Het feit dat een gummy smile niet zo vaak voorkomt, wil niet zeggen dat het gek is. Het komt gewoon minder vaak voor in de bevolking. Het deel van het tandvlees dat zichtbaar moet zijn bij het glimlachen om het te kwalificeren als een gummy smile, moet ongeveer 3-4 mm zijn in het geval van vrouwen. Bij mannen moet het 2 mm zijn om te worden beschouwd als een gummy smile. Dit hoewel elke persoon een andere perceptie heeft van wat normaal is.

Een gummy smile is niet per se iets wat u ‘moet’ verhelpen. Het kan een aantrekkelijk kenmerk zijn en het tonen van een groter deel van het tandvlees boven de tandenlijn is soms zelfs trendy. Vooral onder de vrouwelijke bevolking. Uw gummy smile is niet slecht, maar als u het zou willen veranderen, is dat mogelijk.

Waarom heb ik een gummy smile?

U vraagt zich misschien af: “Waarom heb ik een ‘gummy smile’?”. Een gummy smile is meestal aangeboren en is al op jonge leeftijd zichtbaar. Het komt meestal door een hoge hoeveelheid spanning op de spier die de lip optrekt, waardoor de lip hoger trekt dan nodig is. Dit gebeurt wanneer we lachen, omdat bepaalde spieren meer optrekken. Het is niet iets wat u in de loop van de jaren ontwikkelt, en dat betekent ook dat u uzelf niet kunt trainen om te stoppen met het trekken van de spier. Het is een automatische functie van uw lichaam. Een gemakkelijke oplossing voor dit type gummy smile is de House of Bratz gummy smile behandeling met Botox.

Een andere mogelijke reden voor het hebben van een gummy smile is dat de bovenkaak te ver naar voren staat, of in ieder geval een grotere lengte heeft vergeleken met de stand van de onderkaak. De oplossing voor dit type gummy smile ligt meer in het orthopedische bereik of zelfs corrigerende kaakchirurgie, ook bekend als orthognatische chirurgie.

House of Bratz gummy smile Botox behandeling

Het doel van het corrigeren van een gummy smile is om een meer evenwichtige glimlach te krijgen die er esthetisch aantrekkelijk uitziet. House of Bratz heeft de kunst van het gebruik van Botox op de juiste manier geperfectioneerd. Botox heeft een spierontspannend effect. Onze specialisten van House of Bratz injecteren de relaxator in de spier die verantwoordelijk is voor het te ver doortrekken van de bovenlip tijdens het lachen, zodat deze zich meer ontspant. Op deze manier heeft u nog steeds uw kenmerkende mooie glimlach, maar met minder zichtbaar tandvlees.

Gummy smile Botox behandelingsproces

Voordat we beginnen met uw gummy smile Botox behandeling, komt de consultatie. Samen bespreken we wat u precies zou willen veranderen en wat u wilt bereiken met uw Botox behandeling voor de gummy smile. We kijken naar uw medische achtergrond en geschiedenis en beslissen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we beginnen met het injectieproces, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. Op die manier weet u precies wat voor invloed de gummy smile Botox behandeling van House of Bratz heeft.

Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist zal vervolgens de behandelgebieden injecteren. Deze vrij eenvoudige behandeling duurt meestal tussen de 5 en 10 minuten. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats waar u bent geïnjecteerd, maar deze vallen bijna niet op.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

De spierverslapper die House of Bratz gebruikt is Botox. Botox heeft een reactietijd van 2 weken. Een House of Bratz gummy smile Botox behandeling heeft een effect van ongeveer 3 tot 6 maanden, afhankelijk van de persoon. Waarna het effect wegebt, en u de behandeling kunt herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt.

Wat te doen na de behandeling?

We adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw gummy smile Botox behandeling bij House of Bratz:

  • Eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Eerste 24 uur niet roken, geen alcohol en niet sporten.
  • Eerste 2 weken niet in de zon of naar de zonnebank.
  • Eerste 2 weken geen sauna, spa en hammam.
  • Eerste 2 weken geen gezichtsbehandelingen, als laserbehandelingen of peelings.

House of Bratz gummy smile Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland €85 / België €85 / Dubai 350 د.إ
Prijs voor mannen Nederland €105 / België €105 / Dubai ?? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 5 tot 10 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Bent u enthousiast over de gummy smile Botox behandeling die House of Bratz aanbiedt? Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Wilt u ook uw grote, mooie lach terug zonder u onzeker te voelen?

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50