Heeft u een dunne bovenlip, of krult uw bovenlip naar binnen wanneer u stralend lacht? Dan kan het lijken op een nog dunnere bovenlip. Gelukkig is dit eenvoudig te verhelpen met de lip flip Botox behandeling die House of Bratz aanbiedt!

De lip flip is het antwoord op het dunner worden van uw bovenlip wanneer u lacht. Dunne lippen krijgen tegenwoordig een slechte naam, maar ze kunnen prachtig zijn als ze bij uw gezicht passen! Volle lippen worden echter vaak als vrouwelijk gezien, net zoals grote ogen als vrouwelijker worden gezien. Het zijn, wat onderzoekers en esthetische experts noemen, neotene trekken. Neotenie is een moeilijke term voor babyachtige trekken. Het hebben van een neoteen gezicht, of een baby gezicht, wordt gezien als aantrekkelijk. Volle lippen geven een jeugdiger, neotener gezicht, en dat is de reden waarom veel vrouwen lip fillers gebruiken. Als u al gezegend bent met mooie volle lippen, wilt u misschien alleen voorkomen dat uw bovenlip naar binnen krult als u lacht. De lip flip Botox behandeling van House of Bratz creëert de look die u wenst.

Wat is een verdwijnende bovenlip?

U weet waarschijnlijk al of u een krullende bovenlip heeft, maar voor degenen die niet 100% zeker zijn, pak een spiegel. Kijk naar uzelf en lach een grote, mooie glimlach. Probeer niet de spieren in uw gezicht te controleren terwijl u dit doet. Merkt u dat uw bovenlip begint te verdwijnen omdat hij naar binnen krult? Dan heeft u een krullende bovenlip. Het krullen van de bovenlip tijdens het glimlachen is niet altijd te wijten aan een gebrek aan volume in de bovenlip! Het verdwijnen van de bovenlip is te wijten aan de spieren rond de mond.

Waarom verdwijnt mijn bovenlip?

Wist u dat de spieren in uw gezicht ongelooflijk sterk zijn? U gebruikt ze elke dag, en sommige zijn sterker dan andere. Sommige spieren kunnen te sterk zijn, wat het naar binnen krullen van de bovenlip kan veroorzaken. Er zijn twee verantwoordelijke spieren, en ze geven allebei iets andere resultaten als ze worden aangepakt. De eerste spier is de levator labii alaeque nasii spier. Deze spier tilt de bovenlip op, en wanneer deze spier hyperactief is, kan het effect vergroot worden. Dit kan een “gummy smile” creëren. Als de lip te hoog wordt opgetrokken, kan dit ook de volheid van de lip beïnvloeden.

De andere spier is de orbicularis oris. Dit is een cirkelvormige spier die onze mond omsluit en ervoor zorgt dat onze lippen zich kunnen samenknijpen. Wanneer deze spier ontspannen is, vermindert de spanning op de bovenlip, waardoor de bovenlip zich naar boven kan ontspannen. Dit creëert dat subtiele pruillipje dat veel mensen nastreven. Het ontspannen van de orbicularis oris kan helpen voorkomen dat de bovenlip verdwijnt wanneer u lacht, waardoor u een vollere pruillip krijgt zonder de toevoeging van fillers. Dit is het doel van de lip flip Botox behandeling door House of Bratz.

House of Bratz lip flip Botox behandeling

House of Bratz wilt u helpen de look te bereiken die het beste bij u past en u mooi laten voelen. Wat betreft de lip flip Botox behandeling, is ons doel het naar binnen krullen van uw bovenlip te corrigeren. House of Bratz gebruikt Botox (ook bekend als Botulinetoxine), wat een spierverslapper is. Onze specialisten van House of Bratz injecteren de relaxator in de orbicularis oris (de spier die verantwoordelijk is voor het optillen van uw bovenlip) en, in sommige gevallen, in de levator labii alaeque nasii spier als dit nodig wordt geacht. De lip flip Botox behandeling zal de spanning in deze spieren verlichten, waardoor de lip niet meer naar binnen kan flippen.

Lip flip Botox behandelingsproces

De lip flip Botox behandeling van House of Bratz is een vrij eenvoudige en overzichtelijke behandeling. Wanneer u op uw afspraak komt, zal een van onze House of Bratz specialisten u tijdens uw consult door het proces van de lip flip Botox behandeling heen praten. We willen weten wat u precies wilt bereiken. We kijken naar uw medische voorgeschiedenis en achtergrond, en bepalen dan welke behandeling het beste bij u past. Moeten we alleen de orbicularis oris aanpakken, of heeft u ook een gummy smile? Voordat we met de injectie beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. De resultaten van de lip flip Botox behandeling zullen duidelijk zijn als u de voor en na foto’s vergelijkt.

We brengen een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de specialist van House of Bratz prikt vervolgens de te behandelen gebieden aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid rond de bovenkant van uw bovenlip te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consultatie duurt het ongeveer 6 tot 15 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

U zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen zien. Ze zullen klein zijn in vergelijking met uw uiteindelijke resultaten, die u binnen 14 dagen na uw lip flip Botox behandeling zult zien. Onmiddellijk na de behandeling kunt u een licht prikkend of gevoelloos gevoel ervaren in het gebied van de injecties. Dit is volkomen normaal en zou binnen een dag verdwenen moeten zijn. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats waar u geïnjecteerd bent, maar deze zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Na de behandeling bent u onmiddellijk toonbaar. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw lip flip Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz lip flip Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 99/ België € 199/ Dubai 350 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 119/ België € 199/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 6 tot 15 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Wilt u het naar binnen krullen van uw bovenlip tegengaan met de House of Bratz lip flip Botox behandeling?

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50