Wenkbrauwlift

Heeft u last van hangende wenkbrauwen of een vermoeide blik? Wilt u dat uw gezicht er weer open en vrolijk uitziet? De wenkbrauwlift Botox behandeling is de oplossing voor u!

Een wenkbrauwlift kan net datgene zijn wat u nodig heeft om uw gezicht opener te doen lijken. De wenkbrauwlift is ongelooflijk populair. Wenkbrauwen beïnvloeden uw hele gezicht en kunnen het esthetisch maken of breken. Sommige mensen kiezen voor dunne wenkbrauwen, anderen gaan voor gewaagde wenkbrauwen. Ze kunnen gebogen zijn, rechter, of taps toelopend naar het einde toe. De vorm van wenkbrauwen is afhankelijk van de trends die we zien. Denk maar aan de dunne wenkbrauw look in de jaren 90 of de Instagram wenkbrauw fase in 2016. Soms vergeten we dat de positie van de wenkbrauw net zo belangrijk is als de vorm. Laaghangende, hangende wenkbrauwen laten u moe lijken, terwijl te hoge wenkbrauwen de indruk geven dat u in een constante staat van verbazing bent.

Wat zijn hangende wenkbrauwen?

Hangende wenkbrauwen zien er zwaar uit en wekken een vermoeide indruk omdat het gezicht er onevenwichtig uitziet. Dit komt doordat hangende wenkbrauwen een groter lijkend voorhoofd creëren, waardoor het principe van de ‘regel van derden’ teniet wordt gedaan. Een aantrekkelijk en proportioneel gezicht wordt gedefinieerd door de ‘regel van derden’. Dit principe stelt dat in de aantrekkelijkste gezichten, de hoogte van het voorhoofd een derde moet zijn van de totale hoogte van het gezicht en ongeveer gelijk in hoogte met het midden en onder gezicht. Wanneer de wenkbrauwen naar beneden hangen, ontstaat er een kleiner middendeel van het gezicht met de wenkbrauwen, ogen en neus opeen gepropt. Het voorhoofd lijkt groter omdat het de wenkbrauwen ‘mist’ als gevolg van het hangen.

Waarom heb ik hangende wenkbrauwen?

Sommige mensen worden geboren met hangende wenkbrauwen, anderen hebben te maken met tekenen van veroudering. Wanneer de huid begint te hangen, kunnen we dat vaak wijten aan het verlies van elastine en collageen. Elastine is verantwoordelijk voor de veerkracht van uw huid. Collageen is een eiwit dat dient als een van de belangrijkste bouwstenen voor uw botten, huid, haar, spieren, pezen en ligamenten. Het zorgt ervoor dat uw huid niet verslapt en geeft u die volle, jeugdige uitstraling. Naarmate we ouder worden, verliezen we veel van deze eiwitten, omdat dit deel uitmaakt van het verouderingsproces. Enkele factoren die veroudering versnellen, zijn stress, natuurlijke zwaartekracht, genetica, UV en blootstelling aan de zon. Hangende wenkbrauwen kunnen worden tegengegaan door bepaalde spieren te ontspannen. Wij behandelen deze spieren tijdens een wenkbrauwlift Botox behandeling van House of Bratz.

House of Bratz wenkbrauwlift Botox behandeling

Ons doel met de wenkbrauwlift Botoxbehandeling is om te voorkomen dat uw wenkbrauwen hangen en daarmee uw gezicht naar beneden ’trekken’. House of Bratz gebruikt Botox (Botulinetoxine). Botox is een spierverslapper. Omdat wenkbrauwen ongelooflijk expressief zijn, is het niet meer dan logisch dat een flink aantal spieren hierop van invloed zijn. Wenkbrauwen worden in een neutrale positie gehouden door een dynamisch evenwicht tussen zachte weefsels en de spieren onder de lederhuid van de wenkbrauwen. Deze spieren zijn onder andere de frontalis, de m orbicularis oculi en de corrugator supercilii. Afhankelijk van uw individuele behoeften, zal de specialist van House of Bratz de nodige spieren injecteren. Dit zal voorkomen dat de wenkbrauwen naar beneden worden getrokken.

Wenkbrauwlift Botox behandelingsproces

De wenkbrauwlift Botox behandeling van House of Bratz is een relatief eenvoudige behandeling voor een specialist met ervaring en kennis. We beginnen met het consult, waarin we u door het proces van de wenkbrauwlift Botox behandeling heen praten. We willen de hoogste kwaliteit bereiken, met behoud van uw eigen unieke uitstraling. Uw wensen en behoeften staan voorop, maar we zullen altijd eerlijk en transparant zijn naar onze cliënten over wat er mogelijk is. Onze House of Bratz specialist kijkt naar uw medische voorgeschiedenis en samen bepalen we welke behandeling het beste bij u past. De specialisten van House of Bratz gebruiken hun uitgebreide kennis van esthetiek om een hoogwaardige look te creëren die perfect bij u past.

Voordat we met het injectieproces beginnen, maken we foto’s van uw wenkbrauwen. Op die manier kunt u zien hoe de House of Bratz wenkbrauwlift Botox behandeling uw gezicht heeft beïnvloed. Vervolgens brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist prikt de nodige gebieden aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consult duurt het ongeveer 10 tot 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

De eerste resultaten zullen binnen 3 tot 4 dagen zichtbaar zijn. De uiteindelijke resultaten ziet u binnen 14 dagen na uw wenkbrauwlift Botox behandeling. Sommige cliënten ervaren een licht prikkelend of verdoofd gevoel op de plaats van de injecties. Dit is volkomen normaal en zou binnen een dag moeten verdwijnen. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats van de injectie, maar die zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Na de behandeling bent u onmiddellijk toonbaar. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw wenkbrauwlift Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz wenkbrauwlift Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 140/ België € 140/ Dubai 940 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 160/ België € 160/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 10 tot 20 minuten
Pijn (0-10) 4
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Wilt u er opener, vriendelijker en vrolijker uitzien? Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken om een wenkbrauwlift Botox behandeling uit te voeren. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Krijg uw blije en open blik terug met de House of Bratz wenkbrauwlift Botox behandeling!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50