Wenkbrauwlift

Heb je last van hangende wenkbrauwen of een vermoeide blik? Wil je dat je gezicht er weer open en vrolijk uitziet? De wenkbrauwlift Botox behandeling is de oplossing voor jou!

Een wenkbrauwlift kan precies zijn wat je nodig hebt om je gezicht opener te laten lijken. Het is een ongelooflijk populaire procedure omdat wenkbrauwen je hele gezicht kunnen beïnvloeden en de esthetiek ervan kunnen maken of breken. Sommigen gaan voor dunne wenkbrauwen, anderen voor gewaagde wenkbrauwen, maar we vergeten soms dat de positie van de wenkbrauw net zo belangrijk is als de vorm ervan. Laaghangende, hangende wenkbrauwen kunnen je moe laten lijken, terwijl te hoge wenkbrauwen de indruk kunnen wekken dat je constant verbaasd bent.

Wat zijn hangende wenkbrauwen?

Hangende wenkbrauwen geven je gezicht een zware uitstraling en creëren het gevoel van vermoeidheid omdat je gezicht er onevenwichtig uitziet. Dit komt doordat hangende wenkbrauwen een groter lijkend voorhoofd creëren, waardoor de ‘regel van derden’ wordt verstoord. Een aantrekkelijk en proportioneel gezicht wordt gedefinieerd door deze regel, waarin het voorhoofd een derde van de totale hoogte van het gezicht moet zijn en ongeveer gelijk moet zijn aan het midden en de onderkant van het gezicht. Wanneer de wenkbrauwen naar beneden hangen, lijkt het middengebied van het gezicht, met de wenkbrauwen, ogen en neus, samengeperst te zijn. Het voorhoofd lijkt dan groter omdat het de wenkbrauwen ‘mist’ als gevolg van het hangen.

Waarom heb ik hangende wenkbrauwen?

Sommige mensen worden geboren met hangende wenkbrauwen, terwijl anderen te maken krijgen met tekenen van veroudering. Naarmate de huid begint te hangen, wijten we dit vaak aan het verlies van elastine en collageen, essentiële elementen voor een veerkrachtige huid. Dit verouderingsproces wordt versneld door factoren zoals stress, zwaartekracht, genetica en blootstelling aan de zon. Hangende wenkbrauwen kunnen worden tegengegaan door specifieke spieren te ontspannen, een aanpak die wordt toegepast tijdens een wenkbrauwlift Botox behandeling bij House of Bratz.

House of Bratz wenkbrauwenlift botox gehandeling

Met de wenkbrauwlift Botox behandeling willen we voorkomen dat je wenkbrauwen hangen en zo je gezicht naar beneden ’trekken’. House of Bratz maakt gebruik van Botox (Botulinetoxine), een spierverslapper. Wenkbrauwen worden op hun plaats gehouden door een dynamisch evenwicht tussen zachte weefsels en spieren onder de huid. Afhankelijk van je individuele behoeften zal de specialist van House of Bratz de juiste spieren injecteren om te voorkomen dat de wenkbrauwen naar beneden worden getrokken.

Wenkbrauwenlift botox behandelingsproces

De wenkbrauwlift Botox behandeling bij House of Bratz is relatief eenvoudig voor een ervaren specialist. We beginnen met een consult waarin we je door het proces van de behandeling begeleiden. Je wensen en behoeften staan centraal, maar we zullen altijd eerlijk zijn over wat er mogelijk is. Voordat we met het injectieproces beginnen, maken we foto’s van je wenkbrauwen om de veranderingen te visualiseren. Vervolgens wordt een plaatselijke verdoving aangebracht, wordt het gebied gereinigd en worden de benodigde injecties toegediend. De behandeling duurt meestal tussen de 10 en 20 minuten, inclusief het consult.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet?

Je zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen zien, met de uiteindelijke resultaten zichtbaar binnen 14 dagen na de behandeling. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn een licht prikkelend of verdoofd gevoel en kleine rode vlekjes op de injectieplaats, maar deze zijn bijna niet waarneembaar. Na 3 tot 6 maanden zal het effect afnemen en kun je de behandeling herhalen.

Wat te doen na de behandeling?

We raden je aan om na de wenkbrauwlift Botox behandeling bij House of Bratz het volgende te vermijden:

  • De eerste 4 uur niet platliggen of bukken.
  • Niet roken, geen alcohol drinken en niet sporten gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet onder de zonnebank.
  • Vermijd sauna’s, spa’s en hammams gedurende de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings gedurende de eerste 2 weken na de behandeling.

Krijg uw blije en open blik terug met de House of Bratz wenkbrauwlift Botox behandeling!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50