Migraine

Heeft u last van migraine, en beïnvloedt dit uw dag op een negatieve manier? Als migraine medicatie niet werkt of als u een nieuwe methode wilt proberen, is de House of Bratz migraine behandeling zeker het proberen waard.

 

Migraine kan uw plezier in het leven ernstig belemmeren omdat de pijn ondraaglijk kan zijn en lang kan aanhouden. Migraine is een ander soort hoofdpijn. We noemen hoofdpijn migraine wanneer de pijn niet gemakkelijk te verhelpen is met paracetamol of andere gebruikelijke pijnstillers. Migraine kan worden verlicht met specifieke anti-migraine medicijnen en het ontspannen van de spanning in bepaalde delen van het gezicht met een spierverslapper. U weet dat u aan migraine lijdt wanneer u een cluster van symptomen ervaart, waaronder misselijkheid, braken, licht- en geluidsgevoeligheid, aura’s, flitsen en gedeeltelijk gezichtsverlies.

Wat is migraine precies?

Migraine is een primaire hoofdpijn, wat betekent dat het niet wordt veroorzaakt door een andere medische aandoening. Migraine is een veel voorkomende neurologische aandoening die een verscheidenheid aan symptomen veroorzaakt. Als u een pulserende hoofdpijn aan een kant van uw hoofd heeft, lijdt u waarschijnlijk aan migraine. Migraine wordt vaak erger bij lichamelijke activiteit, licht, geluiden of geuren, en kan uren of zelfs dagen aanhouden. Migraine wordt ook wel spanningshoofdpijn genoemd. Heeft u last van migraine? De House of Bratz migraine Botox behandeling zal de spanning verlichten die uw migraine veroorzaakt en helpen de pijn te verminderen.

Waarom heb ik last van migraine?

Geen enkel onderzoek of studie heeft kunnen ontdekken wat migraine nu precies veroorzaakt. Volgens sommige onderzoekers zou het de samentrekking van gezichts- en andere spieren kunnen zijn. Anderen noemen het gebruik van computers, stress, geluiden, geuren en fel zonlicht. Omdat migraine aanvoelt als een onaangenaam aanspannen en bonzen van het hoofd, lijkt het ontspannen van bepaalde spieren de pijnen van de migraine te verminderen.

House of Bratz migraine Botox behandeling

Hoewel House of Bratz zich vooral richt op esthetiek, willen we ook dat onze cliënten zich van binnen gelukkig, mooi en veilig voelen. Dat kan moeilijk voor u zijn wanneer u met migraine worstelt. Ons doel met de migraine Botox behandeling is het u te helpen van de spanning in uw gezicht af te komen, waardoor de pijn die u ervaart, zal verminderen. House of Bratz gebruikt Botox, een Botulinetoxine. Botox is een spierverslapper. Onze specialisten van House of Bratz injecteren de spierverslapper in de spieren die verantwoordelijk zijn voor de spanning in uw gezicht.

Migraine Botox behandelingsproces

Bij House of Bratz, beginnen we altijd met een consult. Tijdens dit consult nemen we de stappen van de migraine Botox behandeling met u door. Onze House of Bratz specialist bekijkt uw medische voorgeschiedenis en achtergrond, en samen bepaalt u welke behandeling het beste bij u past. De specialisten van House of Bratz gebruiken hun uitgebreide kennis van spieren en de gebieden waarop ze invloed hebben om de boosaardige spieren aan te pakken die verantwoordelijk zijn voor de spanning in uw gezicht. Vervolgens brengen we een plaatselijke verdoving aan om de te behandelen zones te verdoven. De zones worden grondig gereinigd en de specialist van House of Bratz prikt de te behandelen zones aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consult duurt het ongeveer 10 tot 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

U kunt binnen 3 tot 4 dagen een lichte verlichting merken. Het uiteindelijke resultaat ervaart u binnen 14 dagen. Na uw behandeling kunt u een licht prikkend of gevoelloos gevoel ervaren in het gebied van de injecties. Maak u geen zorgen, dit is volkomen normaal en zou binnen een dag moeten verdwijnen. Het kan zijn dat u kleine rode vlekjes ziet op de plaats waar u geïnjecteerd bent. Deze zijn met het oog bijna niet waarneembaar en u bent direct toonbaar na de behandeling. Het effect van de migraine Botox behandeling houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan, waarna u de behandeling kunt herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw migraine Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz migraine Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 140/ België € 140/ Dubai 3500 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 160/ België € 160/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 10 tot 20 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Probeer de House of Bratz migraine Botox behandeling om de pijn van uw migraine te verminderen. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken over de hele wereld. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

De House of Bratz migraine Botox behandeling is de oplossing voor uw migraine probleem.

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50