Stappenplan

Wanneer u een (cosmetische) behandeling wilt laten uitvoeren door House of Bratz en u heeft behoefte aan meer informatie, lees dan verder op onze website. Als u dan toch nog vragen heeft kunt u ons e-mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

Ook kunt u zelf een afspraak maken via onze online afsprakenplanner. U ontvangt dan een afspraakbevestiging en een informatiefolder met aanvullende informatie over House of Bratz en de behandelingen.

Consult

De procedure begint met een gratis consult. Daarin maakt u kennis met de arts die u eventueel gaat behandelen. U bespreekt samen met de arts wat u in gedachte hebt en wat uw verwachtingen zijn van de behandeling. De arts kijkt samen met u wat het beste bij u en uw gezicht past. Alles wordt besproken zodat u tot een goed besluit komt.

Formulieren

Vóór de behandeling ontvangt u een anamneseformulier (gezondheidsverklaring) die u moet invullen. Verder ontvangt u de behandelovereenkomst om deze alvast door te nemen. De assistente helpt zo nodig bij het invullen of bij vragen over de formulieren op locatie. Ook worden er foto’s gemaakt vóór en na de behandeling. Hierna neemt de behandelend arts het door u ingevulde anamneseformulier met u door. Hiermee wordt bepaald of u geschikt bent voor een medisch-esthetische behandeling met injectables. Tijdens dit gesprek wordt ook de behandelovereenkomst met u doorgenomen. Dit is een formulier waarin de behandeling en de te gebruiken producten worden vermeld, inclusief mogelijke bijwerkingen en complicaties.

Behandeling

Vóór de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht op het te behandelen gebied. Zorg dat u altijd ongeveer 10 minuten van ter voren aanwezig bent bij uw afspraak. Zo kan de verdovende crème goed inwerken. Terwijl de verdovende crème inwerkt, kan het consult plaatsvinden. Na het consult kunt u de direct worden behandeld. U kunt desgewenst ook een vervolgafspraak maken om dit op een ander moment te doen. De tijdsduur is afhankelijk van de behandeling.

Nacontrole

Na een Botox behandeling is het resultaat niet direct zichtbaar. Botox heeft 2 weken de tijd nodig om volledig in te werken, in tegenstelling tot fillers. Na een filler behandeling ziet u direct verschil. Let wel op dat het behandelde gebied nog gezwollen kan zijn. Verder kan het gebied rood of blauw worden en beurs voelen. Na de behandeling wordt er een na foto gemaakt en worden de nazorg instructies uitgelegd. De foto’s en het de nazorg instructies worden na de behandeling naar u toe gemaild.

Na 2 weken is de het resultaat het beste zichtbaar, voor zowel de fillers als de Botox. Om het resultaat van de behandeling te beoordelen kunt u op nacontrole komen, u kunt na deze 2 weken contact met ons opnemen.

Kies voor de BIG-geregistreerde artsen van House of Bratz

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50