Faceslimming

Heeft u een brede kaak, en zou u graag een slankere gezichtsvorm willen hebben? De V-vorm is een zeer vrouwelijke kaakvorm die zorgt voor een slanke, elegante uitstraling. De faceslimming Botox behandeling is de manier om uw gewenste gezichtsvorm te krijgen.

 

Faceslimming is hoe u de perfect vrouwelijke V-shape krijgt die veel vrouwen nastreven. U heeft een V-vorm gezicht, wanneer uw gezichtscontour laat zien dat uw jukbeenderen taps toelopend naar uw kin. Vaak worden mannen aantrekkelijker gevonden als ze een scherpe en brede kaaklijn hebben. Bij vrouwen is het net andersom, maar dat betekent niet dat een vierkante kaak niet prachtig kan zijn! Adriana Lima, een van de mooiste vrouwen ter wereld, heeft een sterke kaak. Het belangrijkste is om een kaak te hebben die in verhouding staat tot uw andere gelaatstrekken. We willen een evenwichtige look creëren, en voor de meeste vrouwen betekent dit dat de V-vorm de meest geschikte vorm is voor de algehele esthetiek. De House of Bratz faceslimming Botox behandeling kan u hierbij helpen!

Wat is een brede kaak?

Een brede kaak is een kaak die in sommige gevallen bijna vierkant lijkt. De meeste mannen streven naar een sterke kaak, omdat dit een gezicht mannelijk maakt. Als u uw tanden stevig op elkaar klemt, kunt u uw kaak voelen. Als u een spiegel pakt, zult u zien dat de spieren in uw kaak zich beginnen aan te spannen en dat uw gezicht en kaak breder worden als u ze op elkaar klemt. Vrouwen met sterke kaakspieren hebben meestal een bredere kaak, waardoor hun gezicht breder wordt. Een brede kaaklijn is vaak genetisch bepaald en wordt vaak waargenomen bij mensen van Aziatische afkomst. Een brede kaaklijn kan soms een negatieve invloed hebben op het uiterlijk omdat uw jukbeenderen niet hun volledige potentieel bereiken. Om dat wel te bereiken, kiezen veel vrouwen voor de House of Bratz Botox-behandeling.

Waarom heb ik een vierkante kaak?

Er zijn een paar variabelen die beïnvloeden hoe wijd uw kaak kan zijn. De spier die verantwoordelijk is voor deze kaak gerelateerde beweging is de kauwspier. De kauwspier is een van de vier spieren die invloed hebben op het openen en sluiten van de mond en loopt van de achterkant van de kaak tot voor het oor aan beide kanten van het gezicht. Deze spier kan in kracht en omvang toenemen als u hem traint. Kauwt u veel kauwgom, en doet u dat bijna dagelijks? Is tandenknarsen normaal voor u als u slaapt? Klemt u uw tanden vaak op elkaar? Al deze oefeningen trainen uw kauwspier, waardoor u een vierkante kaak krijgt.

House of Bratz faceslimming Botox behandeling

Uw persoonlijke, perfecte look dat is wat we willen bereiken bij House of Bratz. Perfectie is in onze ogen heel subjectief, want perfectie zit in uniciteit. Uw persoonlijke, perfecte look is van u alleen en zal dus het beste bij u passen. Wat betreft de faceslimming Botox behandeling is het ons doel uw kaak af te slanken, zodat er een vrouwelijke V-vorm ontstaat. House of Bratz gebruikt hiervoor Botox, wat een spierverslapper is. Onze specialisten van House of Bratz injecteren de relaxator in de kauwspier, de spier die verantwoordelijk is voor de verbreding van uw kaak. De faceslimming Botox behandeling zal de spanning in deze spier verlichten, waardoor deze niet meer zal samentrekken.

Faceslimming Botox behandeling proces

We beginnen met een consult, waarin we u door het proces van de faceslimming Botox behandeling heen praten. U kunt uw wensen beschrijven, en wij zullen u adviseren op basis van verschillende variabelen. Wij willen de hoogste kwaliteit bereiken, met behoud van uw eigen unieke look. Onze House of Bratz specialist bekijkt uw medische voorgeschiedenis en achtergrond, en samen bepaalt u welke behandeling het beste bij u past. De specialisten van House of Bratz gebruiken hun uitgebreide kennis van esthetiek om een hoogwaardige look te creëren die perfect bij u past.

Voordat we met het injectieproces beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. We willen dat u het verschil ziet tussen de voor en na foto’s van uw House of Bratz faceslimming Botox behandeling. Daarna brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist prikt de te behandelen gebieden aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consult duurt het ongeveer 10 tot 20 minuten

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

U zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen zien. Ze zullen klein zijn in vergelijking met uw uiteindelijke resultaten, die u binnen 14 dagen na uw behandeling zult zien. Onmiddellijk na de behandeling kunt u een licht prikkend of gevoelloos gevoel ervaren in de injectiezone. Dit is volkomen normaal en zou binnen een dag verdwenen moeten zijn. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats waar u geïnjecteerd bent, maar deze zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Na de behandeling bent u onmiddellijk toonbaar. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw faceslimming Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz faceslimming Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland 275 €/ België 275 €/ Dubai 1890 €/د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 295/ België € 295/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 10 tot 20 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Wilt u een meer vrouwelijke V-vormige kaaklijn? House of Bratz helpt u graag! Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

The House of Bratz faceslimming Botox behandeling is de oplossing voor uw probleem.

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50