Overige behandelingen

Profhilo® en Belkyra, ook bekend als Kybella, zijn twee andere behandelingen die House of Bratz aanbiedt. Ze vallen niet in de categorie van fillers of Botox omdat ze geheel unieke doelen hebben. Maar wat maakt ze anders? Profhilo® is een nieuw type hyaluronzuur met unieke eigenschappen. Deze injecteerbare huidherstellende behandeling bevat een van de hoogste concentraties hyaluronzuur op de markt, speciaal ontwikkeld voor mensen bij wie de huid volume en elasticiteit mist. Deze anti-ageing behandeling, met natuurlijke resultaten, vermindert de fysieke en zichtbare effecten van het verouderingsproces. Wat Profhilo® echt bijzonder maakt, is het feit dat het hyaluronzuur resistent is tegen hyaluronidase. Hyaluronidase is een enzym dat hyaluronzuren en collageen op natuurlijke wijze afbreekt. Het feit dat Profilo® hier resistent tegen is, zorgt ervoor dat uw behandeling een langdurig effect zal hebben.

Belkyra, ook bekend als Kybella, is een niet-chirurgische injecteerbare techniek die wordt gebruikt om het vet onder de kin aan te pakken. Het proces maakt gebruik van een reeks injecties met deoxycholzuur om de vetcellen in dit gebied te verwijderen. Er zijn geen incisies nodig en de downtime is minimaal. Uw onderkin verdwijnt in een paar sessies, waardoor u een strakke en scherpe kaaklijn krijgt waar veel mensen dol op zijn.

Behandelingen FAQ

Heeft u vragen over onze House of Bratz Profhilo® of Belkyra/Kybella behandelingen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen (FAQ) hieronder. Staat uw vraag er niet bij, aarzel dan niet om ons te bellen.

Profhilo® is een behandeling met een grote hoeveelheid zuiver hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Dit type hyaluronzuur stimuleert de productie van verschillende soorten collageen, om precies te zijn collageen type 1, 3, 4 en 7. Het stimuleert ook de elastine in cellen zoals keratinocyten en fibroblasten. En dat is nog niet alles! Onderzoek heeft aangetoond dat Profhilo® een stimulerend effect heeft op de overleving van stamcellen en adipocyten. Dit is uniek omdat deze effecten niet optreden bij een meer traditionele hyaluronzuur behandeling.

Profhilo® is geschikt voor iedereen die last heeft van rimpels, lijntjes of ongelijkmatige huid. Profhilo® is een goede investering omdat het de huid kan gladstrijken, herstellen en strakker maken zonder volume aan uw gezicht te geven. Uw huid zal er gloednieuw, gezonder en levendiger uitzien.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan de behandeling meerdere malen te herhalen. Wij kunnen geen exact aantal geven, omdat dit per persoon sterk verschilt. We kunnen u een schatting geven tijdens uw consultatie nadat we uw gezicht hebben gezien en geanalyseerd. Voor de meeste mensen zal het echter 3 sessies zijn.

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

Belkyra, ook bekend onder de merknaam Kybella, is een deoxycholzuur. Deoxycholzuur is een van de secundaire galzuren, die stofwisselingsproducten zijn van darmbacteriën. Deze werkzame stof is al in ons eigen lichaam te vinden en zorgt ervoor dat ons vet wordt afgebroken. Deze behandeling is alleen mogelijk voor het gebied rond de kin.

De resultaten van Belkyra zijn blijvend. Zodra het deoxycholzuur de vetcellen in het submentale gebied (de onderkin) vernietigt, zouden de resultaten blijvend moeten zijn, en wordt geen verdere behandeling meer verwacht omdat de vetcellen geen vet meer kunnen opslaan.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan de behandeling meerdere malen te herhalen. Tussen de behandelingen moeten minimaal 4 tot 6 weken zitten. We kunnen geen exact aantal geven van hoeveel sessies er nodig zijn, aangezien dit per persoon sterk verschilt. Wij kunnen u tijdens uw consultatie een schatting geven nadat wij uw gezicht hebben gezien en geanalyseerd. Dit is uiteraard geen garantie, maar een indicatie.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandeling meerdere malen te herhalen. Er moet minimaal 4 tot 6 weken tussen de behandelingen zitten.

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50