Neusvleugels

Vindt u de vorm van uw neus mooi, maar bewegen uw neusgaten wanneer u bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt, waardoor uw neus groter lijkt dan hij in werkelijkheid is? U kunt dit verhelpen met de Botox behandeling voor wijde neusvleugels van House of Bratz.

Wijde neusgaten kunnen anderen signalen geven die u misschien niet wilt uitzenden! In boeken worden neusvleugels vaak gebruikt om aan te geven dat een personage ontevreden, boos of nerveus is. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn, maar in het echte leven pikken we deze lichaamstaal signalen onbewust op. Als uw neusvleugels wijd opensperren, kan het de manier waarop anderen naar u kijken, beïnvloeden. Misschien vindt u het ook niet leuk hoe uw neus eruit ziet hierdoor. Als u uw neusgaten wijd uitzet, lijkt uw neus breder, wat niet altijd de voorkeur heeft.

Wat zijn wijde neusvleugels?

Wanneer u uw neusgaten wijd open spert tijdens, bijvoorbeeld, het ademen, lijkt uw neus breder omdat de neusvleugels meer ruimte opnemen. Dit kan ervoor zorgen dat u boos of geïrriteerd lijkt. Een geanimeerde, komieke kijk op wijde neusvleugels is het voorbeeld van de stier die zijn neusgaten wijd open spert voordat hij aanvalt. Geen mens zal zo’n buitengewone neus verwijding ervaren, maar het geeft wel een beeld van het verwijden van de neusgaten en neusvleugels. Sommigen vinden dit charmant omdat het karakter geeft, anderen vinden het er niet echt mooi uitzien. Zoals met elk cosmetisch en esthetisch uiterlijk, verschillen de meningen.

Waarom heb ik wijde neusgaten?

Opgezette neusvleugels kunnen een erfelijke eigenschap zijn en komen voor bij een reeks etnische groepen, waaronder Aziaten, Afrikanen en Aboriginals. Dat betekent niet dat dit de enige etnische groepen zijn die wijde neusvleugels hebben. Het opensperren van de neusgaten wordt veroorzaakt door het samentrekken van het neusvleugel gedeelte van de neusvleugel spier. Dit kan gemakkelijk worden verholpen door een ervaren House of Bratz specialist omdat wij de gedetailleerde anatomie van de neus musculatuur begrijpen. Een Botox behandeling voor wijde neusvleugels zal de samentrekking van de verantwoordelijke spieren stoppen.

House of Bratz wijde neusvleugels Botox behandeling

Het doel van het corrigeren van uw neusvleugels is het creëren van een neus die niet breder wordt tijdens het praten, glimlachen of het uitvoeren van andere gezichtsuitdrukkingen. House of Bratz bereikt deze look, terwijl we er ook voor zorgen dat de look esthetisch aangenaam is en past bij uw andere gelaatstrekken. House of Bratz gebruikt Botox (ook bekend als Botulinetoxine), wat een spierverslapper is. Onze specialisten van House of Bratz injecteren de relaxator in het alar-gedeelte van de nasalis-spier. Deze spier is verantwoordelijk voor het wijd uitlopen van de neusgaten. De Botox behandeling voor wijd opengesperde neusgaten zal de spanning in deze spier wegnemen, waardoor het wapperen van de neus stopt.

Neusvleugels Botox behandeling proces

De uitlopende neusvleugels Botox behandeling door House of Bratz is een vrij eenvoudige en ongecompliceerde behandeling. Wanneer u op uw afspraak komt, zal een van onze specialisten van House of Bratz u tijdens uw consult door het proces heen praten. We willen weten wat u precies wilt bereiken. We bekijken uw medische voorgeschiedenis en achtergrond, en beslissen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we met het injectieproces beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. De resultaten van de Botox behandeling voor wijde neusvleugels zullen duidelijk zijn als u de voor en na foto’s vergelijkt.

We brengen een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de House of Bratz specialist zal vervolgens de te behandelen gebieden aanprikken. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid rond de neus te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consultatie duurt het ongeveer 10 tot 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

Cliënten ervaren vaak een licht prikkend of gevoelloos gevoel in het gebied van de injecties vlak na de uitlopende neusvleugels Botox behandeling. Dit is normaal, en deze bijwerkingen zouden binnen een dag moeten verdwijnen. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats waar u geïnjecteerd bent, maar deze zijn bijna niet waarneembaar. U bent direct toonbaar na de behandeling. Botox heeft enkele dagen nodig om volledig effect te sorteren, maar u zult de eerste resultaten binnen 3 tot 6 dagen zien. Het duurt tot 14 dagen voor u het eindresultaat ziet. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw neusvleugels Botox behandeling bij House of Bratz:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

House of Bratz wijd neusvleugels Botox behandeling feiten

Prijs voor vrouwen Nederland € 99/ België € 99/ Dubai 350 د.إ
Prijs voor mannen Nederland € 119/ België € 119/ Dubai? د.إ
Anesthesie Niet vereist, maar beschikbaar
Duur 10 tot 20 minuten
Pijn (0-10) 3
Product Botox
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat 3 tot 6 maanden

Waar kunt u een House of Bratz kliniek vinden?

Klaar voor uw House of Bratz neusvleugels Botox behandeling? Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Wilt u het opensperren van uw neusgaten stoppen met de House of Bratz neusvleugels Botox behandeling?

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50