Vitamine B12 shot

De House of Bratz vitamine B12 shot geeft u meer energie, stimuleert uw metabolisme en ondersteunt uw immuunsysteem.

De House of Bratz vitamin B12 shot is de manier om uzelf die energieboost te geven die u mist. Ons lichaam heeft het moeilijk om alle voedingsstoffen in ons lichaam op te nemen via voedsel, maar de vitamin B12 shot omzeilt de normale opname van voedingsstoffen. De vitamin B12 shot wordt onmiddellijk in de spier geïnjecteerd en omdat ons spierweefsel meer bloedtoevoer heeft, wordt deze intramusculaire injectie veel sneller opgenomen.

Vitamine B12

Vitamine B12 is een belangrijke vitamine die uw lichaam hard nodig heeft, maar niet kan aanmaken. Vitamine B12 heeft vele rollen in uw lichaam, zoals het ondersteunen van de normale functie van uw zenuwcellen, de celvormig van rood bloed en het maken van DNA. Deze vitamine kan uw energie stimuleren, uw geheugen verbeteren en hartaandoeningen voorkomen.

Een tekort aan vitamine B12 heeft veel negatieve gevolgen. Sommige mensen krijgen atrofische gastritis, waardoor het maagslijmvlies dunner wordt. Anderen krijgen aandoeningen aan het immuunsysteem, zoals de ziekte van Graves of lupus. Mensen die risico lopen op een vitamine B12-tekort zijn vaak zware alcoholdrinkers en veganisten. Alcohol kan het voor uw lichaam moeilijker maken om voedingsstoffen op te nemen en een veganistisch dieet bevat geen dierlijke producten zoals vlees, melk, kaas en eieren, die allemaal vitamine B12 bevatten. De House of Bratz vitamin B12 shot verzorgt de vitamine B12 behoefte die uw lichaam heeft.

Samengevat

De House of Bratz B12 vitamin shot kan helpen met:

  • Energieleverend metabolisme
  • De normale werking van het zenuwstelsel
  • Normaal homocysteïnemetabolisme
  • Normale psychologische functies
  • Normale vorming van rode bloedcellen
  • De normale werking van het immuunsysteem
  • Vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Het proces van celdeling
  • Waardoor u die extra energieboost krijgt die uw lichaam nodig heeft

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin shots van pas komen. Vitamin shots worden via de spier in het lichaam geïnjecteerd, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via intramusculaire injectie 100%. Dat betekent dat de B12 vitamin shot van House of Bratz een enorme stimulans voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde en evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin shots kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Klaar om u zelf wat extra energie te geven met de B12 vitamin shot? Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Boek uw vitamin B12 shot afspraak online of bel.

Onze House of Bratz specialisten helpen u graag verder.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50