Vitamin drips en shots

Een unieke manier om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Voedingsstoffen worden rechtstreeks in de bloedbaan gebracht via een vitamine-infuus of rechtstreeks in de spier via een intramusculaire injectie.

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%

Vitamin drips en -shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips en vitamin shots van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Vitamin shots worden rechtstreeks in de spier geïnjecteerd via een intramusculaire injectie. Omdat het in de bloedbaan of de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit 100%. Dit betekent dat de vitamin drips en shots die House of Bratz aanbiedt, een enorme boost voor uw gezondheid kunnen zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde en evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips en shots kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Vitamin drips en shots FAQ

Heeft u vragen over onze House of Bratz vitamin drips of shots behandelingen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen (FAQ) hieronder. Staat uw vraag er niet bij, aarzel dan niet om ons te bellen.

De vitamin drips behandelingen van House of Bratz zijn medische behandelingen waarbij u als cliënt vitamines krijgt toegediend via een infuus dat in een ader wordt ingebracht. Het vitamine-infuus wordt bij een van de armen in de elleboogplooi geplaatst. Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens het proces op uw gemak voelt. U kunt gaan liggen en uw telefoon pakken terwijl het vitamine-infuus zijn werk doet. De behandeling kan 15 minuten tot een uur duren, afhankelijk van de persoon en van het gekozen vitamine-infuus.

De vitamin shots van House of Bratz zijn medische behandelingen waarbij u, als klant, vitaminen krijgt toegediend via een intramusculaire injectie. Vitamin shots zijn intramusculaire injecties, wat betekent dat ze in de spier worden ingebracht, terwijl vitamin drips subcutane injecties zijn die net onder de huid worden ingebracht. Omdat ons spierweefsel meer bloedtoevoer heeft, worden intramusculaire injecties veel sneller geabsorbeerd. De dijspier en de bilspier zijn de beste spieren voor deze behandeling.

Als het gaat om vitamin drips en shots, adviseren wij geduld. Omdat het een inwendig proces is, hangt de tijd die nodig is om resultaat te zien sterk af van het individu en zijn of haar vitaminetekort. Zowel bij de vitamin drips als bij de vitamin shots zal het resultaat niet onmiddellijk merkbaar zijn, maar zeer geleidelijk ontstaan.

Stel dat u bijvoorbeeld een vitamine C tekort heeft en u langskomt voor een vitamine C shot. Hoe groter het tekort, hoe langer het zal duren om het niveau weer op peil te krijgen, omdat het eerst erg laag was. Daarom raden we onze cliënten aan om meerdere keren per jaar langs te komen. Langzaam en gestaag wint de race en de investering in uw gezondheid zal zich uitbetalen elke dag dat u zich evenwichtig, energiek en gezond voelt.

Het ligt er aan welke Vitamins en waar het te kort per persoon ligt. Bij zowel de infusen als de shots is het resultaat niet direct merkbaar, dit zal heel geleidelijk gaan. Om dit bij te houden wordt er bij sommige Vitamins geadviseerd deze te herhalen.

Scroll naar boven