Magnesium shot

De House of Bratz magnesium shot helpt bij enkele belangrijke processen in het lichaam, zoals het omzetten van voedsel in energie. Magnesium is ook van belang voor de spieren, het hart en de bloedvaten.

De House of Bratz magnesium shot is ontworpen om uw immuunsysteem en uw metabolisme te helpen stimuleren. In sommige gevallen kan het zelfs mensen helpen die last hebben van migraine. Met een magnesium shot zorgt u ervoor dat uw lichaam alle magnesium krijgt die het nodig heeft. Ons lichaam heeft het soms moeilijk om alle voedingsstoffen in ons lichaam op te nemen via voeding. De magnesium shot wordt echter onmiddellijk in de spier geïnjecteerd en omdat ons spierweefsel meer bloedtoevoer heeft, wordt het magnesium veel sneller opgenomen.

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat van nature voorkomt. Dit mineraal speelt een nodige rol voor veel systemen in het lichaam, vooral de spieren en zenuwen. Magnesium speelt ook een grote rol bij de energieproductie. Een chronisch laag magnesiumgehalte kan het risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen, diabetes type 2 en osteoporose (een gezondheidstoestand die de botten verzwakt, waardoor ze breekbaar worden en eerder zullen breken) verhogen.

Magnesium kan hoofdpijn en migraine voorkomen of verlichten omdat een tekort aan magnesium neurotransmitters kan beïnvloeden en de vernauwing van bloedvaten kan beperken. Bij mensen die last hebben van migraine kan het magnesiumgehalte in hun bloed en lichaamsweefsels lager zijn dan bij anderen.

Samengevat

De House of Bratz magnesium shot kan helpen met:

  • Vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Elektrolytenbalans
  • Normaal energieleverend metabolisme
  • Normale werking van het zenuwstelsel
  • Normale spierfunctie en eiwitsynthese
  • Normale psychologische functie
  • De instandhouding van normale beenderen en speelt een rol in het proces van celdeling
  • Het behoud van een normaal gebit

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin shots van pas komen. Vitamin shots worden via de spier in het lichaam geïnjecteerd, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via intramusculaire injecties 100%. Dat betekent dat de magnesium shot van House of Bratz een boost voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin shots kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn op geen enkele manier een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Krijg uw extra boost magnesium met de House of Bratz magnesium shot. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Boek uw magnesium shot afspraak online of bel.

Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50