Coriene Catsman

MD, MSc
Arts
BIG-registratienummer: 89918916001

Coriene Catsman, MD, MSc. (1989) studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna werkte zij op de operatiekamer, de afdeling en polikliniek chirurgie, de spoedeisende hulp en de intensive care. Zij was altijd al geïnteresseerd in het cosmetische aspect van de geneeskunde en voerde ook cosmetische behandelingen uit.

Met veel plezier werk ik sinds 2017 bij House of Bratz en heb ik mij gespecialiseerd tot cosmetisch arts KNMG. Het werk als cosmetisch arts is uitdagend en veelzijdig. Graag kijk ik vrijblijvend samen met de cliënt naar de sterke en zwakke punten in het gezicht. Die kunnen we dan verbeteren, benadrukken of camoufleren. Er is dan echt sprake van een behandeling op maat. Ik kijk naar het gehele gezicht en niet alleen naar een bepaald deel. Dat zorgt voor meer balans in het gezicht en een natuurlijk resultaat.
Een behandeling is voor mij echt geslaagd als een cliënt zich mooier en zelfverzekerder voelt erna. Uiteindelijk weerspiegelt uiterlijke schoonheid immers hoe je je van binnen voelt en ik gun dat iedereen.

De sfeer is gezellig en ongedwongen, met eerlijk en open contact met de cliënten. Ik vind het belangrijk dat die de tijd krijgen hun wensen te bespreken, zich op hun gemak voelen en een goed beeld hebben van de behandeling en het te verwachten resultaat. Bij mij kun je terecht voor alle gezichtsbehandelingen met fillers en botox. De leukste behandeling vind ik de liquid facelift.

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50