Zink shot

De zink shot van House of Bratz helpt bij enkele belangrijke processen in het lichaam. Zink zorgt voor een goede werking van het immuunsysteem en is onder andere nodig voor de ontwikkeling van weefsel en de opbouw van eiwitten.

De zink shot van House of Bratz is ontworpen om uw immuunsysteem te helpen versterken. Dit mengsel kan helpen bij het voorkomen van ziektes en ervoor zorgen dat u zich sneller beter voelt nadat u ziek bent geweest. Verbeter uw immuniteit en bescherm uzelf tegen infecties. De zink shot van House of Bratz is de perfecte oppepper tijdens het griepseizoen, maar werkt ook op andere momenten.

Zink

Zink is een voedingsstof die een groot aantal noodzakelijke functies in uw lichaam vervult. Uw lichaam kan zink niet op natuurlijke manier produceren of opslaan, dus moeten we ons zink via voedsel, supplementen of vitamin shots binnenkrijgen. Dat betekent dat u een constante toevoer via uw voeding nodig heeft. Zink is nodig voor veel processen in uw lichaam, zoals de immuun functie, wondgenezing, genexpressie, groei en ontwikkeling.

En dat is nog niet alles! Sommige studies suggereren dat behandelingen met zink acne effectief kunnen behandelen door ontstekingen te verminderen en de groei van bepaalde bacteriën te remmen. Studies hebben aangetoond dat mensen met acne vaak lagere niveaus van zink hebben. Dat betekent dat de zink shot u zou kunnen helpen bepaalde acne symptomen te verminderen.

Samengevat

De House of Bratz zink shot kan helpen met:

  • Normaal zuur-base metabolisme, koolhydraatmetabolisme, metabolisme van vitamine A
  • Normaal metabolisme van vetzuren en het metabolisme van macronutriënten
  • Normale vruchtbaarheid en voortplanting
  • Normale cognitieve functie en normale proteïne synthese
  • De instandhouding van normale botten, haar, huid en gezichtsvermogen
  • Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed
  • De normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
  • Het proces van celdeling en normale DNA-synthese

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin shots van pas komen. Vitamin shots worden via de spier in het lichaam geïnjecteerd, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via intramusculaire injectie 100%. Dat betekent dat een zink shot van House of Bratz een boost voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin shots kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

De zink shot van House of Bratz is wat u nodig heeft om u weer goed in uw vel te voelen. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Boek uw zink shot afspraak online of bel.

Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50