Vitamine C shot

De House of Bratz vitamine C shot ondersteunt uw immuunsysteem, is goed voor de huid, helpt tegen vermoeidheid en verbetert de weerstand.

De House of Bratz vitamine C shot kan u die extra dosis vitamine C geven die uw lichaam nodig heeft. Heeft u last van vermoeidheid, slechte wondgenezing, gekleurde vlekken op uw huid, gezwollen en bloedend tandvlees, ruwe, bobbelige huid, en een droge beschadigde huid? U kunt dan last hebben van een vitamine C tekort. Zelfs als u geen vitamine C tekort heeft, is het mogelijk uw opname niveaus te verhogen. Vitamine C is onmisbaar voor uw lichaam en wordt in verband gebracht met vele gezondheidsvoordelen.

Ascorbinezuur (vitamine C)

Ascorbinezuur, beter bekend onder de naam vitamine C, is een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de vorming van bloedvaten, spieren, kraakbeen en collageen. Het heeft vele invloedrijke rollen in het immuunsysteem van ons lichaam, waaronder wondgenezing, het voorkomen van schade aan cellen, het opbouwen van collageen, en het produceren van neurotransmitters. Vitamine C is ongelooflijk belangrijk voor het genezingsproces van uw lichaam.

Dat komt doordat deze antioxidant helpt uw cellen te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die ontstaan wanneer uw lichaam voedsel afbreekt of wanneer het wordt blootgesteld aan de straling van de zon, röntgenstraling en andere bronnen. Deze moleculen kunnen ook een rol spelen bij ziekten als kanker en hartziekten. Een gezonde hoeveelheid vitamine C in uw lichaam beschermt u tegen te veel vrije radicalen.

Vitamine C wordt ook in verband gebracht met vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van de ijzeropname, verhoging van het antioxidanten gehalte, stimulering van de immuniteit, en tot slot, vermindering van het risico op hartziekten en dementie. Vitamine C kan huidveroudering vertragen omdat het zowel inwendig als uitwendig inwerkt op de cellen van het lichaam. Omdat uw lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende binnenkrijgt via uw voeding, supplementen, vitamin drips en vitamin shots zoals de House of Bratz vitamine C shot.

Samengevat

De House of Bratz C vitamin shot kan helpen met:

  • Normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning
  • Normale collageenvorming voor de normale functie van bloedvaten, functie van beenderen, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden
  • Normaal energieleverend metabolisme en werking van het zenuwstelsel
  • Normaal psychologisch functioneren en vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • De normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
  • Verhoging van de ijzeropname

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin shots van pas komen. Vitamin shots worden via de spier in het lichaam geïnjecteerd, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via intramusculaire injectie 100%. Dat betekent dat de vitamine C shot van House of Bratz een gigantische boost voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin shots kunnen u die extra boost geven die u nodig hebt, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

De House of Bratz vitamine C shot is wat u nodig heeft om u weer in balans te voelen. Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Geef uzelf een vitamine C boost!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50