Skin Glow

Hydrateer, vul aan en regenereer uw huid met de House of Bratz Skin Glow vitamin drip. Dit vitamine-infuus bevat antioxidanten, waarvan is aangetoond dat ze huidveroudering tegengaan. De hoge doses ascorbinezuur zal uw huid opfleuren, waardoor u zich jonger, mooier en zelfverzekerder dan ooit zult voelen.

Met de Skin Glow vitamin drip laat u uzelf stralen, zowel van binnen als van buiten. Geef uzelf die extra gezonde boost die we allemaal nodig hebben. Vitamine C is gelinkt aan talloze gezondheidsvoordelen en met een absorptiecapaciteit van 100% zal onze Skin Glow vitamin drip u een fris, gezond en evenwichtig gevoel geven. Maar wat doen de ingrediënten precies?

Antioxidanten

Antioxidanten zijn moleculen die vrije radicalen neutraliseren. Vrije radicalen zijn instabiele moleculen die uw cellen kunnen beschadigen en die voortdurend in uw lichaam worden gevormd. Wanneer de hoeveelheid vrije radicalen groter is dan de hoeveelheid antioxidanten, kunt u in een toestand terechtkomen die oxidatieve stress wordt genoemd. Dit kan uw DNA en andere belangrijke moleculen in uw lichaam ernstig beschadigen, wat zelfs de dood tot gevolg kan hebben. Daarom is het van belang dat uw lichaam een bepaald evenwicht behoudt tussen vrije radicalen en antioxidanten.

Uw voeding is een onmisbare bron van antioxidanten. U vindt antioxidanten in dierlijk en plantaardig voedsel, zoals groenten, fruit en bessen. Dingen die de vorming van vrije radicalen kunnen verhogen zijn een hoge alcoholinname, roken, een hoge bloedsuikerspiegel, een hoge inname van vetzuren, te veel blootstelling aan de zon, inclusief overmatig zonnebaden en meer. Wanneer u het juiste aantal antioxidanten in uw lichaam hebt, kan dit het huidoppervlak beschermen tegen oxidatieve schade veroorzaakt door vrije radicalen en omgevingsinvloeden zoals UV en vervuiling. De Skin Glow vitamin drip is daarom niet alleen geweldig voor de gezondheid van uw huid, maar ook voor uw gezondheid in het algemeen.

Ascorbinezuur (vitamine C)

Ascorbinezuur, beter bekend onder de naam vitamine C, is een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de vorming van bloedvaten, spieren, kraakbeen en collageen. Het heeft vele invloedrijke rollen in het immuunsysteem van ons lichaam, waaronder wondgenezing, het voorkomen van schade aan cellen, het opbouwen van collageen, en het produceren van neurotransmitters. Vitamine C is ongelooflijk belangrijk voor het genezingsproces van uw lichaam.

Dat komt doordat deze antioxidant helpt uw cellen te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die ontstaan wanneer uw lichaam voedsel afbreekt of wanneer het wordt blootgesteld aan de straling van de zon, röntgenstraling en andere bronnen. Deze moleculen kunnen ook een rol spelen bij ziekten als kanker en hartziekten. Een gezonde hoeveelheid vitamine C in uw lichaam beschermt u tegen te veel vrije radicalen.

Vitamine C wordt ook in verband gebracht met vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van de ijzeropname, verhoging van het antioxidanten gehalte, stimulering van de immuniteit, en tot slot, vermindering van het risico op hartziekten en dementie. Vitamine C kan huidveroudering vertragen omdat het zowel inwendig als uitwendig inwerkt op de cellen van het lichaam. Aangezien uw lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende binnenkrijgt via uw voeding, supplementen en vitamin drips zoals de Skin Glow vitamin drip.

Samengevat

De Skin Glow vitamin drip kan u helpen met de volgende punten:

  • De normale werking van het immuunsysteem te handhaven tijdens en na zware lichamelijke inspanningen
  • Helpen bij een normaal energieleverend metabolisme en het zenuwstelsel
  • Helpen bij een normale psychologische functie en het immuunsysteem
  • De ijzeropname verhogen
  • Helpen bij de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E
  • Helpen bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Helpen bij de normale collageenvorming voor een normale functie van uw bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden.

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin drips garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via een infuus 100%. Dat betekent dat het Skin Glow vitamin drip van House of Bratz een gigantische boost voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Als u een stralende huid wilt, moet u beginnen met wat er aan de binnenkant zit. Een evenwichtig en gezond gevoel speelt een grote rol in uw Skin Glow up. Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Laat uw huid stralen, met de House of Bratz Skin Glow vitamin drip!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten staan u graag te woord.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50