Selenium shot

De House of Bratz selenium shot draagt bij aan vele processen in het lichaam. Selenium bevindt zich in de lever en beschermt het lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt tegelijkertijd het immuunsysteem.

De House of Bratz selenium shot is ontworpen om uw immuunsysteem en uw metabolisme te helpen stimuleren.

Selenium

Uw lichaam heeft de voedingsstof selenium nodig om gezond te blijven. Selenium is belangrijk voor de voortplanting, de productie van DNA, de werking van de schildklier en de bescherming van het lichaam tegen schade door vrije radicalen en tegen infecties. Selenium is een mineraal dat in de bodem wordt aangetroffen en van nature voorkomt in water en sommige andere voedingsmiddelen. Hoewel mensen slechts een minimale hoeveelheid nodig hebben, speelt selenium een belangrijke rol in het metabolisme, de groei en de ontwikkeling van het menselijk lichaam.

Sommige studies suggereren dat mensen met een lager seleniumgehalte in het bloed, een grotere kans hebben op slechtere mentale functies. Daarnaast bestaat er een hoger risico op het ontwikkelen van kanker van de dikke darm en het rectum, de prostaat, de longen, de blaas, de huid en de maag. Tot slot, kan een tekort aan selenium leiden tot een bepaald type hartaandoening en onvruchtbaarheid bij mannen.

Samengevat

De House of Bratz selenium shot kan helpen met:

  • Normale spermatogenese
  • Behoud van normaal haar en normale nagels
  • De normale werking van het immuunsysteem en de normale werking van de schildklier
  • De bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin shots van pas komen. Vitamin shots worden via de spier in het lichaam geïnjecteerd, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via intramusculaire injectie 100%. Dat betekent dat de selenium shot van House of Bratz een enorme stimulans voor uw gezondheid kan zijn. We moeten benoemen dat een gezonde levensstijl belangrijk is, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin shots kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Self-love begint met het verzorgen van uw geest, lichaam en ziel. De House of Bratz selenium shot kan u helpen met het verzorgen van uw lichaam. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland, kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Boek uw selenium shot afspraak online of bel.

Onze House of Bratz specialisten helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50