Party Rescue Drip

Word fit na een lange dag (of nacht) met onze gepatenteerde House of Bratz Party Rescue vitamin drip. Deze vitamin drip bestaat uit B5, zink, een mineralenmix, Vita Complex, selenium, ascorbinezuur en magnesium, waardoor u de oppepper krijgt die u nodig heeft.

Met de Party Rescue vitamin drip verfrist u zich na een lange dag en kunt u zich klaarmaken voor een nog langere nacht! Met een absorptiecapaciteit van 100% kan onze Party Rescue vitamin drip u gloednieuw laten voelen, maar wat doen de ingrediënten precies?

Vitamine B5

Vitamine B5 is een van de 8 B vitamines die u helpen eiwitten, koolhydraten en vetten om te zetten in energie. Vitamine B5 wordt gebruikt in de Party Rescue vitamin drip omdat het een essentiële vitamine is die uw lichaam helpt bloedcellen aan te maken en uw voedselinname om te zetten in energie. Een gezond en evenwichtig dieet bevat een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en kan u beschermen tegen een tekort aan vitamine B5, maar een extra boost zal u helpen u verfrist te voelen.

B vitamines zijn ook nodig voor:

 • Gezonde huid, haar en ogen
 • Het zenuwstelsel en de lever functioneren
 • Een gezond spijsverteringskanaal
 • De aanmaak van rode bloedcellen, die zuurstof door het lichaam vervoeren
 • Geslacht gerelateerde hormonen aanmaken

Zink

Zink is een voedingsstof die een groot aantal essentiële functies in uw lichaam vervult. Uw lichaam kan zink niet op natuurlijke wijze produceren of opslaan, dus we krijgen ons zink binnen via voedsel, supplementen of vitamin drips. Dat betekent dat u een constante toevoer via uw voeding nodig heeft. Zink is nodig voor veel processen in uw lichaam, zoals de immuun functie, wondgenezing, genexpressie, groei en ontwikkeling.

En dat is niet alles! Sommige studies suggereren dat behandelingen met zink acne effectief kunnen behandelen door ontstekingen te verminderen en de groei van bepaalde bacteriën te remmen. Studies hebben aangetoond dat mensen met acne vaak lagere niveaus van zink hebben. Dat betekent dat de Party Rescue vitamin drip u zou kunnen helpen bepaalde acne symptomen te verminderen.

Vita Complex

Vita Complex bevat vitaminen die een essentiële rol spelen bij de efficiënte werking van ons lichaam. Deze vitaminen hebben een groot aantal voordelen voor het lichaam, zoals stressregulering, cel productie, preventie van vroegtijdige veroudering, afbraak van vetten en regulering van hormonen.

Selenium

Uw lichaam heeft de voedingsstof selenium nodig om gezond te blijven. Selenium is belangrijk voor de voortplanting, de productie van DNA, de werking van de schildklier, de bescherming van het lichaam tegen schade door vrije radicalen en tegen infecties. Selenium is een mineraal dat in de bodem wordt aangetroffen en van nature voorkomt in water en sommige andere voedingsmiddelen. Hoewel mensen slechts een minimale hoeveelheid nodig hebben, speelt selenium toch een belangrijke rol in het metabolisme en in de groei en de ontwikkeling van het menselijk lichaam. De Party Rescue vitamine drip kan u dat extra beetje selenium geven dat uw lichaam nodig heeft.

Ascorbinezuur (vitamine C)

Ascorbinezuur, beter bekend onder de naam vitamine C, is een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de vorming van bloedvaten, spieren, kraakbeen en collageen. Het heeft vele invloedrijke rollen in het immuunsysteem van ons lichaam, waaronder wondgenezing, het voorkomen van schade aan cellen, het opbouwen van collageen, en het produceren van neurotransmitters. Vitamine C is ongelooflijk belangrijk voor het genezingsproces van uw lichaam.

Dat komt doordat deze antioxidant helpt uw cellen te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die ontstaan wanneer uw lichaam voedsel afbreekt of wanneer het wordt blootgesteld aan de straling van de zon, röntgenstraling en andere bronnen. Deze moleculen kunnen ook een rol spelen bij ziekten als kanker en hartziekten. Een gezonde hoeveelheid vitamine C in uw lichaam beschermt u tegen te veel vrije radicalen.

Vitamine C wordt ook in verband gebracht met vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van de ijzeropname, verhoging van het antioxidanten gehalte, stimulering van de immuniteit, en tot slot, vermindering van het risico op hartziekten en dementie. Vitamine C kan huidveroudering vertragen omdat het zowel inwendig als uitwendig inwerkt op de cellen van het lichaam. Aangezien uw lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende binnenkrijgt via uw voeding, supplementen en vitamin drips zoals de Party Rescue vitamin drip.

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat van nature voorkomt. Dit mineraal speelt een cruciale rol voor veel systemen in het lichaam, vooral de spieren en zenuwen. Magnesium speelt ook een grote rol bij de energieproductie. Een chronisch laag magnesiumgehalte kan het risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen, diabetes type 2 en osteoporose (een gezondheidstoestand die de botten verzwakt, waardoor ze breekbaar worden en eerder zullen breken) verhogen.

Samengevat

De Party Rescue vitamin drip kan u helpen met de volgende punten:

 • Verfrissen u van binnenuit
 • Uw vitamine absorptie verhogen
 • Uw immuunsysteem te versterken
 • Dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • Helpen bij de productie van energie
 • Helpen uw bloeddruk te verlagen
 • Helpen bij uw algehele gezondheid

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin drips garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, is de absorptiecapaciteit via een infuus 100%. Dat betekent dat de Party Rescue Vitamin drip van House of Bratz een enorme stimulans voor uw gezondheid kan zijn. We moeten benoemen dat een gezonde levensstijl belangrijk is, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Red uw feest en verfris uzelf met een gezonde dosis van dit gepatenteerde vitamine-infuus van House of Bratz. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Lange dagen en nog langere nachten kunnen u vermoeien. Verfris uzelf met de Party Rescue vitamin drip!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50