Night Night Drip

Deze speciale slaapformule stimuleert een goede nachtrust. De Night Night vitamin drip bestaande uit B-complex vitamines, vitamine B12, vitamine C, Lipostat Plus, magnesium, glutathion push, biotine en zink kan je helpen ontspannen en hydrateren na een lange dag.

Met de Night Night vitamin drip ben je snel weer opgeladen voor de volgende dag. Met een absorptiecapaciteit van 100% kan de Night Night vitamin drip ervoor zorgen dat u zich snel weer verfrist en energiek voelt, maar wat doen de ingrediënten precies?

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat van nature voorkomt. Dit mineraal speelt een nodige rol voor veel systemen in het lichaam, vooral de spieren en zenuwen. Magnesium speelt ook een grote rol bij de energieproductie. Een chronisch laag magnesiumgehalte kan het risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen, diabetes type 2 en osteoporose (een gezondheidstoestand die de botten verzwakt, waardoor ze breekbaar worden en eerder zullen breken) verhogen.

Biotine

Biotine, ook bekend als vitamine B7, is een van de B vitamines die het lichaam helpen voedsel om te zetten in energie. “Biotine” komt van het oude Griekse woord “biotos”, wat “levensonderhoud” of “leven” betekent. Een toepasselijke naam biotine helpt bij het gezond houden van uw haar, huid, ogen, lever en zenuwstelsel. Het stimuleert de productie van keratine in het haar en kan zelfs de groeisnelheid van de follikels verhogen. Biotine is geclassificeerd als een essentiële vitamine. Dit betekent dat uw lichaam deze micronutriënt nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Biotine helpt uw lichaam het voedsel dat u eet om te zetten in energie. Biotine is altijd belangrijk, maar het is vooral nodig tijdens de zwangerschap, omdat het belangrijk is voor de groei van het embryo. Als u last heeft van dunner wordend haar, broze nagels, een droge huid en als u zich voortdurend uitgeput voelt, dan bent u toe aan de Night Night vitamin drip.

Zink

Zink is een voedingsstof die een groot aantal essentiële functies in uw lichaam vervult. Uw lichaam kan zink niet op natuurlijke wijze produceren of opslaan, dus we krijgen ons zink binnen via voedsel, supplementen of vitamin drips. Dat betekent dat u een constante toevoer via uw voeding nodig heeft. Zink is nodig voor veel processen in uw lichaam, zoals de immuun functie, wondgenezing, genexpressie, groei en ontwikkeling.

En dat is niet alles! Sommige studies suggereren dat behandelingen met zink, acne effectief kunnen behandelen door ontstekingen te verminderen en de groei van bepaalde bacteriën te remmen. Studies hebben aangetoond dat mensen met acne vaak lagere niveaus van zink hebben. Dat betekent dat de Night Night vitamin drip u zou kunnen helpen bepaalde acne symptomen te verminderen.

Vitamine B12

Vitamine B12 is een belangrijke vitamine die uw lichaam hard nodig heeft, maar niet kan aanmaken. Vitamine B12 heeft vele functies in uw lichaam, zoals het ondersteunen van de normale functie van uw zenuwcellen, de celvormig van rood bloed en het helpen aanmaken van DNA, het genetische materiaal in al uw cellen. Deze vitamine kan uw energie stimuleren, uw geheugen verbeteren en hartaandoeningen voorkomen.

Een tekort aan vitamine B12 heeft veel negatieve gevolgen. Sommige mensen krijgen atrofische gastritis, waardoor het maagslijmvlies dunner wordt. Anderen krijgen aandoeningen aan het immuunsysteem, zoals de ziekte van Graves of lupus. Mensen die risico lopen op een vitamine B12-tekort zijn meestal zware drinkers en veganisten. Alcohol kan het uw lichaam moeilijker maken voedingsstoffen op te nemen en een veganistisch dieet bevat geen dierlijke producten zoals vlees, melk, kaas en eieren, die allemaal vitamine B12 bevatten. De Night Night vitamin drip vervult een deel van de vitamine B12 behoefte.

B-Complex Vitaminen

 • Vitamine B1: Thiamine (vitamine B1) is belangrijk bij de verbranding van koolhydraten uit ons voedsel voor energie. Daarnaast is het nodig voor ons zenuwstelsel en ons hart.
 • Vitamine B2: Riboflavine (vitamine B2) is belangrijk voor de huid. Het speelt ook een rol in de bloedcellen, het onderhoud van het zenuwstelsel en de spijsvertering.
 • Vitamine B3: Niacine (vitamine B3), is belangrijk voor de aanmaak van vetzuren in het lichaam en ook belangrijk voor een gezonde huid en slijmvliezen.
 • Vitamine B5: Pantotheenzuur (vitamine B5) helpt bij het vrijmaken van energie uit de eiwitten, koolhydraten en vetten in onze voeding. Vitamine B5 ondersteunt het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en wordt ook gebruikt om de conditie van de huid te verbeteren.
 • Vitamine B6: Pyridoxine (vitamine B6) speelt een belangrijke rol bij de opbouw en afbraak van eiwitten en is betrokken bij de energievoorziening in de spieren. Verder bevordert deze vitamine, samen met foliumzuur en B12, de opname van ijzer in het lichaam en speelt een rol in de bloedcellen.
 • Vitamine B11: Foliumzuur (vitamine B11) is betrokken bij de celdeling in ons lichaam. Foliumzuur speelt een rol bij de vorming van rode en witte bloedcellen en de vermindering van vermoeidheid.
 • Vitamine B12: Cobalamine (vitamine B12) is belangrijk voor de bloedcellen en voor het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Zink

Ascorbinezuur, beter bekend onder de naam vitamine C, is een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de vorming van bloedvaten, spieren, kraakbeen en collageen. Het heeft vele invloedrijke rollen in het immuunsysteem van ons lichaam, waaronder wondgenezing, het voorkomen van schade aan cellen, het opbouwen van collageen, en het produceren van neurotransmitters. Vitamine C is ongelooflijk belangrijk voor het genezingsproces van uw lichaam.

Vitamine C wordt ook in verband gebracht met vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van de ijzeropname, verhoging van het antioxidanten gehalte, stimulering van de immuniteit, en tot slot, vermindering van het risico op hartziekten en dementie. Vitamine C kan huidveroudering vertragen omdat het zowel inwendig als uitwendig inwerkt op de cellen van het lichaam. Omdat uw lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende binnenkrijgt via uw voeding, supplementen en vitamin drips zoals de Night Night vitamin drip.

Lipostat Plus

De ingrediënten van Lipostat Plus zijn methionine, choline, inositol, vitamine B12 en vitamine B6. Deze ingrediënten helpen bij het verbranden van vet en ondersteunen de stofwisseling. Deze bestanddelen versterken de lever door de doorstroming van vetten en gal uit de lever en galblaas te bevorderen. De toevoeging van vitamine B6 & B12 biedt een geweldige combinatie ontworpen om uw energie te stimuleren en werkt om de functie van uw lever te verbeteren, zodat uw lichaam vet transporteert in plaats van het op te slaan.

Glutathione Push

Glutathion is een peptide die van nature wordt aangemaakt en zich in elke cel van het menselijk lichaam bevindt, ook in de cellen van het immuunsysteem. Het bestaat uit drie essentiële aminozuren (cysteïne, glutamaat en glycine) en kan de gezondheid van de huid, de lichaamsfunctie, de algemene stemming en het welzijn bevorderen. Het heeft ook anti-ageing en cellulaire reparerende eigenschappen.

Samengevat

De Night Night vitamin drip kan u helpen met de volgende punten:

 • verfrist van binnenuit
 • verhoogt vitamineopname
 • anti- anti-ageing voordelen
 • herstelt beschadigde huidcellen
 • ontgift de lever
 • versterkt uw immuunsysteem
 • draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • helpt bij de productie van energie
 • helpt bij het verlagen van je bloeddruk
 • helpt de algehele gezondheid

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin drips garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, is de absorptiecapaciteit via een infuus 100%. Dat betekent dat de Night Night vitamin drip van House of Bratz een enorme stimulans voor uw gezondheid kan zijn. We moeten zeggen dat een gezonde levensstijl belangrijk is, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

De Night Night vitamin drip kan u helpen uzelf op te frissen en u voor te bereiden op de rest van de week. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Lange dagen en nog langere nachten kunnen u vermoeien. Verfris uzelf met de Night Night vitamin drip!

Boek je afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50