MICC Shot

De House of Bratz MICC shot bevat vitaminen, mineralen en aminozuren die uw metabolisme helpen versnellen om vet te verbranden. Het ondersteunt ook uw immuunsysteem en helpt uw lichaam te kalibreren zodat het zich evenwichtiger voelt.

De House of Bratz MICC shot is ontworpen om het beste in u naar boven te halen. Geef uw metabolisme een kickstart en voel u energieker. De MICC shot is ontworpen om te helpen met vet verbranden, de stofwisseling te stimuleren en de voedingsstoffen te leveren die nodig zijn voor een optimale balans in het lichaam. Deze shot kan ook helpen bij het verbeteren van fysieke prestaties, het verminderen van hersteltijd na het sporten en het verminderen van ontstekingen. De House of Bratz MICC shot is vooral interessant voor degenen die overwegen af te vallen of daar al mee bezig zijn.

Mineralen

Uw lichaam gebruikt mineralen voor vele taken, zoals het goed laten functioneren van uw botten, spieren, hart en hersenen. Ze zijn ook onmisbaar voor de aanmaak van enzymen en hormonen. Mineralen zijn de sleutel tot gezonde botten en tanden. Botten bestaan uit verschillende mineralen, waarvan calcium het meest voorkomende mineraal in uw lichaam is. Het is te vinden in uw botten en bloed. Mineralen spelen ook een grote rol bij de productie van energie. IJzer is een nodig mineraal in dit proces, en het is vooral te vinden in het bloed, de lever, beenmerg, spieren, en milt. Als u niet genoeg ijzer via uw voeding binnenkrijgt, kan dat leiden tot bloedarmoede, wat zwakte en vermoeidheid veroorzaakt.

De werking van zenuwen en spieren is sterk afhankelijk van mineralen. Kalium, een mineraal dat voorkomt in bananen, tomaten, groene bladgroenten, citrusvruchten, tomaten en peulvruchten zoals erwten en linzen, is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat uw spieren en uw zenuwstelsel normaal blijven functioneren. De gezondheid van het immuunsysteem hangt af van veel mineralen.

Zink is een mineraal dat nodig is om uw immuunsysteem sterk te houden. Het helpt uw lichaam infecties te bestrijden, wonden te genezen en cellen te herstellen. Selenium is ook in kleine hoeveelheden nodig voor een gezond immuunsysteem. Een tekort aan selenium wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op hartaandoeningen en zelfs sommige vormen van kanker. Er zijn nog veel meer mineralen, maar om ze allemaal op te noemen zou uren duren. Vraag onze House of Bratz specialist om meer informatie tijdens uw behandeling.

Vitaminen

Vitaminen worden, net als mineralen, beschouwd als essentiële voedingsstoffen omdat ze honderden functies vervullen in het lichaam. Het genezen van wonden, het versterken van uw immuunsysteem, het omzetten van voedsel in energie en het herstellen van cellulaire schade zijn slechts enkele voorbeelden van hun werk. Maar wat is het verschil tussen vitaminen en mineralen? Ze worden allemaal beschouwd als micronutriënten, maar ze zijn verschillend in hun basis. Vitaminen kunnen worden afgebroken door warmte, zuur of lucht en zijn organisch van aard. Mineralen hebben een chemische structuur en zijn anorganisch.

Dit betekent dat mineralen die u vindt in de dieren, vloeistoffen, vissen en planten die u eet, gemakkelijk hun weg vinden in uw lichaam. In vergelijking met mineralen gaan vitamines vaak verloren tijdens het koken en bij blootstelling aan de lucht. Vitaminen zijn veel kwetsbaarder in vergelijking met mineralen omdat ze zo gemakkelijk worden afgebroken. Vitamin shots en drips zorgen ervoor dat uw lichaam de kans krijgt om meer vitaminen en mineralen op te nemen. De MICC shot van House of Bratz combineert ze in een eenvoudige verpakking.

Aminozuren

Aminozuren worden gezien als de bouwstenen van eiwitten. Het zijn essentiële verbindingen die een enorme rol spelen in uw lichaam. Vitale processen, zoals de opbouw van eiwitten en de synthese van hormonen en neurotransmitters, zijn ervan afhankelijk. Aminozuren zijn een natuurlijke manier om atletische prestaties te stimuleren of uw humeur te verbeteren. Een gezond lichaam heeft 20 verschillende aminozuren nodig om te groeien en goed te functioneren. Negen van deze 20 aminozuren worden als essentieel beschouwd. Een essentieel aminozuur moet worden opgenomen uit voedsel of andere externe bronnen (zoals vitamin drips en shots) en kan niet worden geproduceerd in het lichaam. De negen essentiële aminozuren zijn methionine, histidine, tryptofaan, valine, leucine, lysine, fenylalanine, threonine, en isoleucine. Zij hebben alle een diverse rol in het lichaam.

Methionine, bijvoorbeeld, speelt een belangrijke rol in het metabolisme en de ontgifting. Het is nodig voor weefselgroei en de absorptie van mineralen zoals zink en selenium, die van vitaal belang zijn voor de gezondheid. Histidine wordt gebruikt om histamine te produceren, een neurotransmitter. Het is onmisbaar voor de immuunrespons, de spijsvertering, de seksuele functie en het slaap-waakritme. Threonine maakt deel uit van structurele eiwitten zoals collageen en elastine. Deze eiwitten zijn nodig voor de huid en het bindweefsel. Een gebrek aan deze eiwitten veroorzaakt rimpels. Het speelt ook een rol in het vetmetabolisme en de immuun functie.

Samengevat

De House of Bratz MICC schot kan helpen met:

  • Normaal energieleverend metabolisme
  • Normale spierfunctie en neurotransmissie
  • Normale werking van spijsverteringsenzymen
  • Het proces van celdeling en specialisatie
  • De instandhouding van normale botten en normale tanden
  • Normale werking van het zenuwstelsel
  • Het handhaven van een normale bloeddruk

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin shots van pas komen. Vitamin shots worden via de spier in het lichaam geïnjecteerd, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via intramusculaire injectie 100%. Dat betekent dat de MICC shot van House of Bratz een aanzienlijke stimulans voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin shots kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

De House of Bratz MICC shot kan u een gezonder, evenwichtiger en energieker gevoel geven. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Boek uw MICC shot afspraak online of bel.

Onze House of Bratz specialisten staan u graag te woord.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50