Max Immune Booster

Geef uw immuunsysteem een boost met de House of Bratz Max Immune Booster vitamin drip. Dit vitamine-infuus bestrijdt de effecten van verkoudheid, helpt bij het verlagen van uw bloeddruk en verbetert de ijzeropname.

Met de Max Immune Booster vitamin drip bereidt u uw immuunsysteem voor op de wintermaanden. Het is bijna onmogelijk om nooit ziek te worden, maar u kunt werken aan het versterken van uw immuunsysteem zodat ziek zijn een zeldzame gebeurtenis kan worden. Bepaalde gewoontes, zoals voldoende slaap, het vermijden van infecties door regelmatig uw handen te wassen en het eten van een dieet met veel fruit en groenten zullen u enorm helpen, net als de Max Immune Booster! Met een absorptiecapaciteit van 100% zal onze Max Immune Booster vitamin drip uw immuunsysteem die extra boost geven die het nodig heeft. Maar wat doen de ingrediënten precies?

Antioxidanten

Antioxidanten zijn moleculen die vrije radicalen neutraliseren. Vrije radicalen zijn instabiele moleculen die uw cellen kunnen beschadigen, en ze worden voortdurend gevormd in uw lichaam. Wanneer uw vrije radicalen hoeveelheid groter is dan uw hoeveelheid antioxidanten, kunt u in een toestand terechtkomen die oxidatieve stress wordt genoemd. Dit kan uw DNA en andere belangrijke moleculen in uw lichaam ernstig beschadigen, wat zelfs de dood tot gevolg kan hebben. Daarom is het van belang dat uw lichaam een bepaald evenwicht behoudt tussen vrije radicalen en antioxidanten.

Uw voeding is een onmisbare bron van antioxidanten. U vindt antioxidanten in dierlijk en plantaardig voedsel, zoals groenten, fruit en bessen. Dingen die de vorming van vrije radicalen kunnen verhogen zijn een hoge alcoholinname, roken, een hoge bloedsuikerspiegel, een hoge inname van vetzuren, te veel blootstelling aan de zon, inclusief overmatig zonnebaden en meer. Wanneer u het juiste aantal antioxidanten in uw lichaam heeft, kan dit het huidoppervlak beschermen tegen oxidatieve schade veroorzaakt door vrije radicalen en omgevingsinvloeden zoals UV en vervuiling. De Max Immune Booster vitamin drip kan u helpen met uw antioxidant inname.

Ascorbinezuur (vitamine C)

Ascorbinezuur, beter bekend onder de naam vitamine C, is een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de vorming van bloedvaten, spieren, kraakbeen en collageen. Het heeft vele invloedrijke rollen in het immuunsysteem van ons lichaam, waaronder wondgenezing, het voorkomen van schade aan cellen, het opbouwen van collageen, en het produceren van neurotransmitters. Vitamine C is ongelooflijk belangrijk voor het genezingsproces van uw lichaam.

Dat komt doordat deze antioxidant helpt uw cellen te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die ontstaan wanneer uw lichaam voedsel afbreekt of wanneer het wordt blootgesteld aan de straling van de zon, röntgenstraling en andere bronnen. Deze moleculen kunnen ook een rol spelen bij ziekten als kanker en hartziekten. Een gezonde hoeveelheid vitamine C in uw lichaam beschermt u tegen te veel vrije radicalen.

Vitamine C wordt ook in verband gebracht met vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van de ijzeropname, verhoging van het antioxidanten gehalte, stimulering van de immuniteit, en tot slot, vermindering van het risico op hartziekten en dementie. Vitamine C kan huidveroudering vertragen omdat het zowel inwendig als uitwendig inwerkt op de cellen van het lichaam. Omdat uw lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende binnenkrijgt via uw voeding, supplementen en vitamin drips zoals de Max Immune Booster.

Samengevat

De Max Immune Booster vitamin drip kan u helpen met de volgende punten:

  • De normale werking van het immuunsysteem te handhaven tijdens en na zware lichamelijke inspanningen
  • Helpen bij een normaal energieleverend metabolisme en het zenuwstelsel
  • Helpen bij een normale psychologische functie en het immuunsysteem
  • Helpen bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Helpen bij de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E
  • De ijzeropname verhogen
  • Helpen bij de normale collageenvorming voor een normale functie van uw bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden.
  • Dragen bij aan een normaal homocysteïnemetabolisme, een normaal eiwit- en glycogeen metabolisme
  • Dragen bij aan de normale werking van de spieren en de handhaving van een normale bloeddruk

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin drips garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via een infuus 100%. Dat betekent dat de Max Immune Booster vitamin drip van House of Bratz een enorme stimulans voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde en evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Niemand vindt het leuk om ziek te zijn, en het is een feit dat mensen met een zwak immuunsysteem vaker ziek te zijn. Gezond zijn en bepaalde voorzorgsmaatregelen kunnen ziekte voorkomen, de Max Immune Booster kan deel uitmaken van uw voorzorg pakket. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Help uw immuunsysteem door de Max Immune Booster vitamin drip te proberen!

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50