Jet Lag Buster

Zeg vaarwel tegen uw jetlag gevoel met de House of Bratz Jet Lag Buster vitamin drip. Dit vitamine-infuus bevordert het herstel met een oplossing van vitamine b12, magnesiumchloride, Vita Complex, ascorbinezuur, selenium en taurine.

De Jet Lag Buster vitamin drip is de manier om uzelf die extra kick te geven en wat energie aan uw leven toe te voegen. Soms kan de chaos en stress die het leven met zich meebrengt, u een jetlag gevoel geven. De Jet Lag Buster helpt u de chaos het hoofd te bieden door u de energie te geven om ermee om te gaan. Met een absorptiecapaciteit van 100% geeft onze Jet Lag Buster vitamin drip u een energiek, gezond en evenwichtig gevoel, en een gevoel dat u klaar bent om de wereld aan te kunnen. Maar wat doen de ingrediënten precies?

Vitamine B12

Vitamine B12 is een belangrijke vitamine die uw lichaam hard nodig heeft, maar niet kan aanmaken. Vitamine B12 heeft vele functies in uw lichaam, zoals het ondersteunen van de normale functie van uw zenuwcellen, de celvormig van rood bloed en het helpen aanmaken van DNA, het genetische materiaal in al uw cellen. Deze vitamine kan uw energie stimuleren, uw geheugen verbeteren en hartaandoeningen voorkomen.

Een tekort aan vitamine B12 heeft veel negatieve gevolgen. Sommige mensen krijgen atrofische gastritis, waardoor het maagslijmvlies dunner wordt. Anderen krijgen aandoeningen aan het immuunsysteem, zoals de ziekte van Graves of lupus. Mensen die risico lopen op een vitamine B12-tekort zijn meestal zware drinkers en veganisten. Alcohol kan het uw lichaam moeilijker maken voedingsstoffen op te nemen en een veganistisch dieet bevat geen dierlijke producten zoals vlees, melk, kaas en eieren, die allemaal vitamine B12 bevatten. De Jet Lag Buster vitamin drip vervult een deel van de vitamine B12 behoefte.

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat van nature voorkomt. Dit mineraal speelt een cruciale rol voor veel systemen in het lichaam, met name de spieren en zenuwen. Magnesium speelt ook een grote rol bij de energieproductie. Een chronisch laag magnesiumgehalte kan het risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen, diabetes type 2 en osteoporose (een gezondheidstoestand die de botten verzwakt, waardoor ze breekbaar worden en eerder zullen breken) verhogen. De Jet Lag Buster vitamin drip kan u de extra magnesium inname geven die u tot nu toe hebt gemist.

Vita Complex

Vita Complex bevat vitaminen die een essentiële rol spelen bij de efficiënte werking van ons lichaam. Deze vitaminen hebben een groot aantal voordelen voor het lichaam, zoals stressregulering, cel productie, preventie van vroegtijdige veroudering, afbraak van vetten en regulering van hormonen.

Ascorbinezuur (vitamine C)

Ascorbinezuur, beter bekend onder de naam vitamine C, is een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de vorming van bloedvaten, spieren, kraakbeen en collageen. Het heeft vele invloedrijke rollen in het immuunsysteem van ons lichaam, waaronder wondgenezing, het voorkomen van schade aan cellen, het opbouwen van collageen, en het produceren van neurotransmitters. Vitamine C is ongelooflijk belangrijk voor het genezingsproces van uw lichaam.

Dat komt doordat deze antioxidant helpt uw cellen te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die ontstaan wanneer uw lichaam voedsel afbreekt of wanneer het wordt blootgesteld aan de straling van de zon, röntgenstraling en andere bronnen. Deze moleculen kunnen ook een rol spelen bij ziekten als kanker en hartziekten. Een gezonde hoeveelheid vitamine C in uw lichaam beschermt u tegen te veel vrije radicalen.

Vitamine C wordt ook in verband gebracht met vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van de ijzeropname, verhoging van het antioxidanten gehalte, stimulering van de immuniteit, en tot slot, vermindering van het risico op hartziekten en dementie. Vitamine C kan huidveroudering vertragen omdat het zowel inwendig als uitwendig inwerkt op de cellen van het lichaam. Omdat uw lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende binnenkrijgt via uw voeding, supplementen en vitamin drips zoals de Jet Lag Buster vitamin drip.

Selenium

Uw lichaam heeft de voedingsstof selenium nodig om gezond te blijven. Selenium is belangrijk voor de voortplanting, de productie van DNA, de werking van de schildklier en de bescherming van het lichaam tegen schade door vrije radicalen en tegen infecties. Selenium is een mineraal dat in de bodem wordt aangetroffen en van nature voorkomt in water en sommige andere voedingsmiddelen. Hoewel mensen slechts een minimale hoeveelheid nodig hebben, speelt selenium een belangrijke rol in het metabolisme, de groei en de ontwikkeling van het menselijk lichaam. De Jet Lag Buster vitamin drip kan u dat extra beetje selenium geven waar uw lichaam zo naar hunkert.

Taurine

De meeste mensen hebben wel eens van taurine gehoord. Het is een soort aminozuur dat in veel voedingsmiddelen voorkomt en vaak een belangrijk ingrediënt is in energiedrankjes. Misschien heeft u zelfs wel eens gehoord van het zeer onware gerucht dat taurine wordt gehaald uit stiersperma. De naam “taurine” is afgeleid van het Latijnse woord Taurus, wat os of stier betekent. Daar houdt het verband tussen de twee ook op. Uw lichaam kan taurine zelf aanmaken, maar het zit ook in bepaalde voedingsmiddelen.

Taurine is een voorwaardelijk essentieel aminozuur; dit type zuur kan elk gezond individu produceren in een minimale hoeveelheid die nodig is voor essentiële dagelijkse functies. Het zit niet voor niets in energiedrankjes, want uit onderzoek blijkt dat het verschillende gezondheidsvoordelen heeft, zoals een lager risico op ziekten en betere sportprestaties.

Samengevat

De Jet Lag Buster vitamine drip kan u helpen met de volgende punten:

  • Vermoeidheid en moeheid te verminderen
  • Helpen het proces van celdeling en de vorming van rode bloedcellen
  • Helpen het homocysteïne metabolisme en het normale energie-opwekkende metabolisme
  • Bijdragen tot de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren
  • Helpen bij de eiwitsynthese en dragen bij tot een normale psychologische functie
  • Kickstart uw energie drive
  • Verfrissen en in evenwicht brengen

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin drips garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, is de absorptiecapaciteit via een infuus 100%. Dat betekent dat de Jet Lag Buster vitamin drip van House of Bratz een enorme stimulans voor uw gezondheid kan zijn. We moeten zeggen dat een gezonde levensstijl belangrijk is, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Voelt u zich een beetje moe? We begrijpen het volkomen, soms is ons energieniveau niet hoog genoeg om de stress van de dag aan te kunnen. De Jet Lag Buster kan u die kick-start geven die u nodig heeft. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Boost uw energieniveau met de Jet Lag Buster vitamin drip!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50