Glow Up

Geef uw immuunsysteem die extra gezonde boost die het nodig heeft met onze Glow Up vitamin drip. Deze vitamine C mix helpt u de effecten van verkoudheid tegen te gaan, helpt bij het verlagen van uw bloeddruk en verbetert de ijzeropname.

 

Met de Glow Up vitamin drip geeft u uzelf die extra gezonde boost die we allemaal zo hard nodig hebben. Vitamine C is gekoppeld aan talloze gezondheidsvoordelen en met een absorptiecapaciteit van 100% zal onze Glow Up vitamine drip u een fris, gezond en evenwichtig gevoel geven. Maar wat doen de ingrediënten precies?

Ascorbinezuur (vitamine C)

Ascorbinezuur, beter bekend onder de naam vitamine C, is een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de vorming van bloedvaten, spieren, kraakbeen en collageen. Het heeft vele invloedrijke rollen in het immuunsysteem van ons lichaam, waaronder wondgenezing, het voorkomen van schade aan cellen, het opbouwen van collageen, en het produceren van neurotransmitters. Vitamine C is ongelooflijk belangrijk voor het genezingsproces van uw lichaam en is een belangrijk onderdeel van de Glow Up vitamin drip.

Dat komt doordat deze antioxidant helpt uw cellen te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die ontstaan wanneer uw lichaam voedsel afbreekt of wanneer het wordt blootgesteld aan de straling van de zon, röntgenstraling en andere bronnen. Deze moleculen kunnen ook een rol spelen bij ziekten als kanker en hartziekten. Een gezonde hoeveelheid vitamine C in uw lichaam beschermt u tegen te veel vrije radicalen.

Vitamine C wordt ook in verband gebracht met vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen, zoals verlaging van de bloeddruk, verbetering van de ijzeropname, verhoging van het antioxidanten gehalte, stimulering van de immuniteit, en tot slot, vermindering van het risico op hartziekten en dementie. Vitamine C kan huidveroudering vertragen omdat het zowel inwendig als uitwendig inwerkt op de cellen van het lichaam. Aangezien uw lichaam zelf geen vitamine C kan aanmaken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende binnenkrijgt via uw voeding, supplementen en vitamin drips zoals de Glow Up vitamin drip.

Samengevat

De Glow Up vitamin drip kan u helpen met de volgende punten:

  • De normale werking van het immuunsysteem te handhaven tijdens en na zware lichamelijke inspanningen
  • Helpen bij een normaal energieleverend metabolisme en het zenuwstelsel
  • Helpen bij een normale psychologische functie en het immuunsysteem
  • Helpen bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Helpen bij de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E
  • De ijzeropname verhogen
  • Helpen bij de normale collageenvorming voor een normale functie van uw bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin drips garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via een infuus 100%. Dat betekent dat de Glow Up vitamin drip van House of Bratz een enorme boost voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde en evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Willen we niet allemaal een Glow Up? Een evenwichtig en gezond gevoel speelt een grote rol in elke Glow Up. Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Help uw immuunsysteem door de Glow Up vitamin drip te proberen!

Boek uw afspraak online of bel. Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50