Get Up And Glow

Bent u op zoek naar een energieboost? Activeer uw energieproductie met de House of Bratz Get Up and Glow vitamin drip. Dit vitamine-infuus bestaande uit vitamine B12, Vita Complex en een amino mix is de perfecte opkikker.

De Get Up and Glow vitamin drip helpt u toegang te krijgen tot uw energieproductie, zodat u er een schepje bovenop kunt doen. Als u zich uitgeput en ongemotiveerd voelt en het lijkt alsof de dagen langzaamaan u voorbijgaan, dan heeft u misschien een energieboost nodig. Gelukkig is dat precies wat de Get Up and Glow vitamin drip u biedt. Maar wat doen de ingrediënten precies?

Vitamine B12

Vitamine B12 is een belangrijke vitamine die uw lichaam hard nodig heeft, maar niet kan aanmaken. Vitamine B12 heeft vele functies in uw lichaam, zoals het ondersteunen van de normale functie van uw zenuwcellen, de celvormig van rood bloed en het helpen aanmaken van DNA, het genetische materiaal in al uw cellen. Deze vitamine kan uw energie stimuleren, uw geheugen verbeteren en hartaandoeningen voorkomen.

Een tekort aan vitamine B12 heeft veel negatieve gevolgen. Sommige mensen krijgen atrofische gastritis, waardoor het maagslijmvlies dunner wordt. Anderen krijgen aandoeningen aan het immuunsysteem, zoals de ziekte van Graves of lupus. Mensen die risico lopen op een vitamine B12-tekort zijn meestal zware drinkers en veganisten. Alcohol kan het voor uw lichaam moeilijker maken om voedingsstoffen op te nemen en een veganistisch dieet bevat geen dierlijke producten zoals vlees, melk, kaas en eieren, die allemaal vitamine B12 bevatten. De Get Up and Glow vitamin drip zorgt voor de vitamine B12-behoefte van uw lichaam.

Vita Complex

Vita Complex bevat vitaminen die een essentiële rol spelen bij de efficiënte werking van ons lichaam. Deze vitaminen hebben een groot aantal voordelen voor het lichaam, zoals stressregulering, cel productie, preventie van vroegtijdige veroudering, afbraak van vetten en regulering van hormonen.

Aminozuren

Aminozuren worden gezien als de bouwstenen van eiwitten. Het zijn essentiële verbindingen die een belangrijke rol spelen in uw lichaam. Vitale processen, zoals de opbouw van eiwitten en de synthese van hormonen en neurotransmitters, zijn ervan afhankelijk. Aminozuren zijn een natuurlijke manier om atletische prestaties te stimuleren of uw humeur te verbeteren. Een gezond lichaam heeft 20 verschillende aminozuren nodig om te groeien en goed te functioneren. Negen van deze 20 aminozuren worden als essentieel beschouwd. Een essentieel aminozuur moet uit voedsel worden opgenomen (of vitamin drips en shots) en kan niet in het lichaam worden aangemaakt. De negen essentiële aminozuren zijn methionine, histidine, tryptofaan, valine, leucine, lysine, fenylalanine, threonine, en isoleucine. Zij hebben alle een geheel eigen rol in het lichaam.

Methionine, bijvoorbeeld, speelt een belangrijke rol in het metabolisme en de ontgifting. Het is nodig voor weefselgroei en de absorptie van mineralen zoals zink en selenium, die van vitaal belang zijn voor de gezondheid. Histidine wordt gebruikt om histamine te produceren, een neurotransmitter. Het is essentieel voor de immuunrespons, de spijsvertering, de seksuele functie en het slaap-waakritme. Threonine maakt deel uit van structurele eiwitten zoals collageen en elastine. Deze eiwitten zijn essentieel voor de huid en het bindweefsel. Een gebrek aan deze eiwitten veroorzaakt rimpels. Het speelt ook een rol in het vetmetabolisme en de immuun functie.

Samengevat

De Get Up and Glow Up vitamin drip kan u helpen met de volgende punten:

  • Vermoeidheid en moeheid te verminderen
  • Helpen het proces van celdeling en de vorming van rode bloedcellen
  • Helpen het homocysteïne metabolisme en het normale energie-opwekkende metabolisme
  • Bijdragen tot de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren
  • Helpen bij de eiwitsynthese en dragen bij tot een normale psychologische functie
  • Kickstart uw energie drive
  • Helpen bij de productie van collageen en elastine
  • Verfrissen en in evenwicht brengen

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin drips garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin drips van pas komen. Vitamin drips worden in het lichaam geïnjecteerd via de bloedbaan, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via een infuus 100%. Dat betekent dat het Get Up and Glow vitamin drip van House of Bratz een enorme stimulans voor uw gezondheid kan zijn. We moeten benoemen dat een gezonde levensstijl belangrijk is, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin drips kunnen u die extra boost geven die u nodig heeft, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Hoe zou u het vinden om op te staan en te stralen? Het liefst voelt u zich evenwichtig, gezond en energiek toch? De Get Up and Glow vitamin drip is wat u nodig heeft om uzelf die boost te geven. Wij verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Neem een pauze van de energiedrankjes die u laten crashen na de 30-minuten sugar high en kies voor de Get Up and Glow vitamin drip!

Boek uw afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50