Biotine shot

De biotine shot van House of Bratz is uitstekend om u te helpen uw haar, huid en nagels te laten groeien en te versterken. Zeg vaarwel tegen een dof gevoel van binnen en van buiten, en hallo tegen een evenwichtige, glanzende versie van uzelf.

De biotine shot van House of Bratz is ontworpen om u te helpen stralen en uw natuurlijke gloed naar boven te halen. Versterk uw haar, huid en nagels, vermindert rimpels en geef uw huid de biotine die ze verdient. Als u het gevoel heeft dat u er futloos uitziet en u uzelf van binnenuit aanzienlijk wilt opfleuren, raden we u de biotine shot van House of Bratz aan.

Biotine

Biotine, ook bekend als vitamine B7, is een van de B vitamines die het lichaam helpen voedsel om te zetten in energie. “Biotine” komt van het oude Griekse woord “biotos”, wat “levensonderhoud” of “leven” betekent. Een toepasselijke naam biotine helpt bij het gezond houden van uw haar, huid, ogen, lever en zenuwstelsel. Het stimuleert de productie van keratine in het haar en kan zelfs de groeisnelheid van de follikels verhogen. Biotine is geclassificeerd als een essentiële vitamine. Dit betekent dat uw lichaam deze micronutriënt nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Biotine helpt uw lichaam het voedsel dat u eet om te zetten in energie. Biotine is altijd belangrijk, maar het is vooral nodig tijdens de zwangerschap, omdat het belangrijk is voor de groei van het embryo. Als u last heeft van dunner wordend haar, broze nagels, een droge huid en als u zich voortdurend uitgeput voelt, dan bent u toe aan een biotine shot.

Samengevat

De biotine shot van het House of Bratz kan helpen met:

  • Het behoud van normaal haar
  • Het behoud van een normale huid
  • De instandhouding van normale slijmvliezen
  • Normaal energieleverend metabolisme
  • Normale werking van het zenuwstelsel
  • Normaal metabolisme van macronutriënten
  • Normaal psychologisch functioneren

Uw lichaam en hoe het voedingsstoffen opneemt

Wist u dat uw lichaam niet alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die u eet, volledig opneemt? De opname is afhankelijk van de werking van uw maag-darmkanaal. Zelfs als het uwe goed functioneert, zijn er nog talloze andere factoren die de opname van voedingsstoffen in uw lichaam kunnen beïnvloeden. Zo kan koffiedrinken bij de maaltijd de opname van verschillende voedingsstoffen verminderen! De opname van voedingsstoffen kan variëren, zelfs als u supplementen neemt. Het aantal voedingsstoffen dat uw lichaam uit voeding opneemt, kan variëren van minder dan 10% tot meer dan 90%.

Vitamin shots garanderen 100% opnamecapaciteit

Dit is waar vitamin shots van pas komen. Vitamin shots worden via de spier in het lichaam geïnjecteerd, waarbij het spijsverteringskanaal volledig wordt omzeild. Omdat het in de spier wordt geïnjecteerd, is de opnamecapaciteit via een intramusculaire injectie 100%. Dat betekent dat een biotine shot van House of Bratz een gigantische boost voor uw gezondheid kan zijn. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Onze vitamin shots kunnen u die extra boost geven die u nodig hebt, maar zijn in geen geval een vervanging voor een gezond leven.

Waar kunt u ons vinden?

Schoonheid begint van binnen! Geef uw lichaam de nodige biotine om glanzend haar, sterke nagels en elastische huid te behouden of te krijgen. De biotine shot van House of Bratz kan u op weg helpen naar een betere versie van uzelf. We verwelkomen u graag in een van onze vele klinieken. In Nederland kunt u ons vinden in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

Schoonheid begint aan de binnenkant, zoals ze zeggen.

Boek uw biotine shot afspraak online of bel. Onze specialisten van House of Bratz helpen u graag verder.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50