Ervaringen

“Ik had de winactie gewonnen, waar ik super blij mee was. Ik kon gelijk dezelfde week terecht. Hele goede service en hele lieve meiden. Het eindresultaat is ook echt mooi. Ga hier zeker vaker komen!

“Goed ervaren, eerlijk advies gehad en klantvriendelijk behandeld!

“Hey beauty’s,

Ik wil jullie even mijn ervaring vertellen bij House of Bratz.

Ik ben nu een maand geleden geweest voor mijn lippen en heb er 1 ML in gespoten. Ik was best wel zenuwachtig, omdat het mijn eerste keer is maar de arts heeft het allemaal goed gedaan. En vroeg af en toe ook hoe het met me ging. Dat vind ik wel een van de belangrijke punten, meeleven met je patiënten.

Ik ben super blij met het resultaat en ben ook zeer tevreden met mijn ervaring bij House of Bratz ik raad het iedereen zeker aan!

“Jaa!! Ben super tevreden, ze heeft mijn bovenlip gecorrigeerd nadat deze scheef was gespoten elders. Ben volgens mij rond oktober geweest en ga eind februari weer voor lipfillers en een wenkbrauwlift.

“Hi Beauts! Ik ben laatst weer langs House of Bratz geweest voor een touch up van 0,5ml. Ik ben begonnen met lml de eerste keer en omdat ik van pouty lips houdt, ga ik om de 6 maanden ongeveer om het op te bouwen met 0,5ml. Ik ben er echt superblij mee!!

“Jaa!! Ben super tevreden, ze heeft mijn bovenlip gecorrigeerd nadat deze scheef was gespoten elders. Ben volgens mij rond oktober geweest en ga eind februari weer voor lipfillers en een wenkbrauwlift.

“Super lieve dames en zeer tevreden over het resultaat!

“Na drie jaar geleden een ongeluk te hebben gehad was mijn lip ongelijk. Nooit durfde ik een stap te nemen om dit te laten corrigeren maar mijn onzekerheid werd alleen maar erger. Gelukkig hoorde ik in mijn kringen alleen maar positieve ervaringen bij House of bratz. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn behandeling heb gehad en het resultaat is nu optimaal. Ik ben super blij en ik durf eindelijk weer lippenstift op te doen. So thanks house of bratz!
Ik raad iedereen die onzeker is over hem of haar gezicht hier wat aan te doen, want het is het zeker waard.

“Super leuke zaak en super leuke mensen! Ben heel goed geholpen en met een zeer goed resultaat. Tot snel”

“Dank je wel! Ik zou echt naar HOB gaan. Die arts geeft ook heel eerlijk aan hoe het ervoor staat en luistert echt naar je. Heb echt vertrouwen in haar gekregen dat ik nu automatisch meerdere dingen bij haar wil laten doen hihi

“Ik heb 1,5 maand geleden een traangoot behandeling laten doen bij House of Bratz! En ik ben zo onwijs blij met het resultaat dat ik het echt even moest delen. Ik was zo bang dat het pijn ging doen omdat het natuurlijk een gevoelige plek is maar ik voelde echt helemaal niks. Ik was altijd altijd erg onzeker over de lijnen onder mijn ogen. Die zijn nu helemaal weg. Echt een mega aanrader dit!!!!

“Thanks girls! Mijn lippen zijn echt super mooi, ik dacht eerst dat lml te veel zou zijn maar het is echt perfect en deed geen pijn! Mijn mama is ook super tevreden over haar voorhoofdrimpels en mondhoeken! Jullie hebben dus 2 nieuwe klanten bij. Tot binnenkort!”

“Heel gastvrij Ontvangen. Je wordt goed geïnformeerd en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Resultaat is prachtig!

Tot snel xx

“Super goed geholpen en zeer vriendelijk personeel.

“Een goede service van de eigenaresse en de arts! De arts is heel lief, stelt je gerust en neemt te tijd voor je.

“Ik ben vorige week voor de tweede keer bij jullie geweest and I couldn’t be happier!! Echt een super service en het resultaat is precies zoals ik het wilde. Sending more people your way!

“Om me heen zie ik veel meiden die hun lippen hebben laten doen met fillers. Ik had hier altijd gemengde gevoelens bij. Soms dacht ik echt wauw en soms zie ik meiden en denk ik oh nee why.

Toen kwam house of bratz, ik zag daar de meiden die daar hun lippen hadden laten doen en vond het gewoon letterlijk bij iedereen zo mooi gelukt. Op dat moment dacht ik van ja dit wil ik ook.

Lang over nagedacht en eigenlijk was ik niet echt onzeker over me lippen, maar als ik ging lachen trok me bovenste lip naar binnen dus op foto’s vond ik dat minder mooi. Mijn vriendinnen waren al geweest bij house of bratz en vond het echt zo mooi gedaan.

Toen uiteindelijk na lang nadenken toch de stap genomen om mijn lippen daar te laten doen en ben er zo onwijs blij mee. Het is natuurlijk gebleven maar mijn lach is precies geworden zoals ik zou willen.

Ik heb 1 ml laten zetten.

Dus bij deze, als je na zit te denken over fillers of botox raad ik zeker aan om een afspraak te maken bij house of bratz! le foto is voor, andere 2 na.

Insta : sietss.vw dankbaar bij HOUSE OF BRATZ!

“Hi’ Ik heb mijn lippen weer bij House of Bratz laten doen. Ik ben langzaam begonnen en heb het in 4 keer opgebouwd. Ik ben er echt super blij mee, geeft me ook veel meer zelfvertrouwen om lipstick op te doen!

before & after

“Hi ladies! Een tijdje geleden heb ik mijn frons laten behandelen met botox bij House of bratz! Ik ben er super tevreden over en de 2 rimpels die ik tussen mijn wenkbrauwen had als ik bijv. in de zon keek zijn helemaal verdwenen! Ook heb ik helemaal geen last meer gehad van hoofdpijn/migraine dus dat is ook echt mooi meegenomen.

“Eindelijk een kliniek gevonden die aan mijn wensen voldoet. Je wordt verwelkomt met een lekker kopje thee en koekje, de meiden achter de receptie zijn super aardig. De arts luisterde aandachtig naar mijn wensen en ze kon al mijn vragen beantwoorden. Ik ben voor mijn Frons-voorhoofd behandeling gekomen en wie weet kom ik voor meer! Jullie hebben er een nieuwe klant bij. Tip: niet meer zulke lekkere koekjes neerleggen, zo wordt men dik.. ha!

“Ben bij house of bratz geweest..super lieve mensen & arts. Geeft haar mening maar vraagt sws ook mijn mening. Ik viel bijna flauw omdat ik niet helemaal fit was en hun hielpen mij zo goed. Ik heb 1 ml stylage

“Eindelijk een kliniek gevonden die aan mijn wensen voldoet. Je wordt verwelkomt met een lekker kopje thee en koekje, de meiden achter de receptie zijn super aardig. De arts luisterde aandachtig naar mijn wensen en ze kon al mijn vragen beantwoorden. Ik ben voor mijn Frons-voorhoofd behandeling gekomen en wie weet kom ik voor meer! Jullie hebben er een nieuwe klant bij. Tip: niet meer zulke lekkere koekjes neerleggen, zo wordt men dik.. ha!

“Gister weer mn lippen laten doen. Deze keer voor het eerst bij House Of Bratz geweest. Super lieve meiden en de arts is super, vraagt telkens of het nog goed gaat etc. Hier kom ik voortaan altijd voor mn lippen!”

“Hi allemaal,

Ik krijg best vaak commentaar dat mensen om me heen het zonde vinden dat ik m’n lippen laat doen en ik wilde even mijn verhaal met jullie delen!

Ik ben twee jaar geleden begonnen met lipfillers en ik was meteen verkocht. Ik ben altijd erg onzeker geweest over de dunne lippen die ik van mezelf had. Zoals jullie zien op de eerste foto had ik echt niks van mezelf.

Ik ben afgelopen zaterdag bij House of Bratz geweest voor een touch up. Ik heb lml in mijn lippen laten zetten. De arts ging heel professioneel te werk en ze adviseerde me goed. Ik had natuurlijk zelf wel een voorbeeld meegenomen, maar ben super tevreden met het resultaat.

Op de tweede foto zie je hou ze eruit zagen toen het net was gedaan en de laatste foto is het eindresultaat!

De behandeling doet echt geen pijn, althans dat vind ik. Ben stiekem wel een beetje verslaafd aan het gevoel haha.

House of Bratz is echt ’n aanrader!!’

“Ik ben vandaag langs geweest bij de nieuwe locatie van House of bratz… ze hebben een super mooie nieuwe kliniek en ik ben ook erg blij met hoe mijn behandeling is gegaan namelijk de KAAKLIJN FILLERS!! Dit vond ik altijd al een spannende behandeling maar door het lieve personeel voelde ik me tijdens de behandeling erg op mijn gemak.

Het resultaat: See for yourself…. ik ben er zo blij mee!”

Prijs: €460
@houseofbratz

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50