Huidverbetering FAQ

Heeft u nog vragen over huidverbetering behandelingen? Check dan onze frequently asked questions (FAQ). Mocht uw vraag er niet tussen staan bel ons dan gerust.

Dit is afhankelijk van het type behandeling. In het geval van fijne lijntjes is het effect van de micro-injecties meteen zichtbaar. Het resultaat bij een behandeling ter verbetering van de algehele huidkwaliteit wordt het resultaat goed zichtbaar na minimaal 3 weken.

Een behandeling met Restylane Skinboosters is altijd tijdelijk, aangezien het in de loop der tijd door het lichaam wordt afgebroken. In het geval van verbetering van de algehele huidkwaliteit raden wij het volgende schema aan om een optimaal resultaat te bereiken:

behandeling 1, vervolgens 3 weken wachten om het resultaat te zien
behandeling 2, vervolgens na 3 weken het eind resultaat beoordelen
behandeling 3, alleen indien het gewenste resultaat nog niet is bereikt
Om het resultaat op de lange termijn goed te kunnen behouden, wordt eenmalige behandeling na 4-5 maanden geadviseerd.

Nee, de oppervlakkige micro-injecties zijn vrijwel pijnloos. Tevens verdoven wij het te behandelen gebied altijd met een lidocaïne crème.

Ja, Restylane Skinboosters is een vorm van niet-permanente filler. Dit houdt in dat het lichaam het product in de loop der tijd zelf afbreekt.

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50