Souhayla Hadi

Eigenaar

Souhayla is de initiatiefneemster en gedreven eigenaresse van House of Bratz. Al op jonge leeftijd had ze een grote passie voor de cosmetische industrie en besloot ze deze passie te combineren met haar interesse in zaken. Deze combinatie van passies vormde de basis voor House of Bratz. Naast het succesvol runnen van de House of Bratz klinieken in drie verschillende landen, houdt Souhayla zich actief bezig met het inspireren van vrouwen en laat ze zien dat ondernemen op jonge leeftijd mogelijk is. Haar toewijding en succes werden erkend toen ze werd uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar.

“Ons doel is niet mensen “veranderen’’ maar mensen meer zelfvertrouwen geven waardoor zij beter in hun vel gaan zitten. Je bent nog steeds dezelfde persoon als je bij ons naar buiten loopt en dat vind ik iets heel moois”

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50