Ryan Billar

MD, MSc
Arts
BIG-registratienummer: 69921684601

Ryan Billar, MD, MSc. (1990) studeerde Clinical Research en Geneeskunde, beiden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn artsexamen heeft hij in meerdere ziekenhuizen ervaring opgedaan bij de chirurgie en kinderchirurgie. Tot slot is hij bezig met promotieonderzoek over aangeboren borstkas afwijkingen in het Erasmus Medisch Centrum.

“Sinds jong af aan heb ik affiniteit met kunst. Hier besteed ik in het dagelijks leven veel tijd aan. Om de wensen van de cliënt tot uiting te brengen, is voor mij kunst op een hoger niveau. De vrijheden en mogelijkheden bij House of Bratz zorgen er dan ook voor dat de cliënt en ik samen, het optimale resultaat kunnen bereiken. Voor mij geldt dat wanneer de cliënt tevreden is, ikzelf tevreden ben. Hier kan ik erg van genieten.”

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50