Ryan Billar

MD, MSc
Arts
BIG-registratienummer: 69921684601

Ryan Billar, MD, MSc. (1990) studeerde Clinical Research en Geneeskunde, beiden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn artsexamen heeft hij in meerdere ziekenhuizen ervaring opgedaan bij de chirurgie en kinderchirurgie. Tot slot is hij bezig met promotieonderzoek over aangeboren borstkas afwijkingen in het Erasmus Medisch Centrum.

Ik ben gek op chirurgie en kunst. Er is maar één specialisatie waarin deze aspecten samenkomen en dat is de cosmetische geneeskunde. Het is toch geweldig om mensen hiermee blij te kunnen maken? Dat geeft mij dus veel energie, waardoor ik mijn werk als cosmetisch arts met veel plezier uitoefen.

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50