Maloes Zadeh

MD, MSc
Arts
BIG-registratienummer: 59926821201

Drs. Maloes M. Zadeh studeerde als arts af aan het Erasmus MC Rotterdam. Tijdens de studie geneeskunde werkte ze op verschillende afdelingen, waaronder de afdelingen plastische en reconstructieve chirurgie en spoedeisende hulp van het Erasmus MC. Naast haar studie geneeskunde behaalde ze tevens een Bachelor farmacie. Tijdens de studie kwam ze erachter dat de esthetische en cosmetische aspecten van de geneeskunde haar erg aantrokken. Na haar studie is ze zich direct verder gaan verdiepen in cosmetische behandelingen en aan de slag gegaan als cosmetisch arts.

“Mijn passie voor esthetische geneeskunde is voor mij als arts de schoonheid van anderen, op een natuurlijke en veilige manier, nog meer accentueren en perfectioneren”

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50